0 oy
221 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,229 puan) tarafından

Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüveni başlattım lakin kilo vermedim aldım 🤦‍♀️ ciddi manada sinirlerim bozuk ya diyetisyen bişey bilmiyor yada başka bir durum var bende bu kadar zor kilo verilmez diye düşünüyorum ya🥲 bende pcos var ondan olabilir mi? Pazartesi günü dahiliyeye gideceğim kan verip tekrardan bir serüven başlatacağım fakat doktora gitmeden de kilo vermek ne kadar mümkün? Benim yeme içme de fazla yok yani 1.70cm boy kilo da 92 ve 2 tane sezaryen doğum yaptım kilo göbekte sarkmam var ciddi boyutta sinirimi bozuyor ya kızlar konuşun kızlar bildiğiniz bilmediğiniz ne varsa kilo nasil verebilirim emziren anneyim 4.5 ay once doğum yaptim ona göre yorumlar yapalım lütfen doktora gidene kadar sizlerin yorum ve fikirlerini okuyacağım ♡

12 Cevaplar

+1 oy
önce (3,128 puan) tarafından

Benimde 8 aylık bebeğim var ve diyet ve sporla 10 kg verdim yeter2ki işte 💕

önce (1,229 puan) tarafından

Nasıl verdiniz? Pcos var mi?

önce (14,898 puan) tarafından

Azmine sağlık güzellik @3cocukannesi_123🌸

-Reklam-
0 oy
önce (576 puan) tarafından

Bende pcosluyum 165 boy 94 kilo ile başladım 3 ay önce şu an 79 kiloyum bacim diyetisyen ile ilerliyorum muhtemelen senin diyetisyende Bi sorun var

Yok benim beden de sorun var 3 diyetisyen de sorunlu olmaz ya

0 oy
önce (6,681 puan) tarafından

pcos etkili olabilir, tsh yüksekse kilo vermek zor olabilir. 

bir de bazen vücut inatla kilo vermez bir süre ama sen ısrarcı olursan başta veremediğin kiloyu 1 ay sonra verebilrsin. vücut değişik bir yapı bazen kendini korumaya alıyor 

İnşallah bir doktora gidip değerlerime baktırayım hiç olmazsa neyin ne olduğunu bilirim

0 oy
önce (5,583 puan) tarafından

Tam anlamıyla listeye uydunmu noktası virgülle kadar 

Aslında emziriyor ken daha hızlı verilir 

Özelmi bide diyetisyen 

Devletin ki malum fazla işe yaramıyor

Evet uydum hem özel hem devlet hemde arkadaşım vardi diyetisyen 3 diyetisyen artık sok oldu

0 oy
önce (7,285 puan) tarafından

Insulin direncine  baktir o varsa zor kilo veriliyor canim bende suan var benimde pazartesi diyetisyen randevum var 

Kesin bende muthis derecede insülin cikar 

0 oy

Pcos kilo vermeyi engelliyor 

Nasıl beslendiğini anlatabilir misin 

Genellikle sebze meyve sivi şeyler ile besleniyorum ekmeğim de kepekli ekmek

Yetersiz protein aldığın için o zaman büyük ihtimalle

Sağlıklı beslenme yaparken protein çok önemlı

Diyet yapmak aç kalmak değildir sağlıklı yağlar protein ve yeşillik hepsini bir araya getirip güzel tabaklar yapacaksın kendini motive edeceksin dolu dolu besleneceksin paketli gıdadan beyaz un ve ekmekten uzak duracaksın bu şekilde vermemenin imkanı yok

Sanırım aç bıraktın kendini vücut gerektiği protein alamadı o yüzden dirence geçti

0 oy
önce (877 puan) tarafından

Çok özeniyorum biliyormusun kilo veremeyenlere ben bir kaç gun yemek yemesem yada az yesem dikkat etsem hemen bir kilo gider vermekten korkuyorum zayıf olmak bana hiç yakışmıyor çünkü ama göbek  var sadece göbekten versem.ne güzel.olur yüzümden falan gitmese ya i

Benimde sadece göbek kısmında canim en inatçı yer göbek zaten

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Pcos etkiliyor canım ama sen tiroidine de baktır o da çok etkiliyor 

Evet troid de çok etkiliyor bazı makaleleri okudum etkisi varmış baya

0 oy
önce (1,949 puan) tarafından

@Anneolmak. Bacm bir el at bakalm buraya :)

El atmıştır inşallah 😂

0 oy
önce (1,288 puan) tarafından

Ben doktora falan asla gitmedim kahvaltı ve akşam yemek ara öğünde sade Türk kahve akşam 7 8 den sonra hicbisey yok sabahda kahvaltı vaktine kadar su Spor kahvaltıda öyle hemen uyanınca değil öğlen 1 gibj o saate kadar su ve Spor yap gece çok acikirsan bı kaşık yoğurt Bu şekilde aşırı kilo verdim ama spor şart 

Dedikleriniz emziren bir anne için eziyet olur sivi ile ayakta kalmak mümkün olmuyor emzirirken

0 oy
önce (23,758 puan) tarafından

Evet pcos zor kilo vermeye sebep oluyor. Ve emxirdigin için diyetisyene gitmen iyi olmus. Tahlil falan da ver tabi iyi olur o da. 

Evet inşallah gideceğim pazartesi canım 

0 oy
önce (31,822 puan) tarafından

Akupunktur yaptır kilo vermede etkisi var 

+1

Emziren anneye uygun mu?

önce (31,822 puan) tarafından

Bebeğin 5-6 ayından itibaren kadınlara uygulanabiliyo 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
29 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,143 göst.
28 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bags Bunnuy (1,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 391 göst.
20 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,384 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,904 soru

24,230,670 cevap

339,118 kullanıcı

...