Bn neredeyse 41.haftaya gireceğim . Nişan geldi sadece onun dışında bişey yok .Çok stresliyim.Doktorumda izne gitmiş .Başka bı şehirdeki hastaneye kontrole gidicem yatış verirler mi acaba ? Yoksa geri gönderirler mi sancin gelince gel diye ?
Nst ye sokarlar birde mutlaka yatirirlar sancinda gelmiş. Kendin istersen çıkarsın anca diğer türlü yatirirlar
Sancim yok öyle 20 dkda bir anca geliyo adet ağrısı gibi .
41+1 de suni sancı ile doğum yaptım
Prenses gelmek istemeyince doktora yatırım beniiii dedim 😂
Eee sonraa :) nasıl doğum yaptinz sanci mi verdiler yatırdılar mi hemen
Sancı verdiler hemşireler çok iyiydi sancı geldıkçe perine masaji yaptılar 9 da yatış yapıldı 00.03 de doğdu kızım
40+6 ilki 41 ikinci normal oldu Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürlü kucağınıza almayı nasip etsin
Maşallah.amin sağolasınnn
41+3 te doğurmuştum.
Maşallah.sanciniz o zaman mi geldi
Evet canım ama tansiyonum yükseldiği için sezeryan oldum.
42+3 de yaptım canım zamanı vardır takma
Yaa maşallah bebekte büyümüştür o zmn doktorlar alalım fln bişey dediler mi o zamana kadar ? Nasıl dogurdunuz
Yok Bebek 3.500 doğdu kilolu değildi sonuna kadar beklediler devlet Hastanesi'nde normal doğurdum
Benimde biri 40+3 kendi sancimla doğurdum
Diğeri 40+4 te doğdu bu ise kendimi çok yordum suyum 2 gün giti sancı gelmedi bebek susuz kaldı suni sancı ile doğurdum ikiside normal doğum
41+6 'da doğum yaptım kızıma. 27 saat sancı çektim acilmam 2 cm.de kaldığı için sezeryana aldılar.
İlk dogumunuzmuydu 27 saat çokmuş ya neyseki kucağınıza almissnz bebisinizi
40.haftada yaptım doktor ne diyor
Doktor sancın gelince 2 şehir önerdi yakın olan oraya gidersin dedi
40+4 de yaptım doğum. En son 39. Haftada gitmiştim 10 gün sonra gel dedi 8 gün sonra sancım geldi gittim
Sanciyi beklemek daha mı iyi bn bu tuşe olayını sevmiyorum ya sancım gelince baksalar yeterli sürekli parmak sokmaları acitiyo
Bekle bence anormal bi durum yoksa. Dediğin gibi sancısız gidersen yatış yaparlarsa gelip gidip alttan muayene edecekler. Ben iyice artınca gittim bi acilde baktılar bi gebe bölümünde sonra doğumhanede 1 yada 2 kere baktılar doğurdum
40+5 te normal doğum yaptım
40+6 doğum yaptım ama sen başka şehire gitcem diyorsun kontrol için yaşadığın şehirdeki tek kadın dogumcu mu senin doktorun neden başka Bi şehire gidiyorsun ki
Evet yaşadığım.yerde bir tane doktor var o da bana bn izne çıkıyorum dedi.2 şehir önerdi gitmem icin .yani açıkçası moralim de bozuldu 2 buçuk yaisnda da kızım var ordan oraya sürüklemekte istemiyordum
Ayyyy o çok kötü olmuş yaaa bence gideceğin şehirde apart ev falan kirala çünkü çok sıkıntılı haftadasin git gel zor olur
Benim de 37+5 te nişan gelmişti onun dışında ne sancı ne bişey hiç bişey yoktu.
Doktor 41 haftalık olana kadar bekledi 41 olduğum gün yatış verildi suni sancı ile doğum yaptım.
Genelde 41 haftayı geçmek istemiyorlar suni sancı veriyorlar olmasa
Tabi ki bakarlar ben zaten 41 olduğum gün hafta sonu olduğu için doktorum acilden gir 41 haftalık olduğunu söyle dedi öyle yaptım hemen yatış verildi.
Hafta çok olduğu için öyle sancı gelmese bile yatış veriyolarmi ya bnde sancım gelir diye bekliyorum
Tabi ya 41 den sonra Bebek kakasını yutabilir suyu bitebilir gibi riskler olduğu için hiç sancı olmasa açılma olmasa bile yatış verip doğumu başlatıyorlar bende de arkadaşım da da duyduğum başka kişilerde de hep öyle oldu
Uzun sürdü mü doğum süreciniz direkt suni sancıyla
Hayır işte dediğim gibi
öğle 2 de yatış yapıldı rahim ağzı yumuşatıcı fitil verildi açılma pek olmadı gece dinlen dediler sabah 6 da sancı verildi 8 de oğlumu kucağıma aldım.
Benimkinin gelmeye niyeti yoktu doktor da 41 den fazla bekleyemem dedi tam 41 haftalıkken suni sancıyla doğum yaptım
Kaç saat sürdü doğumunuz
7 saat sürdü ama son saatler zorlandım sadece ebelerde söyledi ilk doğum olmasına rağmen çok kolaydı hızlı ilerledi diye kişiden kişiye değişiyor mu yoksa benim hareket etmemle alakası var mı bilmiyorum ama yanımda biri daha vardı suni sancı almış onun ki çok uzun sürmüş ebeler senden sonra geldi senden önce doğurdu filan demişti kadın sürekli uyuyordu o sancıya nasıl uyudu anlamadım ebe kalk hareket et doğumun zor olur dedi ikinci doğumuymus bide dinlemedi ben yürüyüş yaptım pilates topunda zipladim nst bağlanırken yattım sadece
Ya maşallah ne güzel gercekten hareket etmek çok işe yariyo .nasıl uyumuş ya o da ayrı biseymis Pilatesi hastaneye mi götürmüştünüz bnde düşünüyorumda
Ben götürmedim kendileri verdiler daha doğrusu dolabın içinde gördüm kullanabilir miyim diye izin istedim bide Meryem Ana otunu kullanmıştım ben suyun içine koydurmuştum artık hangisi fayda etti bilmiyorum kolay doğum olsun diye herseyi denemistim ikinciye hamileyim 20 haftalık insaAllah buda kolay doğum olur
Nisan geldikten sonra maksimum üç gün içinde doğum olur önce hafif adet sancısı başlar sonra da doğum bir iki gün içinde başlar benim nişanın cuma geldi cumartesi Pazar pazartesi sabah dogurdum
Bu 2.dogumum olacak 1.sinde süreç hızlıydı .bu sefer nişanım geleli çok oldu ama sancı ,açılma henüz yok
40+5 normal doğum yaptım bence git hastaneye
Sancim da hafif yani adet ağrısı gibi .gideceğim bugün inşallah
42+4 de sezaryen doğum yaptım stres yapma allahın izniyle bir sıkıntı olmaz
Hay maşallah yavruna .Sürekli gidiyomuydun kontrole .
Gidiyordum canım. Ama benim doğuma dair bir belirtim yoktu. Ne açılmam, ne sancım nede nişan vs. Devlete gidiyordum açılma ve sancı olmasını beklediler. Ama hiç olmadı. Bir kaç gün daha bekletip suni sancı vereceklerdi ben beklemedim, özele gittim direk. Özele gittiğim zaman normal doğum yapamayacağımı söylediler çatım darmış o yüzden direk sezaryen oldum
3.600 doğdu bebeğim de
Anladım bnde kendi sancım gelsin diye bekliyorum ama gelen giden yok nişan geliyo sadece .acaba gitsem hemen doğuma alirlarmi onu da bilmiyorum
41.hafta sezeryan yaptim sifir belirti ne acilma ne sanci ne nişan artik almamiz lazim dedi doktor 3.450 kg dogdu kizim 4 kg kilosu cok demislerdi hamileyken ama oyle de dogmadi
Devlete mi gitmistiniz ? Öyle hemen aliyolar mi ya sancı açılma olmadan
1,508,198 soru
24,615,751 cevap
364,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın