0 oy
560 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Neden diğer esler gibi mutlu olamıyorum ben :'(

Eşim çok sorumsuz :'( benimle hiç ama hiç ilgilenmiyor :'( varsa yoksa telefonu pubg si. :'(

Pubg bitiyo boom beach o bitiyo youtube o bitiyo google haberleri. İnstagram facebook kullanmıyor eminim. :'(

Ama benimle hiç ilgilenmiyor. 22 yaşındayım ve ikinci gebeligim bu. 30+3 haftalığım. Ki çok kötü geçiyor bu hamileliğim :'( hiç destek olmuyo :'( aralığın 3 nde evlilik yıldönümümüz idi. Ona kazak aldım o bana bir sarılmayı bile. Bıraktım hediyeyi  :'( konuştum onunla. É ne yapayım diyo. İşine geldiği gibi kullanıyor beni ama ben öyle yapamıyorum. Bu sabah işten geldi 9 gibi kahvaltı yaptı yattı. Bende evin islerini falan yaptım. Bulaşık çamaşır falan. Salonu toplamadim. Sobacı yaktım hamile halim ile düşünün. Her neyse bahane etmiyorum.. banyoya girdim çıktım. Beni çağırdı. Banyo yaptığımı bildiği halde işini gördü bitti. 

4 yıllık evliyiz çok çok afedersiniz beni hiç tatmin etmedi hep kendini düşündü. :'( işini halletti ve bıraktı beni. Halletti derken açmak istemiyorum beni zorluyor. Her neyse. Cinselligimiz ortak değil. Sevgi saygı ortak değil. Huzurumuz yok. Ne yapayım canlarım akıl verin. Annemgilde kalayım diyorum yok diyo. Dün pazar vardı pazara gidim dedim yok ben giderim dedi göndermedı. Markete gidim dedim çocuğun sütü yok dedim ona da zar soruna BERABER gittik :'( bunladim sıkıldım artık yaa. Dayanamıyorum. Sen git annemgilde kal diyorum hiç mi değil gözüm görmez diyorum ona da kalmıyor. Başımda bela gibi. İşten geliyo yemek yiyor yatıyor kalkiyor telefon. Bu böyle gidiyo döngü...

.

Sıkıldım artık bunaldim.... mendil gibi kullanıp kullanıp atıyor. Ama aynısını ben yapamıyorum :=( 2.5 yaşında oğlum böbrek hastası günde 9 defa ilaç veriyorum saatli hiç dusunmuyo yardım etmeyi.. en Son nişanlı iken seni seviyorum demiştir o da 1 defa. Evlendikten sonra ne seni seviyorum dedi ne canım kelimesi. Hiç birşey demez bana. Bende ilgi sevgi bekliyorum. .

Ne yapacam ağlıyorum suan sinir etti beni. Bırakmıyor telefonu elinden. Tık tok ü sevmez. Sen o oyunları silmezsen bende tik tok indirecem bakacam dedjm sinir etme beni diyip kestiriyo... kisasa kısas da olmuyo anlasın dicem 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Seni bu sekilde kullanmasina neden izin veriyosun ki her cagirdiginda gitmek zorunda mısın istemiyosan istemiyorm de ben kac defadir esimi reddediyorum cunku canim istemiyo istemeye istemeye rol yapamam hep erkeklerin mi istedigi olacak dusme ustune tlf la oynuyosa oynasin gormezden gel sen onunla ilgilendikce afedersin daha cok bi taraflari kalkacak onun yaptigini ona yap bakalim nasil oluyomus gorsun 
(14,204 puan) tarafından
Bende bunları yazacaktım biraz da kendi elimizde aslında ama arkadaş yapamiyormuş
tarafından
Ben de arkadas gibi 30+3 haftalik hamileyim hatta bu sabah da ben cinsellikle alakali post actim ama esim ona yaklasmiyorum diye ondan sogudugumu dusunuyo sogumakla alakasi yok sevgim baki ama cinsellik canim istemiyo karnim buyudu anlayis gostersin gostermese de boyun egemem kusura bakmasin
-Reklam-
+1 oy
(7,436 puan) tarafından
Hep verici olursan alacağın birşey kalmaz 
0 oy
tarafından
Allah sabır versin okurken sinir oldum
0 oy
tarafından
Bişey dicem neden izin vermiyormuş markete pazara gitmene insanın fikri neyse zikri odur kendi güvenilmez bir inşan dmekki seni kisitliyor kusura bakma
tarafından
Kendi de pek bir yere gitmez yalan yok. İşten eve evden ise. Gidiş geliş saatleri hep bellidir. Ama beni çıkartmiyo :(
tarafından
Valla 724 tlf elindeyse ben o erkekten şüphe duyarım
tarafından
Yok cnm her gün veri kullanimlarina bakıyorum. Hattı turkcell. Dijital operatörlerden detaylara hep bakarım kimi aramış kimé msj atmış hepsi yazıyor. Yabancı yok. Annesi babası falan. Arkadaş çevresi de yok. Eminim yanı. Şüphe duymuyorum o yüzden. Sadece sorumsuz
tarafından
Peki net geçmişi ne de baktın mi
0 oy
tarafından
Sorumsuz kocayı değiştiremezsin insan yedisinde neyse yetmişindede öyledir.. gerçekten okurken üzüldüm allah yardımcın olsun çocuğuna çok geçmiş olsun işte herşey istediğimiz gibi gitmiyor malesef ama ne olursa olsun güçlü dur oğlun ve karnındaki bebeğin için.. sabret birşeyler için inşallah sabrın sonu selamet olur 
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Benzer hayatlarımız var canım malesef bazı erkekler kütük oluyir. Sen de kendine bir jgras bul telefonda sürekli ugras da anlasin  nasıl oldugunj
0 oy
tarafından
düzenlendi

Yüz verdin ayıyaa geldi işedii halıya Böyle bir adama neden çocuk yaptın peki baksana umrunda bile değil adamın yazık yaa

(21 puan) tarafından
Bende onu yazacaktim valla...
tarafından
Nefret ediyorum böyle eşlerden bokk var sanki elin kızının kanına Gİriyon kadınada üzüldüm ama oda çok yüz vermiş
(21 puan) tarafından
En iyisi ilgilenmemek .o ilgilenmedikce kendisi gelir dibine
0 oy
(649 puan) tarafından
Çok mu yüz verdin acaba? Ya çok yüz vermişsin ya da zaten egoist biriymiş 
tarafından
Aynen cnm g ö tü kalkti afedersin :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 339 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Always smile (28 puan) tarafından soruldu
0 oy