0 oy
812 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Beni istemeye geldiklerinde 

Babam kocama istiyormusun diye sordu 

Kocam da istemesem burda ne işim var dedi 

Babam da sus lan ben sana soru sordum da ya evet ya hayır de dedi:D

19 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Babami kapida görünce cicegi babama verdi girişte mayyak:D

tarafından
Ahahahha:))
-Reklam-
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Esindeki de iyi cesaret kiz:))))) 
tarafından
Öyle yürek yemiş :))
0 oy
(121 puan) tarafından
Isteme oldu werdiler esim el opmeye kalkti babami unuttu en son optu babamin boyu kisa orda hep uzunlar wardi goremedi
tarafından
Ay çok komik;)
tarafından
Kahkaha attım ahaaha
tarafından
:D :D çok iyi yaaa
(8,061 puan) tarafından
Hahhahahhahah buna çok güldüm
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Babamda beni çağırıp kızım ne diyorsun istiyor musun diye sordu bende siz nasıl isterseniz demiştim babam da olur mu kızım sen nasıl istersen evlenicek olan sensin demişti bende tamam o zaman demiştim :) 

Kayınpederim de söz tepsimi istemişti götürdüm sonra para verdi sonra da uzat elini dedi beş taşımı parmağıma taktı inanılmaz titriyordum heyecandan kayınpederimde kızım sakin ol demişti :)
tarafından
Çok heyecanlayo insan;)
(13,675 puan) tarafından
Evet yaa ne güzel ne tatlı bı heyecan :)
0 oy
tarafından

Kanepede yanimdaki kadinla konusuyordum kaynanam geldi gormedim pat diye yusugu parmagima takti neye ugradigimi sasirdim olsun bitsine getiridi:D

tarafından
Oda çok hizliymis:)
0 oy
tarafından

Komik bir anım yok ama seninki bayağı komikmiş gerçekten gözümde canlandi:D

tarafından
Kız deli cesaret :)
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Istemeye gelip istenemeyen bi ben varımdır heralde :D hatta halamın oğlu dalga geçti bunlar seni istemiyo ama biz seni elden çıkarmak zorundayız sesimizi cikaramayiz demişti :D

tarafından
Ahahah kız niye istemedilee
(9,610 puan) tarafından
Saatlerce oturdular yemek yiyildi kahveleri yaptım getirdim bi Allahın emri peygamberin kavliyle kızınızı oğlumuza istiyoruz demediler ☺️☺️ kayınpederim unutmuş söylemeyi 50 tane adam geldi bitanesi de söylesene diye uyarmadı ☺️☺️
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Bizimkinde de videoyu gorumcem cekecekti. Isteme oldu bitti babam verdim dedi. Video yok diye tekrar bastan olsun dediler. Herkes gulmekten öldü. Tekrar oldu isteme kayinbabam konusmasini yapti babam da tekrar verdi. Bir daha sorarsaniz vazgececem ha felan demişti. 
tarafından
Ahahaha kız iki kez istenmissin
(1,518 puan) tarafından
Haha aynen
0 oy
tarafından
Benim sözüm verildi ertesi gün hem isteme hem yüzük takılacak işte neyse geldiler rahmetli muammer amca vardı görümcemi kayınbabası istedi amcam ordan demez mi şimdi gidin biz bi araştıralım ondan sonra yine gelirsiniz "D babamda de mis ne araştırması ben verdim kızım allah hayırlı uğurlu etsin adakale ellerimde yüzükle gelmiş söz kesilmiş bu daha diyor ki hele bi gidin sonra gelirsiniz
tarafından
Ahahahah kız  amca ayri bı telden :))
tarafından
Sorma valla ")) o zaten apayrı bir oluşum
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Hahaha :)) kayınpedere kafa tutmayan da ne bilim ☺️
tarafından
Aynen yürek yemiş ;)
0 oy
(15,934 puan) tarafından

Eşim babama abi dedi :D Heyecandan bayılacaktı :D

tarafından
Hahahahaha bu güzel olmuş :)
tarafından
Abiside sayılır:)
0 oy
tarafından
Ayakkabiylami giricem cikarip mi dedi :D oysaki takimi ayakkabiya gore kestirmistik :D yengemde cikar cikar dedi bana bakti oan ve mecburen cikarmisti :D iceri girip yengemi skstirdim ama pek faydasi olmadi :Ds skksks bide ben oncesinde kahve tutma icin prova yapiyordum kuzenim bana egil az odun musun demisti :D iceride de cok egilmisim fincanlar bi one dogru yurudu ama hemen toparlamistim :D neyime topuklu giymek :D
tarafından
Ahahahah :))(
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bızdede aynı soru soruldu ben mutfaktan bagırdım hele bı isteme diye herkez olmustu gulmektn. Bide okadr aceleci cıkmısız ki kapıda cıkmadan yuzukkerımız kesilmişti. Ama bide geld gor 4 yıl ninsanlı kalmak zorunda kaldım :D
tarafından
Ay baya uzun kalmışsınız
(4,061 puan) tarafından
Valla kaldım kız sorma ilk sene babaannesi felc gecırdı ona baktı obur seni o öldu ucuncu sene benim annem kanser oldu tedavi bir sene sonra bitti 4 sene artık yeter deıdk valla yaptık :)
tarafından
naa kız nihayat evlenmiş siniz:))
(4,061 puan) tarafından
Aynen cok sukur Vala iki sene olcak iste subatta hele daha dugun yapmasak evlenemıcekmısık Dı :)
0 oy
(483 puan) tarafından
Malesef esimin dayisi faitha okudu ilk kez gordum sacma buldum 
tarafından
Neden saçma olsun bide maalesef demişsin ne güzel duayla yapmış adam bizde hep okunur
(483 puan) tarafından
Valla okadr sey gordum  ben hayatimda boyle bise gormedim cogu kiside sasrdi daha sonradan
tarafından
Ruhuna Fatiha gibi;))
(483 puan) tarafından
Ya valla ilk kez duyuyorm tamam dua kotu hise degil  ama ne bilim sokey oldum ben
0 oy
tarafından
Ayyy benim isteme hep komikti once bizi. Erkekler agiz Birliği olsun diye hepsi odaya gitti bunlar hep kıpkırmızı oldu vermeyecekler sandılar sonra biz esim anlaşmıştık kahveye tuz koymayacaktim amcamın kizida koymicagimi biliyo ama mutfakta arkasında amcamın gelinlik olurmu oyle sey deyip bi suru tuz esim dibine kadar icti ama perisan oldu amcamın kiziya ana hilal ne güzelde icinde tuz varmis gibi rol yapiyo dedi :))) sonra yüzük taktılar amcamın kesicekti kurdelesini amcam makas kesmiyo dedikçe bunlar para verdi arkadan nenem yaziktir yeter diyo amcam hala makas kesmiyo dedi  biz kızınca yav siz beni anlamıyorsunuz makas kesmiyor kesiyor kesiyor kesmiyor dedi gul gul olduk :))))
tarafından
Komik olmus valla-)
tarafından
Hee hic unutamıyorum bizde bilezik istenir dayim 10 tane 30 gramdan bilezik istedi benim babam dedi oha çüş parasini sen mi vercen dedi :)))
tarafından
Babaya bak noluyo.:))
tarafından
Zaten dayimi hic sevmez :)))
tarafından
Karşı gelecek ya :)
0 oy
(163,454 puan) tarafından

image

yazmaya üsebdim ayy
tarafından
İctimi kız hele icmesin
(163,454 puan) tarafından
içmedi bu zehir dedi rahmetli dedemle babamın yanında oturuyodu hic cekinmedi
tarafından
Enişte hak etmiş dayağı benimki varya geldi kadınların ortasında içti ohh ne hoş olmuş diye:)
0 oy
tarafından
İsteme değilde tanismaya geldiklerinde eşimle mesajlasiyorduk ben mutfakta o odada kardeşim mutfağa girdi abla bu seni istemeye gelmiş başka kızla mesajlasiyir hemde gördüm huzurum yazmis dedi baya gülmüştüm ☺️☺️
tarafından
Ahahahah kız  komik olmuş :)
tarafından
Hafiye gibi kardeşim var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 272 göst.
0 oy
7 cevap 303 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 408 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (6,992 puan) tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 1,770 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,396 soru

24,138,806 cevap

334,414 kullanıcı

...