0 oy
914 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Komşu! En önemli husus komşu. Tepemizde mütemadiyen, aralıksız koşturan, susmayan gürültü yapan, yasakta bile misafir ağırlayan, Uyarınca  düşman kesilen bir komşu var. Allah herkesi anlayışlı , saygılı, görgülü insanlarla karşılaştırsın. 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok zor eminim ama çok şükür şanslıyım ben o konuda sanirim ;)
(589 puan) tarafından
Sevindim senin adına :)
-Reklam-
+1 oy
(2,263 puan) tarafından
Anlayışsız terbiyesiz insana kendini yırtsanda boş o yüzden muhattap olmayacaksın inş bi gün defolup giderler
(589 puan) tarafından
Biz gidicez son senemiz burda inşallah.
(2,263 puan) tarafından
Sevindim senin adına. Bizim üsttekilerde öyleydi çok şükür ev sahibleri çıkardıda kurtulduk gece gündüz bilmezlerdi ya
(589 puan) tarafından
Aynen öyle çocuk bu napayım diyor. Ama biz de evimizde rahat etmiceksek biz napalım. Çocuklar en az 9 10 yaşlarnda anlatğnca bişeyleri anlıcak yaştalar. Bıktım yeminle
+1 oy
tarafından
Bende tasincam 2 ay sonra kimsete gitmem o belli de insAllag alttaki insanlar iyj olurlar malum 3 tane cocugum var
(589 puan) tarafından
Çocuklarına farklı bir odada oyun alanı yaparsan sorun olmaz bence canım. Benim tepemde de çocuklar var ama laf anlayacak yaştalar en az 9 10 yaş . Hangi odaya gidersem gideyim evin içinde tepiniyorlar.  Allah seni de iyi insanlarla karşılaştırsın
tarafından
Benim kilerde buyudu 9,7 zeynepse14 aylik evet oyun odasi yapacagim zaten cadirlari felanda var Komsu cok onemli
0 oy
tarafından
En sevmediğim şey, o yüzden taşınınca en üstü tutuyoz sfsfs
(589 puan) tarafından
Çok mantıklı ben de öyle yapayım bari :D
0 oy
tarafından
Bizim alt kata sonradan Bi ale taşındı çocuklar gürültü yapmazken koca adam gürültü yapıo 
(589 puan) tarafından
Allah sabır versin :D
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Anlayışsız terbiyesiz insanlarla oturmak çok zor 
(589 puan) tarafından
Çok fazla :(
0 oy
tarafından
Amin canım amin 2 evım de de var anlattıklarından canımdan bezdim 
(589 puan) tarafından
Ben de  öyle valla :/
tarafından
Kavga dahı ettik ama yine aynı canim adam ıcıyor sabaha kadar ev basıma yıkılıyor kac kez uyardım kac kez ve en kotusu bana yalancı dıyor kabul etmiyor
(589 puan) tarafından
Hobi olarak gelip sizi uyarıyorum deseydin. Ne tuhaflar ya.
tarafından
Yok canim kadın bana ruh hastası dıyor ki bizim evden asla cıt cıkmaz
0 oy
(11,527 puan) tarafından
Benimde kayinperim öyle gürültü yapiyo bağıra bağıra konusuyo asla ses tonunu kontrol etmez haykira haykira konuşur sürekli oğlumu uyandirirdi neyseki kurtuldum ondan Allah o komşulara sabır versin heleki adam kizsaydi tüm bina duyardı 5.6 gün oldu ayrı eve çıkıp rahatladim
(589 puan) tarafından
Saygısız insan işte. Sevindim senin adına canım
(11,527 puan) tarafından
Hem saygısız hem arsiz
Saol cnm:)
0 oy
(17,175 puan) tarafından
Eee boşuna dememişler ev alma komşu al diye. Allah iyilerle karşılaştırsın. 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Amin aminnn cok zor bilirim, ben guzelce uyarmistim sagolsunlar dikkat ettiler ama laftan anlamiyorsa ara polisi, ceza yerler
0 oy
(4,061 puan) tarafından

Ben 15 gun oldu tasındım herseyı kolıledım ama kıyafettır sarsaftir hepsini çop posetıne koydum cok rahat oldu bardakları kesinlikle gazete veya kcagıda sar hıc fire yok evimde gıtcen evin yerleri bosa temizleme mahfoluyor ben esyaları geldi oyle yeelestıkce sildim supurdum bide her kutunun ustune mutfaksa mutfak yaz posetlere de yaz cok rahat oluyor :) he bide benim eski evdede aynı komsu vardı hele bide ev sahibi kendinden Baska dusunmedı evim kuf rutubet oldu kap kara adama dus cephe yap dedim pişmiş gibi guldu aldım verdim halıların altı bile kuf oldu azıma geleni saydım bide oglu aramıs kiraya zatn isterim 500 TL den 850 cıkartıyor 60 yasında olan evı labirent yok bı halt yok canlardan soguk girer neyse bı sinirle ev aldırdı bize mal adam ama ıyıkı cıkmısız 20 gunluk kızım vardı burnu akıyor oksurmeye baslamıstı artık 60 ta yaktım halde ve ısınmıyor ustune 3+1 evde 1+1 kullanıyorduk yoksa dogalgaz 900 geliyor neyse bu evim cok ıyı sıfır ev sıcacık oluyor tum evim yanıyor mis gbi kurtuldum cok sukur ben cıktım o ustekı gavur komsuda cıktı bir hafta sonra benim yasadım seylerı yasamıs haftamıza oda tasındı :D

0 oy
(3,000 puan) tarafından
Amin bizim üst komşu da aynı.. gece bile sesler geliyor koltuk sandalye itiyor çekiyor kocasıyla kavgası hiç bitmiyor bıktık 
0 oy
tarafından
Ev alma komşu al demisler 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
4 cevap 217 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 337 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Daisy786 (57 puan) tarafından soruldu