Kızlar ben ramazan ayından beri kaynanamlarin binasına taşındım geldiğimden bu yana hep yukarıdayım sağolsun gelmesem de arar çağırır aramızda bi sorun yok ama ben artık çocukluyum burda rahat süt veremiyorum 3 kaynım var kayinbabam var ama rahatta değilim sürekli kafamda yazma üstümde etek oram buram açılacak mi derdi var evimde kafam rahat pijamayla gezebiliyorum zaten bebeğim büyürse görümcem giderse kaynima kız istenirse onlarda beni istemeyecek bi süre sonra. Sizce kalp kırmadan nasıl aşağıda yemek yapmaya başlıcam ben? Kocamla başbaşa kalmayı özledim pazar günleri bile hadi yukarı gidelim babam bebeği görsün diyor evim uzakken canım istediğinde gelirdim. Kaynanam pazara gidiyor bana bisey lazımsa kendi aldigiyla iç içe alıyor ne istersen burdan gotur diyor benim öylesine içim el vermiyor ki poşetlerin içine girip ondan biraz diğerinden biraz nasıl çıkarayım utanırım. Zaten her şeyi burda yiyoruz eşim bisey getirse buraya getiriyor kaynanam kendine de götür diyor ama götüremiyorum bi tuhaf oluyorum goturdugum zaman.
1,489,394 soru
24,343,404 cevap
346,150 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın