0 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar konu saçma sapan ama genede can sıkıcı biz cuma günü yasaklar başlamadan bahçeli bı evimiz var oraya gidiyoruz geçen hafta gittik işte o gün evi su bastı onu temizledik ertesi gün soba temizledik ev temizledik bide bende kist var enfeksiyon var karnım çok ağrıdı soğuk suyu da yiyince heryerim ağrıyordu pazartesi sabah 8 de kalktık eve geldik zaten yorgunum uykusuzum dinlendim öğün hiç bisy yapmadım akşam banyo falan yaptık heryerde heryerdeydi salı günü hallederim demiştim sabahta geç kalktık 11 falandi kahvaltıyı hazırladım eşimi aradım gel kahvaltıya diye 20 dj geçti gelen yok 10 dk daha geçti 30 dk oldu geldi açtı kapıyı arkasından kaynanam la kardeşi geldi e haliyle çok şaşırdım ağzım açık kaldı sonra işte çay falan içtiler kayinvaldemin suratı düştü evi dağınık görünce 

Kardeside dei çocuk evi nasıl dağıtmış hele Suna bak küçücük başıyla dedi bende eşime kızdım neden haber vermedin dedim belki uygunsuz bı haldeydim dedim banyoda herseyimiz donumuz kilodumuz ortada  dedim kızdım oda nereden bileyim geleceklerini dedi bugün sinirimden bütün gün temizlik yaptım canım çıktı akşam oldu hiç temizlenmemiş gibi napiyim ben şimdi bu adamı cuma çocuğu bilmiyorum ..

7 Cevaplar

0 oy
(255 puan) tarafından
O kadar haklısın ki.. bende habersiz ve davetsiz misafirden nefret ederim. Ama erkekler biraz düşüncesiz oluyo bu konuda maalesef. Sen kendini yormasaydın canına yazık boşver sinirlensen de üzülsen de bişey değişmiyo çünkü
tarafından
Bende sevmem bunuda bilir eşim yani kayinvaldemde aynı neden haber vermiyorsunuz madem geleceksiniz de birazda denetim için geldi gibi geliyor ama olur ya banyodanda çıkabilirim uygunsa olmayabilir evimin heryerine herseyim olabilir o an yani insan biraz çekinir
(255 puan) tarafından
Tabi canım insanlık hali yani insan en rahat evinde davranır gelenin bunu düşünmesi lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haber vermesi lazimdi . Ya neyse olan olsu sikma canini hilal
tarafından
Kendime kızıyorum canım şimdi iki günlük temizliği yaptım bugün bide 2 saatten fazladır çocuğu sallıyorum oldum bittim vallahi
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Cok haklisin canim ama erkeklwr hic düşünmez maalesef. Sen uyar bidaha yapmasin. Bu sefer uzatma bence. 
tarafından
Yok uzatmadim canım zaten anlamaz ök..uz de kendime oldu olan iki günde yapacağım temizliği bir günde yaptım
0 oy
(54,127 puan) tarafından
sana laf sokana kadar çocuğu tutalim sen isini yap deseler yada yardim.etseler ellerine yapisir
tarafından
Hemen kaçtılar 1 bardak çay için çıkmışlar yukarı gelin misafiri severim ama davetsiz misafiri sevmem kimse sevmez yani kimse ayıbını göstermek istemez
(54,127 puan) tarafından
yani canim bazen gun geliyo ev mum gibi derli toplu oluyo bazende aliyp basini gidiyo
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Habersiz gelmeye bende kizarim canim haklisin esine uygun dille guzelce anlat ♡ kizmadan ama 
0 oy
tarafından
Geleceklerini bende bilmiyordum demiş kapıda falan mı karsilastilar acaba 
0 oy
tarafından
Niye kendileri çok mu topluydu valla beni beğenmeyen evime gelmesin çocukla zor ya kim ne derse desin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 324 göst.
0 oy
4 cevap 227 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 390 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
23 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,735 soru

24,144,035 cevap

334,596 kullanıcı

...