0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu aras kargo kargomu getrdi kargom 86 tl di 10 tl verdi dedi bozuk yok simdi sizin güvenliğe bırakıcam ordan alirsnz bende saf tabiki olur dedim güvenliği aradim yok  birakmadi bsey dedi sok oldum 4 liranin pesine düşmüyorum onu insan bi cocugun eline verir ama boyle yapip kaçması beni cok sinirlendirdi oesini brakmiyacam bana yaptysa baskalarinada yapr insan biraz ALLAH tan korkar 

P.tesi ilk işim şubeyi aramk olacak 

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Geçen yurtiçi bana kargo getirdi 2 lira bozuk yok hemen getircem dedi getirmedi 3 gün sonra yine kargo getirdi bende 5 kat inmisim meğer paraui yanlış almisim sadece 15 kuruş eksik bana diyo bu para eksik dedim gecenki 2 liraya sayin sustu bazen insanı deli ediyorlar 
tarafından
Hahahaha bende oyle yapacam bekle :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ohoy onlar konar canım oyle
tarafından
Inanamiyirum ya benm bile basima geldi sok oldum
tarafından
Benim gelmedi ama yapan cok
0 oy
tarafından
Niye uyari veriyonuz duzeltik ya ala ala 
tarafından
Kız Allah seni gulesim geldi ahshhs
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Aras kargoyu ara, aynen bunlari ilet. 4 lira beni zengin etmez ama calisaninizin yaptigi cok yanlis defil mi, insanlarin guveniyle oynamak ne kadar dogru ya... ya da belki bozdurup getirmedi daha bilemiyorumda
tarafından
Aynen 4 lirayla zengin unmiyir ama güvenin gitri resmen 4 lira icin kul hakkina girmeye degermi
(6,973 puan) tarafından
Kesinlikle değmez, ben olsam arar sikayet ederdim. Hatta en hizli sonuc icin sikayetvar.com a yaz, kargo numaranı da yaz donus yaparlar
0 oy
tarafından
Aras kargo Nalet kargo. Bizede geçen kıyafetlerini getirdi kızımın kargo normalde 14 liraymış bizden 20 lira aldı eşim bir dahaki kargo gelmesinde indi aşağıya konuştu tama geri verim paranızı demiş ver tabi demiş eşimde 
tarafından
Reziller cebe arıyolar ben herseferinde 2 lira fazladan veriyorum kendi gonlumden kopsa baska ama onun bu sekilde alip gitmesi bana cok koydu valla
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Herkesden 4 lira alsa günlük mesaisini çıkartır zaten ayıp 
tarafından
Aynen sorun 4 lira degilki sorun boyle terbiyesizlik yapması
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Ya 4 TL ne seni nede onu Zengin etmez ama yaptıkları çok ayıp ya Allah'tan fazla para vermemişsin ya ara kargoyu söyle yaptıklarını 
tarafından
Allahtan 200 luk vardi onu vermedim yoksa alio gdecekmis 100 tl verdim
(1,396 puan) tarafından
Aynen 4 TL'ye tenezzül eden 100 TL'yi hayli hayli alırdı
0 oy
(503 puan) tarafından
Sabah bnde 54 tl vercektm 55 verdim bozuk yok 1 tl dedi senin olsun dedim :) ptt
tarafından
Niye bozuk yok siz kargocu degilmisnz yaninda tasiyin yalancilsr alsmislar oyle yapmaya
(503 puan) tarafından
Vala bilmiom cnm 12 1 gibiyfi geldigi 54 tlydi normaldi 55 verdim kagi1 tl yok dedi senin olsun dedim ne diyim
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Aynisi başıma geldi kargom 45 tutru 50 verdim 5 lira yok dedi aşağıda bakkal var ordan bozdurun isterseniz dedim yok yagmur yağıyor bi ara şubeye uğrayın alın dedi neyse gerek yok kalsın dedim. Isim yok şubeye uğrayıp 5 liramı verin dicem
tarafından
Kiz alismislar öyle yapmaya biletek yapiyolar bu yirumlardan sonra kessin karar verdim
(1,297 puan) tarafından
Aynen canım bi daha olursa bende pabuç bırakmam onlara
0 oy
(5,482 puan) tarafından
4 tl için harama bulaşmak yazık günah ya gerçekten. İnsanlarda hiç utanma kalmamış
0 oy
(180 puan) tarafından
Hep öyleler canım senin yine 4 liran benim 56 lirami aldılar resmen ya adam bozuk yok dedi bende dedim bende de yok bakkalda bozduruyum geliyim abla dedi daha ne geldi ne gitti valla kaç yeri aradım aras kargo kadar pis bi şirket yok nereyi arasam açmadılar 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 846 göst.
0 oy
14 cevap 434 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Cicek_annesi (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
0 oy
7 cevap 672 göst.

Kategoriler

1,470,920 soru