0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Youtubede ne izlersen hikayeler kismindaki bölümde onunla ilgili mi görüntüler çikiyor mesela esimin youtubesindeki hikayeler kosminda tiktok kiz videolari var sonra güzel kadinlar yok bilmm ney izlendigi icinmi çikar bilemedim sinir oldum suanda isdegramini facesini kapattirdim şimdide youtubeyi sildirecem az kaldi ben ne izlersem bazen onla alakali seyler cikiyor meselam:)

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onu bilmiyorum cnm ama bnmki genellikle izlediğim şeyler varv
tarafından
Demi veya o konuyla alakali izledigin seyler çikiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım benimde öyle hikaye de tiktok var kadınlar var hiç sevmem bıktım hatta erkekler var çikolata yapıyor :D
tarafından
Yani izlemis olmasindan suphelenmelimiyim acep:)
0 oy
tarafından
Izledigin seyler cikiyor ama izlemedigin cok izlenilen videolarda cikiyor, sen kapattirmissin ama kisi kendi istemedigi surece fake acar ruhun duymaz.
tarafından
Aynen oyle
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Ne izlersen onla alakalı videolar çıkar genelde 
tarafından
cıngarlık çikarmadan bi soruyum dedimde:))
(3,818 puan) tarafından
Genelde ben ne izlersem benzer videolar çıkıyor oturum açıksa eğer oturum kapalıysa kendi kafasına göre videolar çıkar oturum açık mı ona dikkat et
0 oy
(506 puan) tarafından
Genelde izlediklerin çıkıyor canım ama bazen reklam gibi araya onlar da giriyor. Eşin de onlar çıktıkça baktıysa daha çok göstermeye başlamıştır yani özellikle aramış olmasina gerek yok:)
tarafından
Valla katil olcam suan az kaldi :)
(506 puan) tarafından
Olma kizzz YouTube hesabı varsa çıkış yap hesapsız takılsın biraz izle bakalım yine olacak mı bunlar :D
tarafından
Nie cikis yapinca ne olyo
(506 puan) tarafından
O hesapta izlenenleri unutmuş oluyor ya bakarsin hicbisey izlemeden de o videolar çıkacak mı yoksa eşin izlediği için benzerini mi cikariyorn
tarafından
Neyse abla zaten olan oldu bi guzel kavgaladim şimdi takmiyom ya izlerse izler izlemezse izlenez ben cok supheci bi insanim bu huyumdan vazgecemiyorum sanirsam cogunluk bu yuzden kavga oluyor bizde televizyondaki kadinlardan tut disaridakilerden tut ailesindeki akrabalarina kadar kiskanirim hic ne halasinin kizi annesinin teyze kizi virt zirt hic baktirmam tlfno kaydettirmem
0 oy
tarafından
Ben youtube kullanmam sadece oğlum çizgi film izler bende de çıkıyor onlar saçma sapan şeyler koymuşlar 
tarafından
Aynen ya cikmasin byle seyler
0 oy
tarafından
Bence dokunmatik telefonu al elinden tüşlu al bitane 
tarafından
Onceden onuda yapmistim da ben isdeyince mecburiyetten aldi oda
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Ne izlersen o çıkıyor canım. Bende çok izlerim oyuzden biliyorum 
0 oy
tarafından
Yoo alakasız şeyler çıkıyor 
0 oy
(649 puan) tarafından
Oldu olacak kafese koy adamı dışarı da camdan baksın neden bu kadar müdahale ediyorsunuz anlamıyorum herkesin bi özeli olmalı sen kısıtlasan esin dışarı çıktığında bakmayacak mı karı kıza burda en önemli şey güven 
tarafından
Güvenmiyom zaten he cinsel icerikli seylerede baksinlar özeli var die o benim tum hesaplarimi kapattirdi baslarda o nolcak
(649 puan) tarafından
Cinsel içerikli videolara bakıp bakmayacağı tamamen onun karakterine kalmış sen kısıtlasan da bakacak olursa senden gizli bakar zaten... Bana kapat desede kapatmam güveniyorsan evlenmeseydin derim :D
tarafından
Valla önceden isdegram facebook 5000 takipci vardi hakliydi kapatmakla kuaforďum hep onla alakali seyler vardi ama erkek te vardi kapattik ikimizde kullanmadik yani sonra o videolardan sonra da tovbe one be kari kiz *** baş acik tiktok cekiyolar kesfete dusuyor bakmazlarmi bakmasalar bile bi sekilde cikiyor valla ben kiskaniyorum cok guven duygumda sadece esime deil kimseye yok benlik bi durum yani
(649 puan) tarafından
Malesef tik tok ta bu tarz videolar almış başını gidiyor ben tik tok kullanmıyorum kendi hesabım yok sadece video bakma amaçlı kullanıyorum eşim de yanımda oluyor ister istemez görüyor yapacak bi şey yok malesef
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Hiç titok izlemem uygulaması bile yok ama bende de çıkıyor anlamıyorum
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Bence alakası yok ben izlemem öyle şeyler banada tıktok sanatçıların videoları vs çıkıyor :)
0 oy
tarafından
Ben czn  burak izliyorum hem o adamın videoları  çıkıyor
0 oy
tarafından
Ne izlerse o çıkar malesef
0 oy
tarafından
Bazen izlemediğim çok şey çıkıyor abuk subuk reklamlar vs. Tanışma sayfaları vs. Oluyor yani. Bundanda kişi suçlanamaz bence.. O kadar çok kısıp tartışma çıkarırsan herşeyi senden gizli yapar, iyi bir konuyu da senden gizler kötü konuyu da. Bu sefer hepten şüphe ile yaşarsın kafayı yersin. Sen ne kadar kıssan, harama gidecekse 2 dk da bir yolunu bulur gider, gitmeyecekse, dibine soksan dönüp bakmaz. O yüzden takma.
0 oy
(12,762 puan) tarafından
İzlediğin şeyler  çıkar mesela kızım cizgiflm baktığı için hep cizgiflm var 
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Benimde öyle canm orası genelde öyle ya

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 885 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 2bebek1gobek (192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 297 göst.