0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından
Kayniniz çalışmıyor olsa babasinin parasını yiyo olsa 26 yaşında olsa eşime para vermişti 60 tl bizde 20 tlsni verdik 40 tl parayı istiyolar şuan ve eşim asgari ücrete çalışıyo biraz önce kaynım aradı eşimi oda para isticeklerdir dedi bizde ay sonunu 150 tl ile çıkarmamız lazım eşimde açmadı yarın yüklerim diye ardından hemen kayinbabam ariyo siz olsanız sınır olmaz misiniz durumları kötü olsa neyse .paraları var ama sürekli kendilerini acindiriyolar.siz olsaniz bakardınız. Kaynım diyebilirdi ki babamdan alırım ben verme diyebilirdi.. bence çok ayıp yaptıkları ben böyle dsnyorum.0 60 tl yi de biz sıkıştık diye vermişti kaynim biz para istememiştik . Ben kaynimin aradiktan sonra kayinbamn aramasina ayar oldum.biz kacakci mıyız sanki

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemem içmem 60tl yi veririm sonuçta borç onun parası işte marka yer un çorbası yap kula muhtaclik zor 
(723 puan) tarafından
Aynen öyle allah kimseye muhtaç etmesin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belki başka bi şey için aramıştır nasıl bu kadar emin oldun ki onun için aradığına 
(723 puan) tarafından
Duydugum için olablr mi.acti direk o parayı ver dedi .
tarafından
Pardon kayinbabanin telefonunu da acmadiniz sandim yanlis anlamisim Allah ıslah etsin ne diyim elinizde olursa hemen verin kurtulun
0 oy
(3,074 puan) tarafından
60 tl icin ayip valla..o paraya mi kalmis kaynın..bu kadar kötüyse durumlari evde yatmak yerine gitsin çalışsın camış..
(723 puan) tarafından
Aynen öyle.o alışmış baba parasına. Şimdi ise girecekmiş bakalım o totosu kalkipta caliscakmi yiyip titop sisiyo
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Aman kayinbabam da aynı , kaynima git nerden alırsan al para vermem diyor nasıl olsa biliyor benim kocam verecek o da habire eşimden istiyor abi derdimi sen anlarsın abi derdimi sen bilirsin vs yağlıyor 

İki tane daha abisi var halbuki parası var bizimkinin çünkü ,olmasa suratına bakacaklari yok kopekler haram zıkkım olsun 
(723 puan) tarafından
Amin amin .insanlık kalmamis bu sizin neyinizi oluyo acaba serefiszlerdiceksin olmucak .Allah bilsin bisi demicem
0 oy
tarafından
Brn olsam dusunmem. Onlar kardes banane
0 oy
(163,558 puan) tarafından
Aç kalirim ama veririrm kaynim calismaya bilir belki bekardir baba parasi yer yemez bana dert degil der aldimi veriri iliskimi keserim
(723 puan) tarafından
En mantiklisi
0 oy
(54,193 puan) tarafından
60 lirayla ne zengin olurlar ne batarlar ama iste gonulden vermedikten sonra ne onemi varki kardeşte olsa babada olsa evlenince el oluyorsun
(723 puan) tarafından
Walla herkes farklı benim ailem sürekli destek cikiyo maddi manevi acıdan onlar bizimkilerden zengin ama acliktan ölçek hibi kendilerini acindiriyolar
0 oy
tarafından
Elden gelen öğün olmaz oda vaktinde gelmez demişler Allah kimseye muhtaç etmesin 
(723 puan) tarafından
Amin  canım amin rabbim herkesin kendine versin bide aile olcak bunlar .oğlu ya insan oğluna böyle yapar mi .daha bizden para bekliyorlar esimin aldığı paraya inanmıyorlar daha bizden isticdkler çok soğuttular artık cidden kendilerinden
tarafından
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler dur bakalım gün gelir onlar sana muhtaç olur
0 oy
tarafından
60 tl için ayıp yaptıkları bence verin giysi, biraz sıkarsınız dişinizi ama kimseye minnet etmeyin 
(723 puan) tarafından
Aynen ole canim
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Okadarmi aclarmis 60 tlyi cocuk begenmiyo be insan utanir onu abisinden istemeye hicmi iyiligi dokunmamis kardesine hayret bisey yaaa ne aileler var inanamiyorum

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 437 göst.
28 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 2,013 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,343 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 1,149 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.