0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından
13 aylık kıl tüy toplayıp yiyor resmen ne olabilirdi sebebi sağlık problemi yaratır mı sizce 

6 Cevaplar

0 oy
(2,631 puan) tarafından
Yaramazlık ve merak başka birsey değil canim. Benim oğlum da 12 aylık yerde birsey görse ağzına atar hemen
(95 puan) tarafından
Evet o tarz bir kaç haber görmüştüm geçmişte.iste kıl tüy plastik parçası vs yutmuş sürekli bir süre aonra karın ağrısı..tabi bu uzun süre..  almak zorunda kalmışlar kitleyi
(296 puan) tarafından
Allah korusun ya
(95 puan) tarafından
Ama bebeler meraktan yapıyor gördükçe dikkatini dağıtın başka bir şeyler unutur Allah'ın izniyle
(95 puan) tarafından
O yenmez hayır mama değil falan deyin anlıyorlar bir süre sonra bırakır yapmayi
(2,631 puan) tarafından
Korkma hayatı. Belli bir dönem böyleler. Sonra değişecek huyları. Olmadi eline havuç, salata vs tuttur o şekilde kalsın bi yarim saat belki unutur gider o alışkanlık da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok yaparlar bebekler öyle al elinden sürekli merak ediyor lar 
(296 puan) tarafından
Alıyorum kuzum gördükçe görmediğim zaman oluyorsa yandık
tarafından
Bazen oluyor du kakasında çıkıyor du gözden kaçiyor arada dikkat etmek gerek
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Oral dönemde..  neyin yenilip yenilmemesi gerektiğini bilmiyorum keşfetme iç güdüsü..  tabiki boğazına kaçar rahatsız eder hasta eder belki dikkat etmek gerekir
(296 puan) tarafından
Ayyy Allah korusun
0 oy
(195 puan) tarafından
Canım benimkide öyle 14 aylık sürekli kıl yiyor ağzında oynuyor peluş bişey görse hemen ağzına sokuyor bı kaç kez bezinde kıl buldum çok üzüldüm çok dikkat edicez başka yolu yok, bı sağlık sorunu değil ben çok araştırdım kendi saçını koparip yiyen çocuklarda sorun oluyormuş 4 5 yaşında falan, yani bizimkiler bebek olduğu için normal oynuyor oyun yapıyor oral döneminde etkisi var oyuncaklarıda ağzına sokuyor 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Benim kızım da öyle malesef sürekli peşindeyim 
0 oy
(329 puan) tarafından

saglik sorunu yaratmaz ama yinede sen dikkat et elinden almaya yada evini temiz tutmaya çalış benimkide 13aylik kesfetme zamanları gordummu hemen elindende ağzından da alirim biara eliyle halinin üstündeki bi rengi çıkıyorum diye işaret parmağıyla denedi :D sık sık supururum evi dek getirdiğini atiyo yoksa

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 143 göst.
0 oy
4 cevap 142 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 622 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 240 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu