0 oy
582 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Birlik yasayanlara sorum bnm başıma geldide oyuzden soruyorum evdeki eşyayı eltimlere vermiş bnm hiç haberim yok götürülürken gördüm çok komik dimi:getlost:

17 Cevaplar

0 oy
(2,252 puan) tarafından
Al işte bir kaynana postu dha. Esya sana mi aitti
tarafından
Birliğiz cnm bimden o almıştı ama kulanyoduk hem bn eşyada degilim sorsaydi keşke
(2,252 puan) tarafından
Haklisn ama ne yazikki kaynanalarin yuzde 99 u böyle bosver versin bakalim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yeni dogum yaptigimda sezeryanliydim Biz köpekten  pirelendik anneme götürdü  esim tesadüfen  kızkardeşi  gelmisti benim evime ilac sonrasi  temizlik yapıldı  kizkardesi istemiş kavanozumu dahi  vermemiş  kizkardesine onlar benim degil veremem demis ☺️
0 oy
tarafından

Bosuna demiyorum tandira atalim hepsini kurtulalım diye:D

tarafından
Yinemi sn :)
Niyeti bozmussun:)))
tarafından
Ne güldüm kız cevabına usluplerin hoşuma gidiyo komik
tarafından
Yardım edeyim yapalım diyorum
tarafından
Sevgicim tesekurler canm :D
tarafından
Sorma gitsin canm artik kaynana postu gotmekten ginaa geldide ondan dedim heosini yakalim kurtulalim :D
0 oy
(228 puan) tarafından
benim kaynanam bende habersiz  alt katimda oturan kızıne bile birşey vermedi(((((((  ki ev benim evim onlar benim evimin üstüne geldiler  o  ayrı mesele)))))))) ama küçük görümcem kim gelse veriridi  bana sormadan verme dememe ragmen   neyse ki allahtan  evlendirdim de  kurtuldum 
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Birlik oturmuyoruz eşin benim şahsi şeyimi verdi 2 gun kavga ettim de bence bana ait olan seyleri bana sormadan kimseye verme diye 
0 oy
(151 puan) tarafından
Hayır vermez komşu yumurta istemeye gelmiş  ben burda misafirim veremem demiş yumurta için bile :)) ayrı oturuyoruz oğluma bakmak için gelmişti çalıştığım için
0 oy
tarafından
Kayınvalidem yok ama babaannemden biliyorum annemin şeyleri çöpe yada sobaya atardı başkasına vermezdi :) 
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ohooo benim evim diyorlar sen ne diyorsun canım
0 oy
(11,517 puan) tarafından
Seninki yine iyi benim.kaynanam annemin aldığı bebek arabasını benden habersiz komşuya verdi ödünç parktayim baktım benim bebek arabam kadında ..kadında babasının evine gelmiş demiş gelininin bebek arabasını ver kızımı dolastiracam benim kızımın arabasını vermiş delirdim sanki onlar bana almış gibi 
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bende de aynı sorunlar var hayatta bana sorup hareket etmez ne konu olursa olsun başına buyruk 
0 oy
tarafından
Kayınvalidem ( asla benim koyduğum Bi kural değil ama seviyorum böyle olmasını ) evimde benden müsaade almadan  danışmadan hiç bişeye el sürmez. Sadece bana değil kızlarına gidince de aynısını yapar. Eviniz sizin özeliniz size ait mahreminiz , sormadan danışmadan kimse giremez açamaz bakamaz kimsenin öyle Bi hakkı yok anne olarak benimde yok der ve gerçekten müsaade almadan girmez odalara, görümcelerim de aynı şekilde. Bende onlara karşı öyleyim. Karşılıklı saygı ve anlayıştan gelen bir düşünce bu 
(826 puan) tarafından
Benimki de öyle çok şğkğr
0 oy
tarafından
Birlikte olsanız eğer yani kendine ait bir şey diyse alır verir canım yani ben karışmazdım herhalde ama ortak alinmiş ya da sana alinmiş bir şey varsa ortada sorması daha münasip 
0 oy
tarafından
Onun evi   versin de senin ceyizi  mj verdi oyleyse hakki yok

Ins kendi evine  gecersin yakinda ..
0 oy
(5,134 puan) tarafından
En azından söylemesi lazım yanı 
0 oy
tarafından
Parasını verip o aldıysa sorması na gerek yok bence
0 oy
tarafından
  • Altı üstlü oturuyoruz benim biseylerimi sürekli kızlarına ister geçen de çeyizlik makyaj sandığı alırız ya onu ver dedi 
  • Hiç yaşamadım ama verir 
  • Allah sabır versin çok zor anlayışsız insanlarla bir arada olmak 
  •  
0 oy
tarafından
Bana ait olmayan bişeyse beni ilgilendirmez :) veriyorsa versin 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,003 göst.
0 oy
51 cevap 921 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 694 göst.
9 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 511 göst.
2 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eyloss (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,040 soru

24,093,390 cevap

331,902 kullanıcı

...