Kizlar ilk hamileligi olan var mi mesela benim ilk doguracagimi dusunuyorum cok olaganustu bisey gibi geliyo bana dusunsenize senden ve sevdigin adamdan bi parca dunyaya gelecek buyuteceksin onu minnos bisey olucak hayal gibi geliyo sanki olmayacakms gibi imkansz gibi
Bana da oyle geliyor :) benmde ilk hamileligm az bsey kaldi 35 haftalik olduk cok şükür bende ne zamn olcak nasl dogcak nasil bsey cikcak dye hayal kurup duruyorum cok heyecanli :)
Benim ilk ve son demlerim artik nisanim geldi bugun yarin bebegimizde gelecek ama suana kadar esime de bana da saka gibiydi ozellikle esime cunku o sadece gobek goruyo bazen de tekmeler hissediyo ama ben her anini icimde yasiyorum heyecan mutluluk kiskanclik korku hersey bir arada Allah saglikla kavurtursun yavrularimizaa :)
Aynen çok şükür RABBIME bizlere Annelik sevgisini tattırdı birde sağlıklı şekilde kucagimiza almak kaldı. Bebislerimiz ilk ALLAHA daha sonra bize hayırlı bir evlat olur InşAllah benimde ilk bebisim :) 30haftaligim 5gunlugum. Oglusumu bekliyorum sabırsızlıkla. ❤
Dünyadaki tek aşk.. bambaşka birşey bu benim 2.ci hamileliğim ama rabbim aynı hissi her seferinde veriyor sanırım.. hani eşimi seviyorum annemi babamı seviyorum diyoruz ya evlat tek kelimeyle aşk..
Aşkın en güzel hali evlat :) ben de boyle düşünüyorum.. Bir de biz cok uğraştık dua ettik bebek sahibi olabilmek için. Allahima binlerce kez şükürler olsun bize bu sevinci nasip etti ve hala hayal gibi geliyor. Her kontrolde inanamiyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin
benimde ilk bebegim banada hayal gibi geliyor alışmışız baskalarinin cocuklarini sevmeye simdi kendikinki tuhaf bi dduygu:)
Yaa been ayni duygulari yasiyorum sevdigim adamdan bebegimin olmasindan ayri ben cok istiyordum bi bebegimin olmasini hataa bir gun evlenirsem cocuk yapmak icin evlenirim diyordu Rabbime binlerce kez şükürler olsun henuz 10 haftalik simdiden sabırsızlanıyorum bu yüzden cok dusunememeye calisiyirim açıkçası
Inan bende aynıyım rüyadayım sanki. Bide ben 1 sene korunmadim ve tutmamisti hep oyle gidecek sanirdim sonra hamileliğimi ogrendim ve sok oldum. Karnimda hissedene kadar inanmadım hep tedirgindim. Simdi 31 hafta olduk ve icimde oyle guzel hareketleri var ki. Rabbimin mucizesi resmen. Hayatımız boyunca yaşayabileceğimiz en guzel duygu bu bence tarifi imkansiz ve asla kiyaslanamayacak bisey. Simdiden boyleysek bebisler dogunca neler hissederiz acaba asiri heyecanliyim ben :)
1,492,793 soru
24,391,539 cevap
349,329 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın