0 oy
285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (515 puan) tarafından
Ilk bebek bilmiyorum hareketleri nasil gorebiluyor mukonusunca tepki veriyor mu kundak yapiyor musunuz mama vs su veriyor musunuz:)

5 Cevaplar

0 oy
(1,953 puan) tarafından
Genelde 2.aydan sonra seni takip etmeye başlıyo 2 buçuk 3 arası agulamaya çalışıyor mesela 5.aya girdik bazna kundak yapıyorum ben
(515 puan) tarafından
Allah anali babali buyutsun canim:) odaya girince ben nereye geciuorsam oraya donuyor o istemsiz o zaman:)
-Reklam-
0 oy
(883 puan) tarafından
Valla her hali ayrı tatlı oluyo :) birazdaha haeketli oluyo uzun uzun bakiyo :)
(515 puan) tarafından
Aynen oyle de bide uyusalar geceleri bal olurlar balllll:):)
(883 puan) tarafından
Uyur inşallah canım :) benim çocuğum uyuduğu için çok rahattim :)
(515 puan) tarafından
Bize gun yeni basladi :D
(883 puan) tarafından
Ahahhha gecelerde uzadı varyaa :)) ışığı kapat canım  karanlikta ilgilen yani gozunun önünü görecek kaadar aydiik olaunki bebeğinde geceyle gündüzü ayırt etsin ben ona ilk günden beri çok dikkat ettim hâlâ bileiaigi kapatır kapatmaz bebegim uyku pozisyonunu alir
(515 puan) tarafından
Ayyy hic aklima gelmedi bende esim asker nobette olunca evin tum isiklarini aviyorum :)
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Şu vermem diyenlerdenim  ama verdim  tabi benim bebisim  geri atti  içmedi .d kundak yapmiyorum  yarim  kundak  eller disarda  benim bebiş 37 günlük  görüyor yavas  hareket  edince  takip  de ediyor  sese  tepki de veriyor  ben güldürmeye  calisinca  bir kerede  olsa değişik  ses çıkarıyor  kendince  gülüyor  isde :)
(515 puan) tarafından
Ben veriyorum canim gunde iki cay kasigi :) kundak hic sevmiyor benim kiz teomanin sarkisi gibi serseri dogdum diye basliyor :D degisik guluyorlar omre bedel dimi :)
(1,468 puan) tarafından
Bende iki çay kası veriyorum  diliyle  geri itiyor  midesi  bulanio  gibi  yüzünü  eksitiyor  zilli  :D valla ömre bedel
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kundak az yaptık mama zaten mecbur verdim beni asla almadı. Beni takip etmeye başlamıştı başını falan tutuyordu. Yüz üstü yatırınca oynamaya çalışıyordu. 
(515 puan) tarafından
Uykusu nasildi canim hic mi almadi seni
(13,307 puan) tarafından
Kırkı çıkana kadar uykusu yok gibiydi 2 saatte bir mama içiyordu o da açlığındanmış çok vermeyelim derken aç bırakıyormuşuz bırakmadım da birini içiyordu birini yarım bırakıyordu. Sonra 4 saatte içtiği kadar verdik uykusu da düzeldi. Hastanede bile emmedi beni. Memeye tuttukça ittirdi hep.
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Anne sütü varsa mama verilmez ve 6.aya kadar su veremezsin su konusunu doktoruna sor hatta doktora sormadan bebeğine hicbirsey verme ve her bebeğin gelişimi bir değil.Bebegini de kundaga alıştırma alisirsa öyle gider ve kundak kalça cikikligi yapabiliyor
(515 puan) tarafından
Kundak hic istemiyor sadece 8 gun yapabildik mama da gunde iki defa veriyorum doymuyor malesef
(6,190 puan) tarafından
Doymuyorsa mecbur vereceksin ve su verme anne sutunde su var ayriyeten mama da suyla hazirlaniyor
(515 puan) tarafından
Ozeldeki doktor ver dedi 2 kasik ama devletteki doktor verme dedi
(6,190 puan) tarafından
Dediğim gibi vermemeni öneririm bebeğinin vücuduna fazladan su girerse zehirlenme bile yaşayabilir.Ben 6aydir kızıma hiçbir şekilde bir damla bile su vermedim çünkü sürümde su var.Susuz kalsa zaten komaya girer bebek

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,309 göst.
0 oy
4 cevap 202 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,630 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 361 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nare88 (299 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 337 göst.

Kategoriler