+1 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Lensi ilk doktor taktı gözüme. Eve geldim kendim çıkardım. Iki gündür ugrasıyorum takamıyorum. 3-5 dakikada takamayınca pes ediyorum :(   Birçok video izledim. Gözlerimin refleksi azaldı biraz. Gözüme lensin ıslaklığı değince sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. Taktik verebilir misiniz? Bu kadar zorlanmam normal mi ilk zamanlar 

2 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

arkadasim takiodu ilk zamanlar zorlaniodu . lens takacak diye 40 45 dk erken kalkiodu sabah okula giderken😂😂 sonra pratiklesti cikarayak takip gitmeye baslamisti

(5 puan) tarafından

Ben 40-45 dakika kadar uğraşamıyorum. Olmayınca 3-5 dakikada bırakıyorum sorun orada galiba

(9,079 puan) tarafından

ozamanlar universite ogrencisiydik ugrasilirdi . voluk cocuk ev is guc kolay olmaz tabi okadar ugrasmak . ama ara ara dene hic takmamaktansa  bos kaldikca takmaya calis elin alissin

-Reklam-
0 oy
(6,878 puan) tarafından

Isaret parmagina koy diger elinle gozunu ac göz kenarina bırak yavasca yerlesir o temizligine dikkat et birde ellerini yika mutlaka takmadan önce bir de kullanim suresini dikkat et ben bir kez gozumde parcaladim biraz fazla kullanmisim 

(5 puan) tarafından

Gözünde parçalanınca çıkarması kolay oldu mu ?

Lens gözüme dokundugu an o ıslaklık bir tuhaf hissettiriyor devamını getiremiyorum. O sırada farklı yöne bakıp lensi ilerletmeye devam mı etmem gerekiyor ?

(6,878 puan) tarafından

Lens suyunu hissediyorsundur canim ilk bir kac gun zorlanirsin alisinca cok rahat oluyor ozellikle kıslari gozluk buharlaniyor lenste oyle sorun olmuyor kendi cikti canim firladi gitti zaten canim birde onlarla uyuyamazsin onlara dikkat ettin mi buyuk rahatlik

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 318 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Arme (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.