0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından
Kızlar 21 haftalık hamileyeyim.vücudum henüz bozulmadı ama göbeğimin hafif çıkması değisik hissettiyor. Kendime aynada bakasım gelmiyor. Hamilelik kıyafeti giymek istemiyorum. Hastahanede dogumda logusa kıyafeti giymek istemiyorum. Dogumda yanımda kimse olmasın istiyorum. Ziyaretimede kimse gelmesin. Bi sure kimseyi görmek istemiyorum. Ama bakıyorum izinlerini bana göre ayarlıyorlar. Şimdiden böyle hissetmem normal mi 

5 Cevaplar

+1 oy
(5,908 puan) tarafından

Bencebsen hamile kalmasaydın:D

(183 puan) tarafından
Bebeğimi seviyorum aksine. Şimdid3n onun için endişeleniyorum.
(5,908 puan) tarafından
Anlıyorum seni ama ilk dediklerin yanliş hamile kıyafeti giymek istemiyorum lohusa kıyafete girmek istemiyorum bunlarda zorunlusun sen cnm
(183 puan) tarafından
Yani onu yanlıs anlıyorsunuz elbette zorunda degilim. Ama demek isteğim hamileliğ hatırlatacak bir durum beni rahatsız ediypr. Çok kişide görüyprum herşey e bir istek var. Kendimde o durumu göremiyorum. Ve daha fazla seylr onlar örnek sadece bebişimle ilgi problem yok.
(5,908 puan) tarafından
Anladım sizi
(3,238 puan) tarafından
Bende aynısını yazacaktım sen yazmışsın:)
(5,908 puan) tarafından
Yaaa demeki benle aynı fikirde olan varmış ne güzel :)
(3,238 puan) tarafından
Aynen canım:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben surekli ayna karsisinda gobegime bakiyorum buyudukce hosuma gidiyo bebegimin tekmelerini hissetmek bambaska bi duygu istemedigin bi zamanda hamile kalmis olabilirsin bebegini benimsememissin belli psikolojiyle alakasi yok bence
0 oy
(17 puan) tarafından
Bence değil bende 27 haftalık hamileyim ama çok mutlu hissediyorum kendimi hergün alışveriş yapıyorum daha da mutlu oluyorum hergün aynanın karşısına geçip karnıma bakıyorum daha da büyüsün istiyorum oğlumun kıyafetlerini hergün ama hergün çıkarıp tekrar tekarar katlıyorum doğumda yanımda mümkün olsaydı herkesi isterdim ki nazım geçsin ama sadece annem olucak bir şey olmaz yani kafana takma mutlu olmaya bak 
0 oy
(213 puan) tarafından

Canim bu psklojiyi sezaryn dgumdan sonra yasadim insan icine cikmaya utaniyordum markete bile gtmk istemiyordum. Suan da 98 kiloyum 95 le baslamistim 2.gebeligime. asiri takar oldum kilomu. Dr en fazla 9 kilo alabilirsin dedi ama bn smdiden 3 kilo aldim 5.aydayiz :(

(183 puan) tarafından
Ben de hamilelikte çok kilo veedim ama su ara alma dönemindeyim galibabende 5.aydayım.
0 oy
(5,482 puan) tarafından
O aralar benim de psikolojim bozulmuştu kendimi 100 kilo gibi görüyodum oysa 5 kilo anca almıştım. Eşimi darlıyodum sürekli ben çok çirkinim v.s diye çok destek oldu bana atlattım şükür. Şimdi daha beter oldum karnım kocaman bacaklarım belim çatladı, ama öğütücü gibi yiyorum
(183 puan) tarafından
Henüz çatlamadım ama o da moralimi bozar. Eşimde dwstekçim. Ben senin kadar güzelini görmedim diyor. Dedim he he:))
(5,482 puan) tarafından
Kız nolcak tadını çıkar, benimki de daha güzelleştin der hep. Çok da güzeliz bence hamişler olarak

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 756 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 697 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.

Kategoriler

1,468,625 soru

24,061,325 cevap