0 oy
2,092 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Eltimin oğlundan nefret ediyorum gerçekten sorunlu. Saatlerdir ağlıyorm benim yokluğumda koca kafasını bebeğimin yüzüne koymuş bas bas bağırıyor ***** bebeğim daha 4 aylık zaten çok korkak irkiliyor sürekli ay görüntüyü gördüm deliye döndüm bebeğimi hemen alıp sinirle çıktım ordan nefret ediyorum çocuktan

22 Cevaplar

0 oy
(168 puan) tarafından
Bi tane çarpacaksın kusura bakma ilerde daha cok zarar verir 
(12 puan) tarafından
Veriyor zaten bu güne kadar ses etmedim ama artık yani doldum şımarıgin teki
(168 puan) tarafından
Gorumcemin oğlu kafa atıyor resmen ısırıyor yapma oğlum cici bebek diyorlar o daha cok yapiyor kafasına bi tane patlattim bi daha dokunma seni döverim dedim simdi bana bakiyor Hayir sakin dokunma diyorum ekleniyor.tamam çocuk falan ama zarar veriyor korkuttum bende kusura bakmasinlar aylarca kuvezde kaldi kizim kıyamam ben
(12 puan) tarafından
Ne kadar yapma dediysem daha beter oldu dediğin gibi Zarar verecek minigime bakmaya kıyamıyorum bide oturup izlicm dovmedm bişi demedim sadece içimi buraya döktüm aldığım yoeumlara bak sanki onların olsa ses etmicekler vala bendekide büyük sabır başkası olsa döverdi
-Reklam-
0 oy
(591 puan) tarafından
Ya herkes cocugunu korur oda bı anne olarak cocugunu korumus burda herkes yok oda cocuk bilmem ne yazıyorsunuz da aynı seyler sızın basınıza gelse doversınız bile cocuk deyıp gecmeyın cocuk diye bahsettiğiniz cocuklar sızdne benden daha iyi bazı seylerı ama ozmna cocuk olmuyo mu? 
(591 puan) tarafından
Bırak ya herkes melek sen seytan sanki cok buyuk bısey yapmıs sın gibi abartıyolar kimene ya ister seversin ister nefret eder hemen bı lınc hemen bı melek kesılıyolar ayyy
(12 puan) tarafından
Yani görende çocuğu dövüşum sesimi çıkarmadan evime çıktım sinirimi buraya döktüm buradakilerde sırf laf kalabalığı yorum için melek kesildiler sevmiyorm sevmek zorunda değilim çocuk gibi dursunds sevim nefret etmim çocuk diyorlar da benim hayatımda bilmedim küfürleri sayiyor
(12 puan) tarafından
Çocuk mocuk hiç gelemem şımarık saygısız şeylere
(591 puan) tarafından
Valla canım dedıgım gibi cocuk dediklerimiz bizim bilmediğimiz seylerı bılıyo yeri geliyo o yuzdne herzman verilen terbiye onemlı
(12 puan) tarafından
Aynen öyle annesi babası o terbiyeyi vermemiş ben çekiyorum miletin saygisiz çocuğunu burdada linç yiyorm.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde nurr001 (3,456 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 326 göst.
28 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Lamelif (2,005 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 395 göst.
20 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kalbinur0703 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 618 göst.

Kategoriler

1,476,885 soru

24,175,289 cevap

336,073 kullanıcı

...