+1 oy
185 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (723 puan) tarafından

Bir şey olunca hep üst üste geliyor son 4 yılımın kısaca özetini geçmek istiyorum nişanlandık eşimin yengesi vefat etti 3 ay sonra kayınpederim kanserden vefat etti eşim 3 ay onun yanında kaldı hastanede 8 ay sonra eşimin 40lı yaşlarında amcası kazada vefat etti ondan 6 ay sonrada büyük amcası biz evlendik hamile kaldım çocuğuma yaşamaz ölür karnında kalbinde sıvı var kolu bacağı kısa gibi şeyler söylendi haftalık kontrollere gittin 8 aylık doğum yaptım çok şükür sağlıklı bir oğlum var arada yaşadığım sıkıntıları geçiyorum düşüp kuyruk sokumumu kırdım daha sonra kum döktüm 10 kilo verdim tam toparlandık her şey yolunda derken beynimde bir tümör olduğunu öğrendik şu an ilaç tedavisi alıyorum bununla uğraşırken göğüsümde bir sertlik çıktı ve biyopsi yapıldı 4 yıl kaynanamla yaşadım hastalıkları felan geçtim en büyük sınavım stresim o oldu Rabbime şükürler olsun evimi ayırdım Allahım kimseye dermansız dert vermesin sizinde böyle dizi tadında hikayeleriniz var mı hayatta 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,578 puan) tarafından

Bacim evlilik size hayırsız gelmiş gibi olmus

(723 puan) tarafından

İlahi bir mesaj mı diyorsun 😁

(1,578 puan) tarafından

Ama geçmiş hepsi şaka yaptım 

Çok geçmiş olsun Rabbım tekrarını yasatmasin

(723 puan) tarafından

Teşekkür ederim artık bende şakaya vuruyorum zaten son 1 ayda 12 kez hastaneye gitmişim oturup ağlayacağıma gülüyorum bende 😁

-Reklam-
+1 oy
(3,456 puan) tarafından

Allah imtihanını kolaylaştırsın canım. Yaşadıkların az buz şeyler değil gerçekten. Rabbimden şifa diliyorum senin için 🤲

(723 puan) tarafından

Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin ❤️

(3,456 puan) tarafından
+1

Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez canım🌸 

0 oy
(707 puan) tarafından

Allah herkesi farklı farklı imtihan ediyor ve sizinde imtihaniniz hep sağlık ve yaşam üzerinde Allah size şifa ve sağlık versin inşallah çocuğunuzun acısını göstermesin inşallah  benim imtihanım ise yalnızlık iki kızımla koca şehirde yapayalnızlık hayatımız açık cezaevi gibi bunada şükür diyorum .....

(723 puan) tarafından

Amin inşallah yalnızlıkta ayrı zor arkadaş çevren falan da mı yok 

(707 puan) tarafından

Hayır hiç kimse yok ben evlenince onlar evlenince herşey koptu giti demekki sağlam değilmiş baglar

0 oy
(4,319 puan) tarafından

Var tabi ki bu günlerime şükürler olsun ama lise üniversite dönemi yaşadığımız sıkıntıları çektiğimiz acıları Rabbim bi daha ne bize ne de kimseye yaşatmasın , 10 yılımı aldı benden hayatın o zor dönemi 😔

Sana da Rabbim şifa versin inşallah bizimki gibi geçer gider de geçmişte kaldı dersin 🤲🏻

(723 puan) tarafından

İnşallah teşekkür ederim sizinde gitsin gelmesin o yıllar 😊

(4,319 puan) tarafından

Amin amin çok amin 

0 oy
(4,683 puan) tarafından

Üst üste acı kayıplar, hastalıklar gerçekten fazla gelmiş. Allah şifa versin geçmiş olsun inşallah bu saatten sonra sağlıklı mutlu olursunuz. Benim ilk hamileligimde sadece ust üste kötü olaylar yaşamıştım. Önce darbe oldu  yoldaydik eşimle baya bir korkmustum. sonra eşimle babası bıçaklı kavga etti ki şükür yaralanma filan yok bir an tansiyon yükseldi bitti. Sonra evin önünde araba patladı , deprem oldu. Şükür ki hiçbirinde yaralanma filan olmadı. Biraz kaygı bozukluğu yaşattı sadece bende doğuma kadar.

(723 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah sizinde biraz aksiyonluymuş hayatınız 

(4,683 puan) tarafından

O dönem öyle sadece şükür ki

0 oy
(149 puan) tarafından

Azrail sizin evden hiç ayrilmamis:D

0 oy
(2,037 puan) tarafından

Rabbim bu Dünya da hep sevdiklerini daha ağır imtihan edermiş. Ama kötülüğüne değil senin inançlı olduğunu bildiği için sadakatinin ne kadar güçlü olduğunu görmek için . Peygamberlerimiz bile neler yaşamış neler … 

Sen de yaşadıklarına Allah ım diye ufak bir sitem edersin kimse 4 4 lük değil elbet ama kalbinden gelen bir isyan olmadıysa ne mutlu sana ki ufak ufak aydınlığa çıkmışsın Allah yolunu daha da açık eğlesin . Ne demişler sabrın sonu elbet selamet . 

Ölenlere de Rahmet diliyorum 

Ben de kendime göre ağır şeyler yaşadım . Burada anlatmak istemiyorum ama Rabbim etrafıma gül gibi insanlar verdiği için şükürler olsun bende aydınlığa çıktım . 

(723 puan) tarafından

İnşallah isyan etmemişimdir hep sabretmeye çalıştım niye diye sorgulamadım bildim ki bunlar imtihan ama günahlarıma kefaret ama zorluk dedim inşallah geçebilmişimdir bu sınavlardan Rabbim hepimizi kolay geçitlerden geçirsin 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 166 göst.
7 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 114 göst.
15 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 660 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 999 göst.