İyi geceler herkese ben yeni boşandım 3 aydır annemin evindeyim.. evimi Barkımı çok özledim kendi düzenimi daha önceden resimler paylaşıyordum yaslandimmi vs diye.. eşim yaşlandın demişti ama unutamıyorum kalbim çok ağrıyor bayılacak gibi oluyorum gecelerim haram oldu uyuyamıyorum.. herşeyi eskiler hatırlıyorum pudingi pasta yaptım eşimin en sevdiği pastaydi ..o geldi yine aklıma .. bana diyorki seni surundurcem kendini duzeltirsin diyor ..7 yıl az bir süre değil evlilik.. gençliğim orda geçti 19 yaşında evlendim şimdi ise 26 .. çok kötüyüm.. ama geri dönememde cunki yine aynı şeyleri yasicagimi biliyorum ... çok zor çok zor cagresizlik .. annemin evindeyim evet..ama annem beni evinde istemiyor kadın sığınma evine git diyor zoruma gidiyor istediğim gibi evde hareket edemiyorum rabbim kimse kimseye muhtaç etmesin annene babana kimseye..
Canım Allah yardımcın olsun ( eşinle bosanma sebebin nedir özel degilse tekrar kurtarma ihtimali olmazmı bazen eşler hic bir sorun kendi aralarında inatlaşıp sacma sapma sebeblerden gururdan bosanmaya kadar gidiyor böyle bişeyse tekrar oturup konusun
Alttaki yorumundan hatırladım seni araba kapısı postunu hatırlıyorum çok üzülmüştüm hakkında hayırlısı olmuştur inşallah. Şuan ki hislerin çok normal güçlüsün çünkü kadınsın bu zor zamanlar geçicek hepsi kötü bi anı olarak kalacak en kısa zamanda iş nul hatta bim a101 şok gibi yerlere başvur iş yükleri çok kendini unutursun hemde işledikçe nekadar güçlü bi kadın olduğunu göreceksin
1,493,338 soru
24,399,910 cevap
350,046 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın