0 oy
829 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar hamıleyken ayva yıyenıniz varmı kaynanam esime hamıleyken cok yemıs gerçekten cok güzel dogmuş şimdi bende hamileyim ayva yiyorum bebege güzellik verdigi konusunda hadisi serif bile var sizlerde  yıyormusunuz yada duydunuz mu :) ❤️

26 Cevaplar

0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ben ayva ya aş eriyordum çok seviyordum sürekli yedim ama Bebeğim doğduğunda mafya babasına benziyordu içerden yeni çıktım havası vardı hakikaten şimdi büyüdü Ama o resmi görünce ne çirkinmiş diyorum :))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 26 haftaligim 2 aydir nerdeyse her gun yiyorum hem ayvayla ilgili hadis-i serif var hem de gercekten midemi rahatlatiyo 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Çok yedim canım :)) 
0 oy
(657 puan) tarafından
Bende çok yedim hatta ayvayla yanağıma gamze yaptım oğlum gamzeli olsun diye tek yanağında gamzesi var eskiler öyle diyor diye yaptım bence olacağı varmış ayvayı tuzlayıp yerdim mide ekşimeme iyi gelirdi ayva gibi sarı doğurdum :)
0 oy
(592 puan) tarafından
Evet duydum hatta burda da bı kaç kişi post acmisti sanki..ama bn canm çektiği için yedim 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Evet peygamber efendimiz hamile kadınlara ayva yemeyi tavsiye etmiştir cocukları güzel doğsun diye. Benim mide bulantımı keserdi ayva hergün yerdim. Herşey den tatlı dünyadan güzel oğluşum var şükürler olsun verene. 

İlgili sorular

+5 oy
10 cevap 523 göst.
+1 oy
19 cevap 2,373 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 222 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu