0 oy
493 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar geçen oğlum ateşledi acile gittik hastane tıklım tıklım dolu mesafe falan yok hatta bir oda yapmışlar içerde bir süre Corona li insan yan yana yatıyor çalışanlar da özel kıyafet falan da yok Hatta kapı açılıp kapanıyor benim bildiğim damlacık yoluyla bile bulaşıyor bu hastalık neyse eşim dayanamadı bağırdı çalışanlara milletin koyun gibi dizmissiniz insanlar yanyana mesafe falan yok diye herkes hâlinden memnunum kimse de oralı değil eşim dr sonuç sormaya gitmiş adamın biri"hocam ben covit oldum sonucum pozitif napayım" demiş Dr yanımda bekle demiş eşim sonucu bir metre uzakta n gösterdim kaçtım dedi kafayı yemiş millet bildiğiniz normal olmuş

13 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Oooo daha neler neler var daha çoğalmasın da ne olsun vakalar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Az önce öğrendim arkadaşımın kardeşine söz keseceklerdi oğlan korona olmuş soylememis gitmişler sonuç giden herkes korona kimiside hastanede 
tarafından
Al işte o kadar insanın vebalini niye alion ki yazık günah ya
(16,024 puan) tarafından
Hey allahım ya Birinin ölümüne sebep olmaktan da korkmuyorlar ya
tarafından
Bende sinir oldum ben başka sehirdeyimde  annemleride davet etmişler annem diyoki iyiki gitmedik Allah korumuş
(16,024 puan) tarafından
Iyiki gitmemiş
Insanlar sorumsuzlasmis iyice
0 oy
(3,909 puan) tarafından

Evet burda hastanenin önünde kuyruk var rabbim sonumuzu hayr etsin

0 oy
(2,866 puan) tarafından
Artık normal geliyor millete baksana korkan yok ilk çıktığı zaman millet daha çok korkuyordu 
0 oy
(963 puan) tarafından
Ilk bastaki kadar tedirgin değil herkes salmış durumda olayı ciddiye alan zaten yok
0 oy
tarafından
Zaten ciddiye alınsa bu halde olmazdık 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Kardeşim de kızının tahlilleri için gitti sakin gitme herkes Corona dedi bende gidecektim çocuklarin kontrolleri var 

Gidemedim böyle olunca
0 oy
(16,024 puan) tarafından
Kaynım sağlıkçı 5 kere test yaptırdı 

Artık yorulmuslar sağlıkçılar 
0 oy
(265 puan) tarafından
Annem ve kardeşim sağlıkçı.Yazik onlara hastalık riski yetmezken nelerle uğraşıyorlar bide.Adamlar napsın onlarınki her zamanki gibi patlıcan...
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Teyzem sağlık çalışanı covid oldu 14 günü doldu yarın ise baslicam dedi ama hala halszligi ve belirtileri var karantinası bitince test yapmaları gerekiyo ya negatif çıkarsa karantina bitiyo test yaptılar mı diye sordum yapmadılar çünkü pozitif çıkma riski yüksek tekrar karantinaya alınmıyim dye test yapmiyolar zaten iznimzde yok dedi karantinan biter bitmez gel diye aramslar ulan millet neyine guveniyo da ikinci testi yapmiyolar böyle böyle herkese bulasicak yani haataneye gitmeye korkar oldum herkeste var ve sağlık çalışanına ikinci test yapimiyo pozitif çıkar diye . İzin zaten hiç bı seklde yok millet napcagmi sasrdi
(7,436 puan) tarafından
Teyzene 14 gün iyi izin vermişler canım çalıştığım hastanede ben şuan ucretsizdeyim ama arkadaşlarımın hepsi oldu nerdeyse 7. Gün ise geri dönüyorlar idare mesaj atmisti zaten 3 ay önce falan çalışan larimiz 7.gun mesai dönüşü yapacak diye ve test te yapilmiyor o kadar dolu ki hastaneler hastaları nereye yatırdıkları bellisiz eee çalışanlar da hep covid kimin umrunda laf a gelince saglikciya destek valla devlet saglikciya köstek olmaktan başka birşey yapmıyor artık onlarda bıkmış durumda ne yapsınlar ilk zamanlar bir tane maske ile 24 saat çalıştırdılar maskeleri başka ülkelere sattılar böyle bir ülkede her şey beklenir şuna önünü alamıyorlar virüsün
(1,644 puan) tarafından
Sağlık çalışanları da insan ya bu ne milletin canını kurtarmaya çalışırken kendi canlarindanmi olsun lar ne istiyorlar ya bu kadar
0 oy
(111 puan) tarafından
Yazın herkes korona bitmiş gibi gezdi çaylar kahveler tatiller heryere seyahat edildi  kimse demedi bende varsa bulastirirsam başkalarına dye herkes kendi can sıkıntısını giderdi. Ben hamileliğimin başından beri ckmyrm bizde patladk evde ama hastalk var soncta böyle herkes gezerken btcek bişey degl. Hastaneye mecburytten gidiyrz kontrol için aşı için ama gelen herkes korona aralarında bekletylr uzakta duramyrsn alan dar Allah'a emanet gidip geliyoruz.
0 oy
tarafından
Ne yazık ki artık alıştık
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Ve boyle devam etdikce bu hastalik hic bitmeyecekk..!!

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,574 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 421 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensannesi.. (536 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,115 soru

24,178,538 cevap

336,232 kullanıcı

...