Ah ah endişelerini ortağım öyle iyi anlıyorum ki İlk dileğim sağ salim kucağıma almak sonrasinda Rabbim'inde yardımıyla öğrenicez. Anneliğimiz rahmimize düştüğü an başlamadı mi zaten telaşimiz,heyecanımız,endişelerimiz .. Biliyorum ki Rabbim'inde yardımıyla çok iyi anneler olucaz Belki yanlışlarımız olucak ama öğrenicez
Ben 19 yaşında anne oldum. İnsan anne olunca oluyormuş. Hissediyorsun anlıyorsun onu inan ki.. Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin inşallah
19 yaşında anne oldum hiç bir sey bilmiyordum kızım 1 yasin da çok şükür herşeyi zaman sana öğretiyor allah öyle bir iç güdü veriyor ki gözüne bakınca anlıyor sun
Bende 22 yaşındayım 34 haftalık gebeyim bende korkuyorum bazen ama internetten sürekli araştırıyorum emzirmeyle ilgili hastane de bilgi veriyorlar zaten korkma canım annelik içgüdülerimiz var bizim rabbim bi şekilde yardımcımız olur sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Herkes yaşamıştır o duyguyu emin ol bak ben doğuma bile tek girdim ailem yoktu bulunduğumuz şehirde eşimin arkadaşının eşini çağırmış eşim o geldi sonra aileler geldi 1 hafta kalıp gittiler şimdi tek başımayım 38 gün oldu çok şükür öyle böyle geçiyor evet bazen çok korkuyorum kustuğunda ateşlendiğinde emerken tıkandı bikac defa aklım cıktı ama artık anneyim soğuk kanlıda olmam lazım 6 sene cocuk gelişimi okudum ama bisey olunca sanki okuyan ben değilim yani diyeceğim su ki akışına bırak rabbim sağlık verdiği sürece rahatla bakarsın allahın izniyle
1,491,825 soru
24,377,238 cevap
348,413 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın