0 oy
1,255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kaynanam giderken bela okudu eşimde bir daha sakın evime gelme eşimin dâhi adını azına alma yalan dan sağ da solda Büşra beni evine almıyor diye konuşma dedi eşimin halası benden özür diledi ama iyiki gelmelerine birşey dememişim eşim tekrar nefret etti ve eşim açık açık eğer kabul etmeseydin ailem yaklaşıyor sen uzak duruyorsun diye düşünecektim dedi ama banada biraz patladı eğer vijdan yapıp mahkemelerden vazgeçersen seni boşarım dedi herkes yerini bilsin cezasını çeksin dedi.  Benle komuşan abide kaynanami fırçaladı o detaylı bilmiyormuş olaylari bende içimi döktüm.  

SONUÇ EŞİMLE KAHVE KEYFÎ YAPIYORUZ İYİKİ EŞİMLE EVLENMİSİM İYİKİ HAYATIMDA 

image

17 Cevaplar

+5 oy
(5,942 puan) tarafından
Belki haklisindir ama şu bir gerçek ki bir anne olarak evladımın bana haksız bile olsam böyle davranmasini istemezdim...
tarafından
Rabbim hic bir anneye evlat acısı vermesin ben evladımı toprağa verdim. Ve bana dedikleri oh iyi oldu dediler cenazeye bile gelmediler ve benim kızım mork ta beni beklerken onlar çalgı calip eylendiler ben 3 ay yattim hastanede doğumdan sonra. Ve bana ***** dediler evden çıkarken Allah belanızı versin dedi
(5,942 puan) tarafından
Kızın için çok üzgünüm Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Konuya vakıf değilim böyle davrandilarsa haklısın ama eşinin bir evlat olarak tutumunu fazla sert buldum. Onu demek istedim
tarafından
Değil canım inan eşim böyle olmasa saha çok üzerime gelirler diger postlara bak
-Reklam-
+2 oy
(2,123 puan) tarafından
Canım senin bebegin vefat etmisti sanırım demi kaynanan gorumcen felan oynamıslardı oyle hatırlıyorum eger onlarsa iyi olmuş gözü açık erkek herzaman iyidir.
tarafından
Evet cnm öyle olmuştu
+1 oy
(22,058 puan) tarafından

Helal olsun kiz enisteye boyle karisinin yaninda duran erkek cok nadirdir benim esimde senin ki gibi ailesine karsi hep yanimda durdu duruyoda saolsun. Sende bosver onlari hic takma kafana ne guzel keyfini cikar esinle :)

tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Sence de biraz abartmadın mı 
tarafından
Hisuna gitmiyorsa payima girmek zorunda değilsiniz iyi geceler
tarafından
Hoşuma gitmiyor demedim seni severim ama herşeyi kafana takıp kendini yıpratıyorsun dediğimi terse çekme iyi geceler
tarafından
İster istemez TAKILIYOR. Ve sağda solda yalan konuşuyorlardı
0 oy
(2,170 puan) tarafından
Ne mutlu sana eşnde çok adil bir insanmış Allah mutluluğunuzu daim etsin
tarafından
Amin canım ❤️
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Afiyet olsunnn esinde cok dogru konusmuss sen yine vicdanlisin ben olsam evime katmazdim diger postlarini okudumm 
tarafından
Evet o yüzden eşim kizdi ama ama direk rest cekseydim eşim farklı davrana bilirdi
(1,355 puan) tarafından
Dogru diyorsun cnm akilli kadinsinn haa
0 oy
(186,860 puan) tarafından
Busra bu durusma gunu olanlarida yazsana yaa ne ceza alcaklar merak ediyom
tarafından
Her şeyi anlaticam durusmada canim gün verilsin diye bekliyorum
(186,860 puan) tarafından
Kiz karari bizede yaz
tarafından
Zevkle cnm ❤️
0 oy
(4,594 puan) tarafından
sen merhametli davranmissin yine , benim annem yapsa senin bu dediklerini annemi bile silerim , diyelim ki seni sevmiyo gelin olarak oglunun cocugu vefat etmis ya , senin kanin canin , of cok sinirlendim
tarafından
Onlarda o Duygu yok cnm sadece ver yiyelim
0 oy
tarafından
Gözün aydın rabbim bozmasın mutluluğunuzu :)
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Vlla sevindim yalan yok herkes yerini ve haddini bilcek nelrr yaptiklari ortada esinle iyi ol mutlu ol iyice kudursunlar ❤
tarafından
Bizde öyle yapıyoruz cnm
0 oy
(665 puan) tarafından
Benimde oglum var bende kaynana olucam Allah nasip ederse benim oglum bana böyle yapsa çok agrıma gider iyide olsam kötude olsam bi anayim inslh böyle kötu bir kaynana olmam gelinimle arkadaş gbi olmak isterim . Esinin yanında olmasina sevindim cnm rabbim mutlulugunuzu daim etsin inslh
tarafından
Teşekkür ederim canım.
0 oy
(536 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam kızını kaybettiğinde eşin sana çok zorbaca söz ve davranışta bulunmuştu nasıl iyi ki evlenmişim diyebiliyorsun
(8,061 puan) tarafından
Peki siz niye o açığını şuan hemen yüzüne vuruyorsunuz tabi sizce açık. Siz hiç eşinizle tartışmadınız mi tartışınca keşke evlenmeseydim diyip, güzel davranışta bulununca hiç mi ıyiki evlenmişim demediniz yani bazen öyle bir konuşuyorsunuz ki
(536 puan) tarafından
Elbette kavgalar tartışmalar olur bunlar çok çok normal şeyler ama eşim bana elini kaldırsa bir saniye bile evli kalmam daha onla
tarafından
Sizin gibiler evliliği oyuncak yapiyor. Bende eşimi çok suçladım 2 mizinde psikoloji si bozulmuştu Ufak. Bir sey de eve almam boşarim gibi cümleler bana çok sacma geliyor işin içinde aldatma olur anlarım ama el kaldırdı boşarim neye göre kime göre erkeği yola getiren kadınıdır. 24 yaşındayım emekliyim istanbuldan kira gelirim var arabam altımda eşinden ilk evlendigimde ufak çaplı şiddette gördüm. Görümcem dolduruyor uzerime saliyordu alttan aldim konuşarak doğruları göstererek eşimi kendi me bağladım. Bunca şey yaşadım boşanma kelimesini hic bir zaman ağzima almadim eşime eve gelme demedim tersine tartistimizda eve kitledim aile olmak ömür alır ama yılmak 1 söze bakar evlilik cocuk oyuncağı değil heleki baba evine dönmek kolay değil.  Ben bugün ayrilsam krallar gibi kimseye boyun eğmeden yasarim ama yinede rabbim doğru yoldan ayirmasin
0 oy
tarafından
Yaşadıklarını şimdi okudum burda kaybıbolan sadece sen değil eşinde ve ailesinın bu hareketine yaptıklarına bi isim bulamadım  çalgı oyun vs. Yani kaynanananın seninle arasında bi problem olmasına bile gerek yokmuş ki eşinin onları yoksayması için Ne olursa olsun o insanlatı bir daha hayatınıza dahil etmeyin bi yudum suya muhtaç kalsınlar inş. 
0 oy
(4,063 puan) tarafından
man.yak kari aklına geldikce bela okumaya geliyor galiba bende belki üzülmüş barışmak için gelecektir dedim senin kabul etmen çok iyi oldu esin bir kez daha gerçekleri gördü artık tamamen hayatınızdan çıkarın bence bu son gelişi olsun
0 oy
tarafından
Darısı benim saaaaalk eşime anasının ne olduğu belli daha anam diyor
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Canım benim rahatlamissindir benim eşim de ailesinin gerçek yüzünü gördü benim yanımda oldu sağolsun ben de senin gibi iyi ki diyorum bı evlat annesine böyle yapmaz demek ki gerçekten yanlış yapmış ki evlat da tak demiş ben anlıyorum seni 
0 oy
(15,102 puan) tarafından
Hemen bı önceki postuna vakicsm çünkü hiç bişey anlamadım canimimmm

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 510 göst.
4 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,011 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,069 soru