Kizlar ne yapacam bilmiyorum vallahi boşamak istiyorum ama 6 çocukla olmuyor
Ben ona birakamam yavrularumu
Mesleğim falan yok tek başına perişan olurlar
Birde bizim burda çocuk oldumu boşanmaya izin vermezler
Herkesin neden 6 çocuk yaptığını merak ettiğini düşünüyorum.
Kınamak değil canım ama neden sevgini hak etmediğini düşünsüğün birini 6 defa baba ettin.. Yani tabi bu iki taraflı bişey ama gizlide olsa çocuk sahibi olmamanın yollarını aramanı dilerdim. Belki şırnak ta aileler çok çocukludur valla oraları da bilmiyorum ama şunu düşünmek gerek birazda. Sonuçta ekonomi de iyi değil 6 çocuk tamam hepsi diğerinin kıyafetini giyer de bunun okutması var..
Yani hanımlarımız çok çocuk doğurmak isteyenlerin özellikle yıpranacağını erkekden daha çabuk yaşlanma ihtimalini felan da düşünmesi lazım. Bu erkeklere bakarsanız sevgi ölince nasılsa cepte nereye gidecek diyor. Çokta bu tavizi vermesek mi acaba.
Sara ya oyle sacma ki donelerin unutuyorum ne Allah askina en olmadi gidip igne olursun. Vallahi tum hormon degisimleri dunyaya gelip vebalini alacaginiz alti cocuktan evladir.
@Yabangulu_86
Ama onun korunması gerekiyor ne demek. Burdaki kadınların hep kocasımı korunuyor. Kalk banyoya git bişi olmaz dediğinde 3.çocukta bari anlar insan böyle korunma olmadığını
Sağlık ocağında ebe demi anlatmadı şöyle korun die. Doğurmaktan korkmuyon ama spiralden korkuyon buda değişik bir bakış
Hap unutmak nedir çocuk musun sen kur alarmını her gece yatmadan at ağzına..
6 çocuktan bahsediyorsun canım
Kusura bakma da hepsine de bi bahanen olamaz yani
İki üç olsa anlarım da 6 çocuğu isteye isteye dogurmussun yapacak bisey yok artık
Ama çaresizlik ne demek çok iyi bilirim
Hele ki eşinle sorunlar yaşıyorsan o cikmaza girdiysen
Allah a dua etmekten başka çaren olmuyor
Allah yardımcın olsun benim eşimde korunmiyor.bilinçli korunamiyorum kednimi kaybediyorum dyor nkdr yikansanda boş bir damla kaçsa hamile kalırsın koca 6 hayAt benim iki kziim var direk koştum spiral taktırdım on yıllık normal Altan muane gbi korkulacak bişey yokki asıl hamilelikten korkmalı insan ama rabbim yardım etsin bu devirde çocuk büyütmek getirmek çok zor
Yani 6 çocuk, doğurmak daha ürpertici.. Korunmak için bir sürü yöntem var. 6. Çocukta sizi durduran neydi. 6 ya kadar doktorlar hiç rahimi bağlatmayı teklif etmediler mi? Hiç mi bi ablanız yengeniz görümceniz kaynananız akıl fikir vermedi... Valla enteresan..
Neyse yani olan olmuş geçmişi değiştiremeyiz ama ders çıkarmalısın artık. Eşine gelince insanlar değişmez.. Geçmiş olsun
6 çocukla hiç boşanmayı hayal bile etme . Heleki işin yok Şırnak gibi bir yerde
Senin tek kurtuluşun ya seni kocan istemeyip boşar yada ölür..
Yapman gereken 7.çocuğa hamile kalmamak için uğraşmak. Otur kocanın evinde deveyi gütmeye bak
Şöyle bir okudumda... yorumlaro en makulu bu 🔒
Kac yasinda kac yılık evlsn 6 çocuk nedir
Hepsine bakacak kadar durumunz varsa
Iyi bir nafaka vermesi lazm onunla gecinirsn
Sizin ora ne taraf
Şırnak canm durumu iyi deyil malesef 19 senelik evliyim en küçük 4 buçuk yaşında diyerleri okuyor onlarda küçük
2 tanede ergen
Niye 6 çocuk o zaman. Durumunuz iyi değil eşin iyi değil.
Allah yardimcin olsn boşanmak zor gibi malesf
Amin Allah razı olsun
Hiç bir şekilde o kafaya girme, ben olsaydım 6 çocuğu ona bırakıp giderdim boşanmayı açardım. O adam kılığında olan şahıs o çocuklara bakabilecek mi sanıyorsun? Git boşanmayı aç bak nasıl korkup senin ayaklarına kapanacak, ha baktım ayaklarına kapanıp istediğin kuralları yapmıyor o zaman boşanmada çocuklarının velayetini istersin, bence sen maddi olarak korkuyorsun ama korkma Şırnak’ta yüzlerce kadın çocuğuna bakıyor tek başına, herkes yardım ediyor, destek oluyorlar, bir kaç yıl sonra çocukların büyümüş rahat rahat çalışacaksın, asla korkama Şırnak’ta her kadın evde ek iş yapıyorlar, alırsın bir kaç çorap takı her neyse satarsın o parayla daha çok alıp daha çok satarsın, destek oluruz sana burdan sayfasını paylaşırız felan, bir şekilde olacak, o yüzden korkma cesaretini topla ****** et böyle adamı. Hergün sıkıntı yaşayacaksan bir yıl sıkıntı yaşa ondan sonra hayatını yaşa derim
canım 6 cocukla işi olanda kocasını bırakamaz ki? 6 tene kelepçe seni eşine bağlayan, bıraksan gitsen o da bakmaz ki daha sana dönüp bakmayan adam cocuga mı bakar
Çocukları mi asla ona birakmam aslaa
Yaş kaç cnm.
37 canım
Bu yaşta bukadar çocuk of of biz kadınlar kendimizi neden düşünmeyiz..Rabbim hata cikardin evliliğini insallh huzur mutluluk versin
Kaç yaşındasiniz ki çok zor bir durum olmalı Doğu tarafini az çok bilirim çocuk olsa da olmasa da boşanmak zordur Doğu da gelinle gelen kefenle gider tabiri kullanirlar çok duydum allah yardımciniz olsun ama 6 çocuk da az sayıda değil hadi 2 çocuk olsa eyvallah çocuklara da yazık olur maalesef gerçeği bu perişan olurlar Doğu da baba evine gittin mi çocukları vermezler arkadaşım da doğulu onun ablasina iftira atılmıştı kadın hamileydi doğurdu ikiz çocuğu vardi bebekleri doğar doğmaz babaannesi aldı baktı biz torun falan vermeyiz demişler kadın çocuklarını sadece telefonda görebiliyor maalesef
Aynen gelirken yanindami getirdin diyor. Eşim
Yaa işte maalesef yureksizler öyleleri evde bakara aç dinle evini dinlet sirkeyle temizle allahtan başka çaren yok doğu bolgesini az çok biliyorum allah yardımcın olsun inşallah evin huzur dolar kocan tam istediğin gibi olur
Yaşın çok genç demi nedense 30 yaş hissettirdin kaç yaşındasın acaba
37 cnm
Gerçekten 6 çocuk getirene kadar bunların babasının nasıl biri olmadığına mi sasirayim ya da 6 tane çocuk getirecek psikolojiye nasıl sahip olduğuna mi sasirmaliyim bilmiyorum yazık o çocuklar babasizlik nasil zor biliyor musunuz akrenlerinden zorbalik bile görüyor annesi babası olmayanlar
Neden 6 canım bir ton korunma yöntemi var doğumdan korkmadın spiralden mi korktun git taktır onu daha kalma bari
Bence hic oyle savaslarla yorma kendini yapacagin tek sey Allah rizasi icin kendi sagligin icin git o spirali taktir iki sn surmuyor igne yaptirmaktan korkan biriyim ben bile taktirdim ruhum duymadi dogum daha korkunc. Bi de igne yaptir saglik ocaginda. Bedava tek spirale de guvenme 6 tane cocuk olmus abla 5'e kadar anlamadin 6.da da mi yikanarak korunulmayacagini anlamadin ben cocuklarin gelecegini onu bunu gectim canin yorulmadi mi ben iki taneyle 15 yil yaşlanmis kadar yiprndim ki eşim destek oldugu halde
Taktırdım 2bucuk sene önce
Allah yardımcın ollsun kardeşim. Evlatlarını sana bağışlasın hep yüzünü güldürsünler inşallah....
Amin canım Allah razı olsun
Herkezım özeli benı asar Rabbım yardımcın olsun zor 😞
🥺aminn Allah razı olsun canım
Allahım yardımcın olsun canım zor 🤲🤲🤲
Şırnaktasın...Mesleğin yok.. 6 çocuk var...Boşanmayı hayal dahi etme...Arkanda anan babanda yok eminim.Çeker vurur seni olan günahsız çocuklara olur Boşver duyguları aşkı sevgiyi sadece annelik için kal.Allah yardımcı olsun sabır versin sana.
Allah yardımcın olsun çok Zor 6 çocukla Şırnak bölgesinde genelde evliliklerde kadın evin tüm yükünü sıkıntısını çeker koca da akşama kadar ya kahvede ya da arkadaşlarıyla sağda solda pek eşle ilgilenip sevgi saygı gostermezler
Aynen öyle canım cok zor 🥺
Nasıl bu kdr genel konuşabiliyorsun sanki geldin gördün yaşadın. Merak ettim nasıl bu kdr şahit olmuş gibi hepsinin aynı yaptın
Bende şırnaktayımda
Bu kadının kocası ona saygı sevgi vermiyorsa hepsi bşr mi kadında tuhaf biri aynen öyle diyo.
Vala burdaki erkekler aşırı hanımcı tabi hepsi değil her ırk milet gibi bu kadının kocası gibi hanzolarda var
Bana mi sordun yoksa yukardaji arkadaşa mi
Sizin orası neresi bilmiyorum ama isterse 10 çocuğum olsun bir mahkemeye bakar boşanmak. Yeterki siz gerçekten isteyin .
Şırnaktayim
Boşanmak sizin için şey herhalde eşiniz tamam boşanalım desin size her ay nafakaınızı vermeyi kabul etsin buyur çocuklar senin yanında kalsın. böyle bir isteğiniz varsa bunun gerçekleşmeyeceğini siz de biliyorsunuz eşiniz sizi dövüp çarşafınızı yakan bir insan
eğer gerçekten boşanmak istiyorsanız her türlü zorluğa da katlanıp yapcaksınız.
Şırnak’ta olsun İzmir’de olsun Ankara’da olsun fark etmez her yerde devletin kurumları var başvurabilirsiniz.
😖
Bu anda mı nefret etmeye başladın sorun ne ki
Birbanda olmazki canm
Sanırım şuan ilgi bekliyorsun ondan bu süslen püslen koku sık ve onu umursama
Hicbirseyin8 istemiyorum onun
Ben 3 çocukla boşanmış biri olarak sonra sen boşanmayı unut canım 6 çocukla bu ekonomide eğer arkanda dağ gibi ailen varsa o zaman düşünürsün evlenmeyi bu boşandım mutluyum ayaklarım üstünde dururum hep boş işler bir kere şuan çalışma şartları anneler için çok ağır kreşe versen ücret kreşe mi yetecek yoksa kiraya mi yoksa senin giyimine mi çalışmak demek aynı zamanda bakım da demek işveren önce görünumune bakıyor böyle adamlar nafaka vermez avukat para habdevlet veriyor ücretsiz avukat ama oda para alabileceği mahkemelerle ilgileniyor senin davanla göstermelik ilgileniyor demem o ki sen bu işi çözmeye bak dua et eşini görmezden gel kendine başka bakış açısı bul bak daha yeni arkadaş boşandı su an geçim sıkıntısı çekiyor
Ben çocuklar düşünüyorum ondan elim kolum bağlı
Bende bazen nefret ediyorum kocamdan herkeste ara ara oluyo😃😃
1,496,594 soru
24,447,651 cevap
353,759 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın