0 oy
479 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,118 puan) tarafından

Kızlar ben ramazan ayından beri kaynanamlarin binasına taşındım geldiğimden bu yana hep yukarıdayım sağolsun gelmesem de arar çağırır aramızda bi sorun yok ama ben artık çocukluyum burda rahat süt veremiyorum 3 kaynım var kayinbabam var ama rahatta değilim sürekli kafamda yazma üstümde etek oram buram açılacak mi derdi var evimde kafam rahat pijamayla gezebiliyorum zaten bebeğim büyürse görümcem giderse kaynima kız istenirse onlarda beni istemeyecek bi süre sonra. Sizce kalp kırmadan nasıl aşağıda yemek yapmaya başlıcam ben? Kocamla başbaşa kalmayı özledim pazar günleri bile hadi yukarı gidelim babam bebeği görsün diyor evim uzakken canım istediğinde gelirdim. Kaynanam pazara gidiyor bana bisey lazımsa kendi aldigiyla iç içe alıyor ne istersen burdan gotur diyor benim öylesine içim el vermiyor ki :( poşetlerin içine girip ondan biraz diğerinden biraz nasıl çıkarayım utanırım. Zaten her şeyi burda yiyoruz eşim bisey getirse buraya getiriyor kaynanam kendine de götür diyor ama götüremiyorum bi tuhaf oluyorum goturdugum zaman. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir kere onları alıştırdın ilk başta hayır diyecektin şimdi hayır gitmem desen bile kötü olan sen olacaksın. Bence eşin le konuş bu durumu bi kaç sefer evde yemek yap eşine yukarı da yemiyecez diyip eve getirt adamı altından gir üstünden çık işte bişeyler de adamda çok gitmez 
-Reklam-
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Bugün yorgunum çıkamayacagim evde hazirlarim de açılışı yap
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Emin ol yemeğin hazır olması  öyle güzel ki... yeri geliyo ekmek arasını  bile  zor yiyon. Çocuktan.  Eğer iyilerse  yemeğini yukarda ye nolcak ki canım. Eşinle konuş sana pazarı ayrı yapsın gün içinde yemek yapar yersin akşam yemeğini yukarda yersin 
0 oy
tarafından
Bu şekilde alıştığınız için artık evini ayrı ayırmak istersen yanlış anlaşılacaktır diye düşünüyorum
0 oy
(290 puan) tarafından
Canım bence bu duruma eşinle konuşmalısın yani
0 oy
(664 puan) tarafından
Aynı durumu yaşadim ama ben 4 uncu kattaym kaynanam 1 de guzelce soyledim konustuk artik bebek oldu her zaman inemem dedik sorun çıkmadı cok şukur arada misafir çagiriyodum yemege oyle oyle alıştirma yapmıs oldum
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Yemin olsun tepeden tırnağa beni anlatmışsın 
0 oy
tarafından
Öylesi kayın valdenin kolayına gelmiş ama artik araçlarda gel diye evimin işi var siz işinizi yapın de ihtiyaçlarını var de esinede bugün evde yiyelim denizel bisyler yap sık giyin gönlünü al biraz etkile o sonra bunu sürekli isteyecek duruma gelir hergun her dj da gidilmez arada yemek sen yaparsın arada kaynanan yapar yersiniz beraber ama evin ayrı sonuçta kayinvaldemler konuş bence rahat edemiyorum anne de güzelce konuş anlar belki eşinle konuş anlayacaktır 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Bizde öyleydim bn eşimle konuştum şimdi bizde yapıyoruz yiyip gidiyorlar bazen orda yiyip ben gidiyorum ama kayinvalidenlede konuşsan sorun olmaz bnc cnk üç tane kaynin var 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
İpleri kaynana eline vermişin bacı geçmiş olsun

İlgili sorular

+2 oy
33 cevap 1,426 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 367 göst.
0 oy
12 cevap 616 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu