Daha önce de açmıştım böyle bi post çok komik oluyo yanıtlar benimkileri yazıyorum şimdi..
Sen de ne çok şey biliyormuşsun
Uğur böcekleri ( çocukken kaymak böceği diye öğrendik) yakalardik avucunu açınca illa uçar ya " uç uç böceğim bize kaymak getir " diye şarkı soylerdik ve hep hayal ederdim ayaklarında iki minik kova dolusu kaymak :D
Oruç tutmayı balık tutmak gibi bise sanardim anneanneme yalvarırdim beni de götür oruç tutmaya diye
O minare olayını bende öyle sanıyordum hatta Büyük camiler istanbulda diye duyunca Allah asıl ordaki büyük camilerde burdada yardımcıları geliyor sanıyordum
Televizyonun kenarına bakıp tvdeki insanları onun içinde olduğunu zannetmem anne gördüm onları demem
Bende köpek gibi davranmayı çok severdm haftanın günleri 7 bana göre 8 di çerşembe. bebekler seyyar satıcıdan alınır sanıyordm rüyama bile girmişti kardeşimi ordan almştk mahmut tunceri dayım sanır niye bizi sormuyor diye ağlardm halam sağ olsun akan göz yaşlarımı hwlal etmiyomben de puro yu sarma sanırdm hep hatta kemal sunal puro yerken ağzımın suyu akardı. Ha bi de üveyim ben derdm normal üşütünce de namaz kılınmaz sanır anne hastayım kılamam derdm
1,474,243 soru
24,136,520 cevap
334,319 kullanıcı