0 oy
583 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merak ettim ben bazen bagiriyroum ama sonra üzülüyorum da:'(

26 Cevaplar

0 oy
(758 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Yoktur herhalde. Bağırmam diyen varsa yalan konuşuyordur ☺️☺️
(758 puan) tarafından
Kim bilir belki ☺️
tarafından
Ben hiç bağırmadım böyle birşey için yalan söylemeye gerek yok  19 aylık hiç sesimi yükseltmedim ilerde nolur bilmiyorum büyüyünce yükselir muhtemelen ama şuan bağırmaktan anlayacak yaşta değil bana göre ama hedefim hiç bağırmamak:))
(758 puan) tarafından
Hiç mi hiç ☺️ o zaman sendeki sabrı alkışlıyorum canım ama şimdiye kadar hiç kızmadıysan ilerde hiç durdan da hayırdan da anlamaz
tarafından
Hiç canım :)  bana göre bağırdıkça anlamıyolar her defasında daha fazla kızmak gerekiyo çevremden gözlemlediğim bu. şuan  o senin için değil hadi onu bırak şununla oynayalım şeklinde yapmaması gereken şeylerden vazgeçiriyorum tabi ilerde ne olur bilemem inşallah aynı sabırla devam ederim
(758 puan) tarafından
İnşallah canım ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bağırmayanda peygamber sabrı var demektir.. 

Bende bağırıyorum malesef 
tarafından
Aynen tehlikeli şeyler yapınca falan bağırıyorum sonra vicdan yapıyor insan
tarafından
Tabi ki de canım
0 oy
tarafından
Illaki oluyor normal şeyler bunlar 
tarafından
Aynen canım kendime kiziyorum vicdan yapiyorim
0 oy
tarafından
Bağırmayan da ya hiç ilgili değildir yana sinirlerini falan aldırmıştır "D bagiriliyor ya yapma etme deniliyor devamlı 
tarafından
Aynen kuzu
tarafından
Ama en çok dikkat ettiğim şey hakaret etmemek çocuğa kesinlikle hakaret etmemek lazım yoksa bütün hayatini olumsuz etkiliyor bağırmak da iyi değilde işte bizde insaniz arada sesimiz yükseliyor benim kizlar bana daha çok bağırıyor "D
tarafından
Aynen canım senin kaça tane bebiş var yaşları kaç
tarafından
Iki kızım var hali hazırda oğlum da yolda büyük kızım 4 yasidna küçük kizim 20 aylık canım
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Yoktur insan ister istemez bagiriyor tabi bende en cok uyurken izledigimde pisman oluyorum :)) 
tarafından
Şuanda tam uyudu ben uyu diye bagirmistim uzuldum:)
(1,513 puan) tarafından
Ay kiyamam yaa :)))
0 oy
tarafından
Herkesin bir sabır noktası var maalesef annelerde insan . Bazen Sabri kalmaya biliyo
tarafından
Aynen bende öyle arada bağırıyorum ama üzülüyor sonra insan
tarafından
E tabi
0 oy
tarafından
Bennn canim kizim 5 bucuk yasinda hic bagirmadan sakince herseyi anlatmaya calisirim ki diğer cocuklarimada bagirmadim hic esim nefret eder yuksek sesden belkide oyle alistigim icindir
tarafından
Benimki 2 yaşında ama anlamıyor bazen tehlikeli biseyse inat ediyor mesela bazen mecburen kızıyorum
tarafından
Cnm kizdikca inadina yapiyorlar cevremden gordugum kadariyla
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Daha 2 saat önce  çileden çıkardı malesef bağırdım  ama sonra çok uzuluyor pişmanlık  duyuyorum özür diliyorum güldürüyorum  bu şekilde kendimi avutuyorum
tarafından
Aynen bende sonra özür dileyip sariliyorum
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Bağırıyorum sonra pişman oluyorum
tarafından
Aynen bende
0 oy
tarafından
Valla ben kızıyorum bağırıyorum da maalesef ama kötü bisy olduğunu anlamiyo bazen maalesef yapıyorum ya 
tarafından
Bende kizsamda yapıyor bazen dinlemiyor zaten
0 oy
(665 puan) tarafından

Malesef bende bağırıyorum yemek yemediyi zamanlarda ama çok çok pişman oluyorum :'(

tarafından
Bende ya üzülüyor insan
0 oy
tarafından
Yengem var :D yeminle ne bagirdigini ne off dedigini duydum :D hala diyorum Allah sana nasil bur sabir vermis :) kizi dogdugundan 1 yasina kadar hep agladi bi kere sinirlendigini gormedim :D
tarafından
Valla ne sabırlı kadınmış helal olsun ama benim oğlum çok aşırı hiperaktif mecburef bagiriuorum bazne
tarafından
Aynen benimde :))
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Yok Allah askına imkanı yok bu gun bagırma san Baska zaman ille bagırırsın. Onemli olan bence vurmamak. O kadar dikkat ederim şukurler olsun bir kere yavasca bile eline dahi vurmadım ama cıldırtıyor bazen sagolsun 
tarafından
Kaç aylık bebiş aynen canım dayağa karşıyım Allah korusun posposuna hafiften vuruyoyum bazeg ama oyun sanıyor
(12,026 puan) tarafından
Yok canım benimki buyudu şukur 5 yasında. Ama yani herhalde 3 yasından beri accık bagırmıslıgım vardır
0 oy
(5,572 puan) tarafından

Bağırmak demeyelim de oğlum 5 aylık 5 aylık olmasına rağmen sitem ediyorum . Sende babana mi benzeyeceksin diyorum . Baban ömrümün yarısını yedi sende gerisini ye diyorum . :D

tarafından
Oo o bende de var ;))
0 oy
(25,177 puan) tarafından
7 bucuk aylık 3 kere bagırdım sonra oturdum üzüldüm ağladım :D bagırmayana inanmam :D 
(11,241 puan) tarafından
Ahahah saydın mı kız bide
(25,177 puan) tarafından
Evt kız hiç unutmıyom ki o günü ah nasıl pişmanım nasıl ağladım özür diledim cocugumdan
(11,241 puan) tarafından
Hahaha anne yüreği işte
tarafından
Kız bazen mecburen bağırıyor insan üzülüyoruz ama napalim
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Ben kizdigimda eşimde bana kiziyo .. ama yanliş bi yaptiklarinda söylemek senin görevin..sen ögretcen dogru yanlişı
tarafından
Aynen oyle canım
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Vardir ama çoktaan sinir hastasi olmustur
tarafından
Bencede ;)
0 oy
(11,852 puan) tarafından
Ya sbah benim de aklıma geldi biliyor musun, hatta buraya sorsam mı acaba ddm..kzıma pankek yapıyordum, surekli ayağmn altnda dolanıyor.. çekmeceleri açıp içinden çubuk kraker balık krakerlwri döktu ayağmı bastm, sinurlendm ama seslenmedm gırgırladm hemen. 

Sonra yine kurcaladı bu sfer ayağmn altna gofret atmş bi bastm harrttt die gofreti ezince sinirlerm hopladı:D Allah Allah yaa bi dur artk die bağrdm koydum mama sandalyesne. Sipalar ya bir saniye durmuyoe ki
tarafından
Kaç aylık seninki kuzu benimkide çok yaraz mecburen bağırıyorum ya sonra uzuluyor insan tabi
(11,852 puan) tarafından
15 kzum.. bağrp sonra ağlamışlığm bile var ama napalm oeygamber deiliz ki:/
0 oy
(444 puan) tarafından
Bende defalarca yapmaması gereken şey için uyarıyorum dinlemiyor bağırıyorum ama sonra çok üzülüyorum zaten karar verdim artık daha sabırlı olucam bağırmamaya çalışıcam 
tarafından
İnşallah canım sözünü tutabilirisn bazen mecburen bağırmak zorunda kalıyor insan
(444 puan) tarafından
Tutucam
0 oy
tarafından
Gelirler şimdi ben mükkemmel anneciyim diyenler sanki zem zemle yıkandılar tövbe tövbee hepimiz Allahın bi kuluyuz beşeriz de şaşarız da önemli olan hatamızı anlayıp telafi etmek kimse bağırmak istemez ama o anlık gelişiyor sonra zaten vicdan yapıyosun 
tarafından
Yok kız gelmediler nasıl olduysa :) aynen ya vicdan yapiyorim sonradan kendimi kötü hissediyorum

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 356 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde GizemAl (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,658 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 568 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,410 göst.