0 oy
416 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Kızlar aglıyorumm kızım var 15 aylık. Bana yapısık 15 gundur benle kucak olacakmış sürekli. Önceden babayla oynardı ben bunu koyup her yere giderdim oysa 10 gundur bana resmen dio ki otur kucağına oturcaö. Ne dusa gırebıljom ne wc ye. Ne yemek yapıom.. Innaılmaz ya. Naısl terk edecem bunu.. Kızıom ters bakıoö bana sarılıp opuyo. Yapıo. Bacaklarıma kapanıo evdeyim camasırserıom bacagıöa kapandı benı al dıe. Yemek yapıom kendine aglıo benımde al Dıo o kadar abartı yok daha beteorıö 10 gundur Boyle.. Yoruldum.. Kıyamet kpaorıi.. Eskiden babası ile saatlerce kaldırdu. Ne yapacam akıl verin ne olur 

12 Cevaplar

0 oy
(3,726 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa kendi başına surermis. Benim kızım doğduğundan beri böyle kimdese durmaz 15 aylık
-Reklam-
0 oy
(21,609 puan) tarafından
Ne değişti acaba çocuğun hayatında. Benim tecrübem yok ama aklıma bu geldi. Aniden değişmesinin bi sebebi olmalı diye düşündüm 
(223 puan) tarafından
Karantına dayız bendne Baska kımse yok yanında baba ise gıdıo gec gelıo offf
(21,609 puan) tarafından
Acaba evde çok mu kapalı kaldı bebiş. Ondan olabilir mi? Aklıma ne gelirse onu diyorum valla bilemedim
(223 puan) tarafından
Burda ortam berbat adanayım.. Herkes vırus cıkammakıı mecburummm
0 oy
(21,750 puan) tarafından
Ayyy kuzum yaa ayni durumdayiz ama ben seviyorum ya :))))))
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Bnimki 6aylik kucagimda yemek yapioz kucagimda yemek yiyom aglior ypcak birsey yok ne yazikki yoksa cok kotu aglior onceden pusette duruodu simdi oda yok pusete koyuyom gdioz lavaboya isimi gorene kdr aglior 
0 oy
(448 puan) tarafından
Canım 16 ayligiz inanır mısın 10 gündür aynısı anlattıklarının aynı ama aynısı bizde de var şaşırmış durumdayım sürekli bacağından cekistiriyor yemek bile yaptırmıyor kucağıma atlıyor kucak istiyor baba düşkünü olan çocuk babasını bile gözü gormuyir ben odadan çıktım an başlıyor ağlamaya neden böyle oldular acaba ya 
(223 puan) tarafından
Aynen hep baba derdi annne demedi bile suna ona bakmıo bile
(448 puan) tarafından
Valla benimki de aynu baba baba sürekli anne demedi daha ama on gündür yapışık ikiz gibiyiz
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Benimkide oyle oldu, kaybetme korkusu olusuyor bebeklerde, gozunun onunden gittigin anda kayboluyor saniyorlar. Sabir bebeginle vakit gecirmenin tadini cikar
(223 puan) tarafından
Ne zamana kadar devam edıo
(6,975 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ama gecer yani:)
0 oy
tarafından
Kız 10 günde mi bu hale geldin düzelir hangisi öyle kalmış ki sabır 
0 oy
(53,400 puan) tarafından
benimki hala.oyle yürüyen kuyrugum gibi pit pit hep dibimde
0 oy
tarafından
Benimde sağ kolum felç şu an haahhaa

Hiç durmuyor benim kızda yemek yiyorum kucağımda temizlik yapıyorum kucağımda banyoda kucağımda bazen tuvalete gittiğimde kapıda bekleyip ağlıyor ben çıkar çıkmaz bacağima yapışıyor daha 11 aylık
0 oy
tarafından
Oğlumda bana aynı şekilde olmuştu kuzenim psikoloji okuyar baya bir araştırdık ve bu davranışın normal olduğunu annesiyle güvenli bağı olan bir çocupun yapmadı gereken davranış kızıp bakmayın bu şekilde iadere etmeye çalışın uzun zamandır bizde sizin gibiyiz 
(223 puan) tarafından
Ne zaman gecti peki
tarafından
Geçmedi hala devam 2 yaşında azalıcapını düşünüyorum
0 oy
tarafından
Benim oğlum 16 aylık ben doğduğundan beri aynı şuan bide hamileyim hergun evi kucağımda supuruyorum yemek yaparken kucağımda koltuğa oturamiorum yerde oturuyorum devamlı ustumde ayağa kalktım mi aglio nere gidersem kucağımda götürürüm almiyem nasıl ağlıyor arkamda keşke 10 gün öle olsa 
0 oy
tarafından
Zaman zaman anneye düşkünlük artar çocuklarda çok normal canım sabırla geçmesini bekliycek sin 
(223 puan) tarafından
Umarım uuzn sürmezz cunku wc yw bile gidince aglıo. Almıyorum onu dıe cok abartıp benım kızjm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 63 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.