Ben 15 gun oldu tasındım herseyı kolıledım ama kıyafettır sarsaftir hepsini çop posetıne koydum cok rahat oldu bardakları kesinlikle gazete veya kcagıda sar hıc fire yok evimde gıtcen evin yerleri bosa temizleme mahfoluyor ben esyaları geldi oyle yeelestıkce sildim supurdum bide her kutunun ustune mutfaksa mutfak yaz posetlere de yaz cok rahat oluyor he bide benim eski evdede aynı komsu vardı hele bide ev sahibi kendinden Baska dusunmedı evim kuf rutubet oldu kap kara adama dus cephe yap dedim pişmiş gibi guldu aldım verdim halıların altı bile kuf oldu azıma geleni saydım bide oglu aramıs kiraya zatn isterim 500 TL den 850 cıkartıyor 60 yasında olan evı labirent yok bı halt yok canlardan soguk girer neyse bı sinirle ev aldırdı bize mal adam ama ıyıkı cıkmısız 20 gunluk kızım vardı burnu akıyor oksurmeye baslamıstı artık 60 ta yaktım halde ve ısınmıyor ustune 3+1 evde 1+1 kullanıyorduk yoksa dogalgaz 900 geliyor neyse bu evim cok ıyı sıfır ev sıcacık oluyor tum evim yanıyor mis gbi kurtuldum cok sukur ben cıktım o ustekı gavur komsuda cıktı bir hafta sonra benim yasadım seylerı yasamıs haftamıza oda tasındı
1,471,464 soru
24,099,456 cevap
332,312 kullanıcı