0 oy
545 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Asla asla asla kizmazdim.bagirmazdim.dokerdi atardı kırardi derdim cocukdur bebektir rahat büyüsün ama.iki güç gündür hiçbir şekilde tahammül edemiyorum kızlar bağırıyorum.hele.aksamlari yani bir kaç kere ama neden oldu bilmiyorum sona vicdan azabından oluyorum artık kendimi falan tokatlı cam kafayı mı yiyorum oğlum asla bana yük değil kucukle ilgilendikce o fazla mı inat oluyor ben anlamadım napcam nasıl denge kurcan:'(

9 Cevaplar

0 oy
(6,396 puan) tarafından
Kuzumm sakinn insansin tamamen insani tepki kolaymi ben biriyle bas edemiyom olabilecek seyler mesela benim oglumda bazen beni cildirtiyor gidiyom bi elimi yuzumu yikiyom sakinlesip geliyom tafsiye ederim 
tarafından
Ay valla deli olacam bebeğim fırsat vermiyor kalkıp biseyler le ugrastirayim yapma dedim ne varsa inadına yapıyor
(6,396 puan) tarafından
Belki kiskaniyordur kuzumm Alalh in izniyle zamanla oda bebege alisir toparlar
tarafından
Kıskanıyor galiba inşallah biran önce dengeyi kurarım
(1,318 puan) tarafından
Dikkatini başka yere çekmen lazım , yapma dersen sürekli hoşuna gider aynı şeyi yapar
tarafından
Vallahi bilmiyomki napcam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşkom4 sen şuan lohusa dönemindesın agresif olman normal 

Geçeçek İnşaAllah 
tarafından
Kız çocuğun aklında kalmaz demi sona ya beni sevemezse
tarafından
Hee senı sevmıcek bana kızdın dicek :)))

Yaa saçmalama aşkoo
Olmaz öyle
tarafından
Ay ne bilim ama hakaten sabrımı tüketiyor
0 oy
(830 puan) tarafından

Benimki 6bucuk aylık üstten disi geliyor babasinda durmuyor illa bana gelecek sürekli ağlıyor valla akşam bende istemsizce bağırdım vicdan azabı çektim sonra sarıldım öptüm anneyiz kuzum robot değiliz ki illaki insanın da sabrinin bittiği an oluyor sıkma canını öp kokla <3

tarafından
Evet gerçekten sabır çektim tam.iki saat sbair çektim
(830 puan) tarafından
Benim eşimde yardımcı olmuyor hiç o konuda alayım bı oda oda gezdireyim sen 5 dakika dinlen dediği yok kız bu yüzden sinir geliyor hep çocuk ağlıyor mama yapicam yattığı yerden kalkmıyor Allah eşinde hayırlısını versin valla
0 oy
(28,336 puan) tarafından
Oyyyy meltoş olur öyle ya anca ikinci oldu daha lohusasin cok normal kuzum bende kiziyorum bazen o kadar olur insaniz bizde sabrimiz bi yerde tükeniyo vurmada arada kizilir tabi askos
tarafından
Vurmuyorum ama böyle bağırıyorum çok korkuyor sona bende çok üzülüyorum.ama bagirana kadar kaç defa sabır cekiyom Allah bilir
(28,336 puan) tarafından
Ah kuzum yaa kolay degilki öfkelendiinde baska odaya gec sakinles gel yanina
tarafından
Bebek fırsat verse geçecem kiz
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Oda agrasiflesti simdi annesi kardes geldi kolaymi sevgi ilgi bolundu seninkide nornal alisirsiniz kuzum zamanla sende sakinlersjn insaniz sonucta hep sakin kalamayizki
tarafından
İnşallah oda hemen alışır bende birdaha bağırmak zorunda.kalmam;((
0 oy
(160 puan) tarafından
Bnde ikinci cocuk olduktan sonra cok sinirli bi insan oldum ama kendimi frenlemeyi ogrendim
tarafından
Ben daha frenleyemiyom
0 oy
(163,520 puan) tarafından
Meltooss hep hormonlardan lohusaliktan dayan gececek hepsi
tarafından
İnşallah yavrim
0 oy
tarafından
Bende bugün bağırdım ve 5 aylık daha mama yemedi kendini yırttı ismiyle bağırdım sonra güldü çok kötü bı anneyim diye mutfaktq ağladım geldim ;(
tarafından
Öyle insan üzülüyor
0 oy
tarafından
Valla kolay değil yeri geliyor kızıyoruz da insanız sonuçta 
tarafından
Orası öyle.canim

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,467 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Cimbom283828 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 275 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,154 göst.
16 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,263 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,394 soru

24,168,507 cevap

335,732 kullanıcı

...