0 oy
1,882 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

Daha önce de açmıştım böyle bi post çok komik oluyo yanıtlar :D benimkileri yazıyorum şimdi..

• Minareyi Allah sanıyodum ezanıda o okuyo sanıyodum tövbe haşa..
  • Karnabaharın içini çokelik zannetmiştim bi ara.
  • Puro ister içilir ister yenir çikolata gibi de tadı var sanıyodum(kemal sunal filminden etkilenmişim:D)
  • Küçükken sen neydin diyodu annemle babam bende köpektim diyodum :D:D
  • Tırnak aralarıma şeytan yavrular sanıyodum.
  • Gece şeytan yüzümü yalıyo sabah hemen yıkamam lazım sanıyodum:D
  • En trajiği bu... Kemal sunal ben doğduğum yıl öldüğü için keşke doğmasaydım da o ölmeseydi diye dua ediyodum.. nedense kendime bağlamışım onun ölümünü.. 
  • Bide bebeklerin göbek bağı annenin göbek deliğine bağlı sanıyodum bideee ağızlarında bebeği besleyen bi şey var sanıyodum emzik gibi. (Kaynanam dahil bazi yaslilar hala böyle sanıyo:D)
Şuan aklıma gelenler bunlar sizin neler var :D:D

38 Cevaplar

0 oy
(1,288 puan) tarafından
Bende pazarlarin pazar gunleri oldugunu saniyordum kelebekleri melek saniyordum baska aklima gelmedi  :D
(176 puan) tarafından
Kelebekler komikmis haha
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sen de ne çok şey biliyormuşsun :D

(176 puan) tarafından
Dogru bilsem gam yemicek fazla ama yanlis bilgi ahajajsj
tarafından
Sonunu getiremedim o kadar çok yanlış şey biliyormuşsun ki :)) biz kafamızı kaldırıp Allahi öperek yemin ediyorduk yemin etme şeklimiz o şekildeydi anca öyle yapılırsa inatlastigimiz bir konuda güvenir inanırdık :)))
(176 puan) tarafından
Hahahah ya kiyamam :D bende arkadaslarim bana sana sir versem tutabilir misin dediklerinde dayim yengemi aldatiyo ama ben soylemedim yengeme tutarim tabi sir diyodum ahahahahahahahahah kac kisiye soylemistim oyle diye diye bilmem :D
0 oy
(781 puan) tarafından
Bebeklerin göbek bağı annenin göbek bağına bağlı deilmiymis cidden :)) ben hala öyle sanıyorum ve hiç araştırmadım 
(176 puan) tarafından
Püü sana hahajajaj ya plesentaya bagli ya kiz hic mi denk gelmedin internette felan :D
(1,644 puan) tarafından
Plasenta mi anneye bagli ozaman anlamadım ya :)
(781 puan) tarafından
Hajahaaaaaaa
(1,644 puan) tarafından
Dalga geçmeyin ciddi soruyorum ya :)
(781 puan) tarafından
Dur google amcaya danışıyım da geliyim bende hiç bilmiyorum çok cahil kalmışız:)):
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Bizimkiler bana seni ağaç kovuğunda bulduk demişlerdi biz köyde yasiyoduk. Bende ne zaman kovuğu olan bir ağaç görsem bakiyordum içinde bebek vardır diye. Aslında çok ama hepsi hemen gelmiyo aklıma. 
(176 puan) tarafından
Hahahaha ya :D
0 oy
(7,934 puan) tarafından
1. Ben ya camiiyi Allah sniyodum tövbe yarabbim
0 oy
(236 puan) tarafından

Uğur böcekleri ( çocukken kaymak böceği diye öğrendik) yakalardik avucunu açınca illa uçar ya " uç uç böceğim bize kaymak getir " diye şarkı soylerdik ve hep hayal ederdim ayaklarında iki minik kova dolusu kaymak :D

Birde hayvanların sakatat yerleri varya haberlerde çıkardı işte sakatat fiyatı şöyle böyle diye bende derdim ya ne kadar yazık sakat olan atları hemen kesip yiyorlar diye :D
(176 puan) tarafından
Ahahahhaha sakat at bu komikmis baya :D
(236 puan) tarafından
Aynen ya ve babama sordum baba yazık deil mi hem yasak deil mi diye babam açıkladı sonra :)) içime su serpti
0 oy
(45 puan) tarafından
Bana hiç adetin ne olduğunu anlamamışlardi ilk adetimi uyurken gördüm 13 yaşıma yeni girmiştim. Sabah uyandım bir baktım kan kendimi ölüyorum sanmıştım çok ağlamıştım öleceğim için. 

2. Olarak erkek cinsel organını ilk gördüğümde kusmuştum ben erkeklerin organını bizimki gibi falan sanıyordum. 

3. Kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini bilmiyordum ve her şeyi yavaş yavaş kavradiğimda bir erkek bana baksa kendimi hamile kaldım sanıyordum. 

4. Ölüleri yıkanırken çok gördüğüm için küçükken bir kadın öldüğünde çadır kuruyorlardi bizim köyde yıkamak için gider sarılır öperdim kalkacağını düşünüyordum. 

5. Göbek bağı bizim göbeğimize bağlı olduğunu sanıyordum bunu hamile olduğumda öğrendim değilmiş 

6. Normal doğumun popodan olduğunu düşünüyordum 

7. Kurban kesilirken ağlardım koyunun başında ve ben yiyeyim diye kestiklerini söylerlerdi. Bu yüzden hala et yemem asla vegan oldum 

8. Horoz tavuğun poposuna birt yaparmış ondan sonra tavuk yumurta yaparmış ben tavukların ilişkiye girdiğini düşünüyordum 18 yaşıma kadar 

9. Her gece Allaha dua edersem dedemin ölmeyecegine inanirdim. Hep Allaha "Allah im dedem 21 yaşımda ölsün ben küçükken ölmesin" diyordum dedem 21 yaşımda öldü.

10. Üstüm açık uyursam cinler beni götürür diye korkuyordum halada üstüm açık uyumam. Kendimi yorganın altında boğarak uyuyorum. Çok ilginç bir çocuktum ben.  

Küçükken ne olacaksın diye sorduklarında ağır ceza savcısı derdim. Ve yaralardan korkmam kendimi ağır ceza savcısı olamasam bile doktor olmaya odakladim. En ilginç olan şey ders çalışmadigim halde sınıf birincisi olmam. Hiç evcilik oynamadım oynadığım tek şey futboldu. Kendimi erkek gibi hissediyordum çok saçma şeylerdi ama keşke çocuk kalsaydım 
(45 puan) tarafından
Evet ama ben 21 yaşımda hayatımı elime alacağıma inanıyordum o yüzden 21 diye dua ediyordum. Fakat 21 yaşımda hayatımı başka insanların eline verdim
(176 puan) tarafından
Aksam aksam uzdun beni ya gercekten derslerin o kadar iyiymis peki bitirdinmi biraktinmi okulunu
(45 puan) tarafından
Okutmadilar okul genelinde deneme sınavı oluyorduk sbs o zamanlar 3 kez üst üste okul birincisi oldum 8. Sınıfta üst üste 10 takdir belgesi aldığım için kürside başarı belgesi aldım. Çevre okullar arasında yapılan voleybol turna birincisi oldum. Matematiğim ve ezberim o kadar iyiydiki Atatürk'ün gençliğe hitabesini 8 dakikada ezberledim ve matematikte öğretmene kafa tutuyordum. Ayrıca Atatürk'ün gençliğe hitabesini 8 dakikada ezberledim fakat 10 yıldır unutmadım
(176 puan) tarafından
Rabbim bundan sonraki hayatini hayirlisiyla gonlune gorr yasamayi nasip etsin İnsaAllah İnsaAllah
(45 puan) tarafından
Amin kuzum ama ben şanslı bir insan değilim maalesef ki inşallah allahta senin o güzel kalbine göre versin ❤️
0 oy
(1,772 puan) tarafından

Oruç tutmayı balık tutmak gibi bise sanardim anneanneme yalvarırdim beni de götür oruç tutmaya diye :D

0 oy
(1,879 puan) tarafından

O minare olayını bende öyle sanıyordum hatta Büyük camiler istanbulda diye duyunca Allah asıl ordaki büyük camilerde burdada yardımcıları geliyor sanıyordum :D 

(176 puan) tarafından
Hahahaahhah Allah affetsin cok guldum ya ahah
0 oy
tarafından
Bende estağfurullah caminin minaresinde Allah var boyu okadar uzun sanıyor dum,.

Televizyon un icindekileri diyordum nasıl sığıyorlar küçücük şey e.

Sifona basmaya korkardım sanki beni de suyla alıp yutacak diye.

0 oy
(3,060 puan) tarafından
Televizyonu kırınca oradakiler dışarı çıkacak sanıyordum

Ünlüler büyük abdeste çıkmaz diyordum hep 
0 oy
tarafından
Sınıfta kalmanın gerçekten sınıfta kalmak olarak biliyodum yatak döşek falan yatıyorlar zannediyodum :)
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Melekler bize hasta olmayalım diye uyuyunca asi yapiyolar saniyodum

Gökyüzündeki yıldızları da uykumuzda küçük renk renk top olup  yanımıza geliyo saniyodm 
0 oy
tarafından

Televizyonun kenarına bakıp tvdeki insanları onun içinde olduğunu zannetmem anne gördüm onları demem :D

0 oy
tarafından
Yağmur yağınca Allah ağlıyor sanıyordum 

Kar yağınca Allah tükürüyor sanıyordum 

Filmdeki insanları gerçek aile sanıyordum 
0 oy
(1,151 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende köpek gibi davranmayı çok severdm :D  haftanın günleri 7 bana göre 8 di çerşembe. :D bebekler seyyar satıcıdan alınır sanıyordm rüyama bile girmişti kardeşimi ordan almştk:D mahmut tunceri dayım sanır niye bizi sormuyor diye ağlardm halam sağ olsun akan göz yaşlarımı hwlal etmiyom:Dben de puro yu sarma sanırdm hep hatta kemal sunal puro yerken ağzımın suyu akardı. Ha bi de üveyim ben derdm :D normal üşütünce de namaz kılınmaz sanır anne hastayım kılamam derdm 

(176 puan) tarafından
Ya hepsi cok komik cidden cok guldum sabah sabah hele mahmut tuncere koptum :Dd
(1,151 puan) tarafından
Kendime çok benzetirdim aklımca

İlgili sorular

+5 oy
14 cevap 500 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+12 oy
17 cevap 1,229 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 129 göst.
0 oy
3 cevap 402 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,120 soru

24,134,705 cevap

334,233 kullanıcı

...