Kizlar merhaba beni tanıyan tanır esimle sorunlarımı ben kayinbabam ve kaynanamla konusmuyorum bana cok haksızlık ettiler esimide kullandıkları için restimi cektim ve irtibatımi kestim esim hala onlarla görüşüyor bu aksam dayısı gelcekmis İstanbuldan 2 aile bana dediki otel gibi günlük yer bak burdan kalacaklar tamam dedim baktim numara attim al konus günlük kirayı dedim neyse sonra dedi ki bizde kalmalarını söyledim ayip olur dedi sen bana sormadan nasil boyle bise dedin dedim dayim ayip olur gelsinler bir gece bise olmaz dedi kattiyen istemedim kendisi benim anami 1 gece zor barındırdı amcama gidecektim burnumdan getirdi birakmadi beni ben bu yaptığı haksizliklar yüzünden kabul etmedim onun akrabasını gelmesinler istemiyorum ugrasamam kimseyle dedim bana bi ton hakaret etti senin gibi kari olmaz olsun Allah belanı versin falan dedi daha bi cok sey esimle asla anlaşamıyoruz ortalık karışık olmasa bosanma acicam ama boşandıktan sonra hayat nasil olur bilmiyorum endisemde var cocugum için ama gercekten çekilmeyecek bir adam kendisi ve ana babasida oyle zaten baba ne derse o akan su duruyor o kadar pasif ki agzina etseler gene yok demiyor bu durumdan çok sıkıldım bize ev verdiler diye sürekli basimiza kaktilar esimde adam olup bizi onlara muhtac ediyor agzini açamıyor o kadar yoruldum ki bu evlilikten esimden cok soğudum siz olsanız ne yapardınız?