0 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimle aram düzelmeye başladı sanki eşimin çocuğa ve bana olan tavırlarına kızıyordum düzelmeye değişmeye başladı ama şu an ev çok kalabalık olacak onu düşünüyorum kafam bişey almıyo bilenler vardır önceki postumdan. Kosgeb mühendis alımı yapacaktı başvuru yaptım olursa Isparta ya gidicez dua edin de olsun inşallah 

23 Cevaplar

0 oy
(1,104 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama ısparta gibi bir şehirde yaşanmaz uyarayım ben şuan ordayım eşimin işinden dolayı allah hepsini bildiği gibi yapsın dökülen dairelerde kiralar 1500 civarı herkes para göz burda asgari ücretle çalışana ev yok diyorlar resmen Antalya’da doğdum büyüdüm orada deniz manzaralı daire fiyatına burada dökük daireyi satmaya çalışıyorlar. Hepsi pislik 
tarafından
Hiç bilmiyorum kuzum ama burda da farklı değil yani şu an durduğumuz ev doğalgaz yok giriş kat balkon yok güneş almıyo 1400 kira veriyoruz
(1,104 puan) tarafından
Burada evler Bodrum kat güneş bile girmiyor çarşı diye kiralar en az 1500 iyi bi evde oturmak istiyorsan çarşıya uzak oturmak zorunda kalıyorsun bende keşke bu şehirden kurtulabilsem diyorum
tarafından
O malesef her yerde öyle uşakta yaşıyodum önceden sırf çarşıya yakın diye eski evlere 1000-1500 lira istiyolardı. Yani ben şu an şehir derdinde değilim kaynanayla bir oturuyorum evden kurtulsam yeter
-Reklam-
0 oy
tarafından
gönlünüz de olan ne ise hayırlısıyla olsun inşaAllah 
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
tarafından
düzenlendi
Hadi insaallah cok sevindim bir posta cevap vermistin hic unutmuyorum seni 12 liralik oyuncagi alamadim diye cok uzulmustun  ve dua etmistim sana bol bol hakkinda hayirlisi insAllah 
tarafından
Allah razı olsun canım benim Allah herkese yardım etsin inan ki şu an da farklı durumda değiliz daha iyi olacak diye geldik iki ay olacak nerdeyse maaş vermiyo adam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 397 göst.
+1 oy
17 cevap 969 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu