0 oy
1,013 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hayırlı akşamlar Hanımlar. Kaynanam bana gelecekmiş eşimin halası aramış rica etmiş özür dilemek istiyormuş. Eşim bana sordu. Direk hayır diyemedim çünkü bu sefer ters teper anasına yönelir hakliyken haksız konuma düşerim. Diye.  Ama eminim ki pişmanlık değil. Mahkeme yi geri çekeyim diye bi kumpas bu ama ben açık açık eşime mahkemelerden vazgeçmicemi soyledim kaynanamla ayrı mahkemem var eşimin kız karşiyle ayri var hic birinden dönmem 8 ay üstüne evime gelecek. Eşime bişey hazirlayimmi dedim cay yap yeter boşver yorma kendini dedi 

Soru=. Şimdi size muhteşem yüzyıl sorusu. Ters birşey söylerse. İtanayla evden kovsam. Nolur 

Olayları kısa özet geçim. Sonra savunmaya geçmeyin. Görümcem yakinlarinin nikahında hırsızlık la suçladı. Kamera kayıtlarında. Mahkeme de hakli olduğum ortaya çıktı 

2 numaramı elin adamina verip beni taciz ettirdi mahkeme adami buldu konuşturdu. Adam itiraf etti. Kızım vefat ettiğinde oh iyi oldu dedi kaynanam çocuğumun cenazine bile gelmedi ileri geri konuştu kizlariyla bir oldu  daha bi dünya şey

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Hayir gelmesin dememekle bence iyi yapmissin cunku bu sefer esin annem ayagina geliyor sen istemiyorsun diye tavir alabilirdi nekadarda olsa ne yasatmista olsa sana onun annesi icinde sevgisi muhakkak vardir gelsin otur dinle bakalim ne dicek baktin esinde onun dediklerine sinirleniyor ozaman sende icinden ne geliyorsa soyle icini dok ama yinede gelsin dinle belki hic bisi demicek oyle sizi gormeye geldi hem boyle yaparsan esin yine senden yana olur onlarin yasattiklari gelir aklina diye dusundum 
tarafından
Aynen hislerime tercüman olmussun bende bu yüzden sustum tamam dedik ters tepmesin ailesine yönelmesin diye kaleyi içten fet etmek lazım
tarafından
Çok iyi yapmissin cunku sen direk kapilari kapatsan esin dicek hep onlar sana el uzatti sen kapi kapattin seni suclar ama boyle olursa sen hep acik kapi birakiyorsun ya esinde hissedecek dicek esim size hep iyilik yapti ama siz hep onu kirdiniz
tarafından
Ben de aynısını düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Keske direk gelmeyin deseydin canim 
tarafından
Cnm bu sefer eşim ters tepe bilirdi ters teperse ailesine. Yönelir. Maksat kaleyi içten fet etmek
(22,058 puan) tarafından
Postlarindan anladigim kadaryla kuzum kocan heo senden yana ve sozunu dinliyo dimi
tarafından
Çok şükür cnm evet. Doğruyu yanlışı ayirt edebiliyor
0 oy
tarafından
Hele gelsin bakalım  ne diyecek duruma göre davranırsın 
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
tarafından
Ben olsam gelmesin derdim neticede esin senkn haklı oldugunu biliyor
tarafından
Eşimde gelsin bi dinleyelim dedi şimdi sert çıkarsam.  Esim ters tepe bilirdi annesine yönelmesin diye kaleyi içten fet etmek için
tarafından
Hm anladım canım ben olayları bilmediğim için kendi adima konuştum ☺️
tarafından
Kısa özet geçtim sonda
0 oy
tarafından
Gelmeyin deseydin keske
tarafından
Eşim  ters tepmesi diye canım sustum
tarafından
Neyse artık gelsin bakım ne yapacak ona göre hareket edersin
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Evden kovarsan yine eşin için ters etki olacak çok kötü bir durum yasamissin Allah yardımcın olsun asla yüz verme bağırma ama kendini de ezdirme seni caydiramasinlar sakın cayma burunları surtsun
tarafından
Eğer beni kıracak. Birşey söylerse. Yanlış Bir şey derde kovarsam eşim birşey dmez.
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Benim ölen yavruma iyi oldu öldü diyen biri evimin kapısından giremez keşke gelsin demeseydin ters tepecek bisi yok eşinin aklı varsa ters tepmezdi gelmesin demen yani sana sapık bile ayarlamışlar ölen kizına laf etmişler eşinde sende kapıdan sokmasanız iyiydi
tarafından
2 ay olmamıştır geldiler kapıdan kovdum gitmiş darp raporu almış beni dava etmişlerdi eşim gelsin dinleyelim diyince alttan aldım
(1,346 puan) tarafından
Şimdi bi iftira atmayacaklarının garantisi var mı bide eve sokacakmışsınız ya evde kavga cıksa kendine zarar verip senin üstüne atsa bişi yapmadiğını kanıtlayabilcen mi
tarafından
Bunu düşündük ve karşı komşum ve yan komşum da gelecek
(1,346 puan) tarafından
Bence çaktırmadan kamerada açıp video çekin
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Valla bende buna benzer bir durum yaşadım görümcem bana yapmadığını bırakmadı namusuma iftira attı hamile kaldım eşim ablam gelecek özür dilicek dedi bende senin dediğin duruma düşmemek için kabul ettim geldi ve ne oldu biliyor musun iftira attı demedigim bir şeyi demiş gibi gösterdi beni çok fena sarstı ve hamile halimle yere düşmeme neden oldu :( ve gitti cok dikkat et sende 
tarafından
Geçmiş olsun cnm.
0 oy
tarafından
Yani böyle bir kaynana itinayla kovulabilir bence mahsuru yok :))))
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Ben olsam yüzüne bakmam evimde giremez
0 oy
tarafından
Keşke kabul etmeseydin ama gelsin bakalım nasıl davrancak yüz verme
0 oy
(797 puan) tarafından
Canım ben senin yerinde olsam kamera koyardım evime ki herhangi bir durum olursa haneye tecavüz olmuş olur zaten mahkemelik olmussunuz bı de kendi ayaklarıyla size geliyorlar hakim demeyecek mi niye gittin de olay çıkarttı diye 
0 oy
tarafından
Hayır gelmesin dememekle iyi yapmışsın dediğin gibi eşin anasına yönelirdi annem geldi sen kabul etmedin diye ters bişi derse de cevabını ver sustur çok ileri giderse kovarsn 
0 oy
(16,285 puan) tarafından
Bence kabul etmekle iyi yapmışsın sana neler yaptığını biliyorum postlarını okumuştum. Eğer sakin davranıp gerçekten özür dilerse sende ona göre normal konuşursun ama baktın ipin ucu kaçtı sende dök içini sonra evden çıkar mısın de gönder gitsin ve bence bir bardak çay ona çok bile o yüzden sadece çay vermelisin 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Hayat kısa ve ne zaman kimin ne olacağı belli değil. Eğer gerçekten pişman ise bence herşeyi unutmaya bak. Çünkü küslük ve kin arttıkça sürekli o sana yük olucak
0 oy
(17,429 puan) tarafından
Kocan nasıl hala eve kabul ediyor 

Büyük konuşmak istemem ama herşeyi geçtim evladının arkasından oh iyi oldu diyecek he ne yüzlerini ne seslerini 
tarafından
Annesi sonuçta. Ne diyebilirim ki
(17,429 puan) tarafından
Annesi de sen karısısın
Kendi gitsin görüşsün Sana hırsız diyorlar iffetsizkikle suçlayacaklar
Bilemiorum büyük de konuşmak istemem yaşadığın zor durum
tarafından
Eşim benim arkamda ama çok ta ustelersem ters tepe bilirdi
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Ayy nasıl insanlar bir daha muhatap olmazdım özrünü dahi duymak istemem özür dileyecekse mahkemede dilesin samimi ise eğer

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,259 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,231 soru

24,616,088 cevap

364,360 kullanıcı

...