Neden diğer esler gibi mutlu olamıyorum ben
Eşim çok sorumsuz
benimle hiç ama hiç ilgilenmiyor
varsa yoksa telefonu pubg si.
Pubg bitiyo boom beach o bitiyo youtube o bitiyo google haberleri. İnstagram facebook kullanmıyor eminim.
Ama benimle hiç ilgilenmiyor. 22 yaşındayım ve ikinci gebeligim bu. 30+3 haftalığım. Ki çok kötü geçiyor bu hamileliğim
hiç destek olmuyo
aralığın 3 nde evlilik yıldönümümüz idi. Ona kazak aldım o bana bir sarılmayı bile. Bıraktım hediyeyi
konuştum onunla. É ne yapayım diyo. İşine geldiği gibi kullanıyor beni ama ben öyle yapamıyorum. Bu sabah işten geldi 9 gibi kahvaltı yaptı yattı. Bende evin islerini falan yaptım. Bulaşık çamaşır falan. Salonu toplamadim. Sobacı yaktım hamile halim ile düşünün. Her neyse bahane etmiyorum.. banyoya girdim çıktım. Beni çağırdı. Banyo yaptığımı bildiği halde işini gördü bitti.
4 yıllık evliyiz çok çok afedersiniz beni hiç tatmin etmedi hep kendini düşündü.
işini halletti ve bıraktı beni. Halletti derken açmak istemiyorum beni zorluyor. Her neyse. Cinselligimiz ortak değil. Sevgi saygı ortak değil. Huzurumuz yok. Ne yapayım canlarım akıl verin. Annemgilde kalayım diyorum yok diyo. Dün pazar vardı pazara gidim dedim yok ben giderim dedi göndermedı. Markete gidim dedim çocuğun sütü yok dedim ona da zar soruna BERABER gittik
bunladim sıkıldım artık yaa. Dayanamıyorum. Sen git annemgilde kal diyorum hiç mi değil gözüm görmez diyorum ona da kalmıyor. Başımda bela gibi. İşten geliyo yemek yiyor yatıyor kalkiyor telefon. Bu böyle gidiyo döngü...
.
Sıkıldım artık bunaldim.... mendil gibi kullanıp kullanıp atıyor. Ama aynısını ben yapamıyorum :=( 2.5 yaşında oğlum böbrek hastası günde 9 defa ilaç veriyorum saatli hiç dusunmuyo yardım etmeyi.. en Son nişanlı iken seni seviyorum demiştir o da 1 defa. Evlendikten sonra ne seni seviyorum dedi ne canım kelimesi. Hiç birşey demez bana. Bende ilgi sevgi bekliyorum. .
Ne yapacam ağlıyorum suan sinir etti beni. Bırakmıyor telefonu elinden. Tık tok ü sevmez. Sen o oyunları silmezsen bende tik tok indirecem bakacam dedjm sinir etme beni diyip kestiriyo... kisasa kısas da olmuyo anlasın dicem