0 oy
511 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar merhaba beni tanıyan tanır esimle sorunlarımı ben kayinbabam ve kaynanamla konusmuyorum bana cok haksızlık ettiler esimide kullandıkları için restimi cektim ve irtibatımi kestim esim hala onlarla görüşüyor bu aksam dayısı gelcekmis İstanbuldan 2 aile bana dediki otel gibi günlük yer bak burdan kalacaklar tamam dedim baktim numara attim al konus günlük kirayı dedim neyse sonra dedi ki bizde kalmalarını söyledim ayip olur dedi sen bana sormadan nasil boyle bise dedin dedim dayim ayip olur gelsinler bir gece bise olmaz dedi kattiyen istemedim kendisi benim anami 1 gece zor barındırdı amcama gidecektim burnumdan getirdi birakmadi beni ben bu yaptığı haksizliklar yüzünden kabul etmedim onun akrabasını gelmesinler istemiyorum ugrasamam kimseyle dedim bana bi ton hakaret etti senin gibi kari olmaz olsun Allah belanı versin falan dedi daha bi cok sey esimle asla anlaşamıyoruz ortalık karışık olmasa bosanma acicam ama boşandıktan sonra hayat nasil olur bilmiyorum endisemde var cocugum için ama gercekten çekilmeyecek bir adam kendisi ve ana babasida oyle zaten baba ne derse o akan su duruyor o kadar pasif ki agzina etseler gene yok demiyor bu durumdan çok sıkıldım bize ev verdiler diye sürekli basimiza kaktilar esimde adam olup bizi onlara muhtac ediyor agzini açamıyor o kadar yoruldum ki bu evlilikten esimden cok soğudum siz olsanız ne yapardınız?

6 Cevaplar

0 oy
(258 puan) tarafından
Canım evet anneni kabul etmemiş olabilir anneciğim adına çok üzüldüm inan ki ama eşinin sana yaptığını sende eşine yapmissin dayısı yani adamın ne olursa olsun bir geceden bir şey olmazdı vede insanlık gösterirdin eşine keşke öyle demeseydin..
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Biliyorum seni canım sen zaten bayadır boşanmayı düşünüyordun evinde kalmaları konusunda birşey diyemiycem o senin kararın tabi ki :(
0 oy
tarafından
Eylem yani boşa artık şu adamı demek istiyorum ama çaresiz olduğunu da biliyorum boşandıktan sonra ne yapcan nereye gidecen yavrun da var bu yüzden boşan diyemiyorum sana Allah yardım etsin 
0 oy
(100 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım öyle adamlarla hayat yürütmesi çok zor gerçekten hakkınızda hayırlısı olsun umarım.kalma konusuda ben olsam bende kabul etmem sormadan da kabul etmez zaten etse bile arayıp iptal etiririm ama o senin kararın rahatsız olucam istemiyorum dersen iptal ettir bı şekilde
0 oy
(10 puan) tarafından
 O senin anneni bir gün kabul etmedi diye sende onun yaptığının aynısını yapacağına tam tersini yapsaydın ve deseydin ki sen benim annemi kabul etmedin ama ben allah'tan korkan insanım ki senin dayını kabul ediyorum.utanirdi ve düzelirdi belki.hem misafir geri çevrilmez ama sen daha iyi bilirsin yaşadıklarını tabiki
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Ya habersiz misafir mi çağrılır bu kadar sorun varmış evde zaten. Annesini evde durdurmak istememiş. Anne mi yakın dayı mı. Ya ben kimsin annemi evimde rahatça misafir edemem. Tövbe büyük konuşmayayım da anneme öyle yaptığı gün çeker giderim ben. Terbiyesiz.

Evlilik danışmanına gidin. Yeni bi hayat kuracak gücü her daim kendinizde bulun lakin kesip atmadan her şeyi yaptım vicdanım rahat diyebilmek için profesyonel yolları da deneyin. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 534 göst.
26 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,834 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 633 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 324 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,975 soru

24,118,530 cevap

333,343 kullanıcı

...