Kızlar konu saçma sapan ama genede can sıkıcı biz cuma günü yasaklar başlamadan bahçeli bı evimiz var oraya gidiyoruz geçen hafta gittik işte o gün evi su bastı onu temizledik ertesi gün soba temizledik ev temizledik bide bende kist var enfeksiyon var karnım çok ağrıdı soğuk suyu da yiyince heryerim ağrıyordu pazartesi sabah 8 de kalktık eve geldik zaten yorgunum uykusuzum dinlendim öğün hiç bisy yapmadım akşam banyo falan yaptık heryerde heryerdeydi salı günü hallederim demiştim sabahta geç kalktık 11 falandi kahvaltıyı hazırladım eşimi aradım gel kahvaltıya diye 20 dj geçti gelen yok 10 dk daha geçti 30 dk oldu geldi açtı kapıyı arkasından kaynanam la kardeşi geldi e haliyle çok şaşırdım ağzım açık kaldı sonra işte çay falan içtiler kayinvaldemin suratı düştü evi dağınık görünce
Kardeside dei çocuk evi nasıl dağıtmış hele Suna bak küçücük başıyla dedi bende eşime kızdım neden haber vermedin dedim belki uygunsuz bı haldeydim dedim banyoda herseyimiz donumuz kilodumuz ortada dedim kızdım oda nereden bileyim geleceklerini dedi bugün sinirimden bütün gün temizlik yaptım canım çıktı akşam oldu hiç temizlenmemiş gibi napiyim ben şimdi bu adamı cuma çocuğu bilmiyorum ..