Hayırlı akşamlar Hanımlar. Kaynanam bana gelecekmiş eşimin halası aramış rica etmiş özür dilemek istiyormuş. Eşim bana sordu. Direk hayır diyemedim çünkü bu sefer ters teper anasına yönelir hakliyken haksız konuma düşerim. Diye. Ama eminim ki pişmanlık değil. Mahkeme yi geri çekeyim diye bi kumpas bu ama ben açık açık eşime mahkemelerden vazgeçmicemi soyledim kaynanamla ayrı mahkemem var eşimin kız karşiyle ayri var hic birinden dönmem 8 ay üstüne evime gelecek. Eşime bişey hazirlayimmi dedim cay yap yeter boşver yorma kendini dedi
Soru=. Şimdi size muhteşem yüzyıl sorusu. Ters birşey söylerse. İtanayla evden kovsam. Nolur
Olayları kısa özet geçim. Sonra savunmaya geçmeyin. Görümcem yakinlarinin nikahında hırsızlık la suçladı. Kamera kayıtlarında. Mahkeme de hakli olduğum ortaya çıktı
2 numaramı elin adamina verip beni taciz ettirdi mahkeme adami buldu konuşturdu. Adam itiraf etti. Kızım vefat ettiğinde oh iyi oldu dedi kaynanam çocuğumun cenazine bile gelmedi ileri geri konuştu kizlariyla bir oldu daha bi dünya şey
1,508,231 soru
24,616,088 cevap
364,360 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın