+4 oy
744 göst.
önce Diğer kategorisinde (27,133 puan) tarafından

Beşik ve ana kucağı da tamam kızlar ay çok heyecanlıyım annem anneannem de geliyor cumartesiye biletini aldılar çifte mutluluk yaşıyorum çok şükür ☺️😍❤️

Eşimle tartıştık biraz kalbimi kirdi öküz 🐂 onun dışında çok çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim ☺️ ☺️ ☺️ 

image

27 Cevaplar

+1 oy
önce (7,631 puan) tarafından

Sağlıcakla gelsin bebiş 🤗 Darısı biz hamileleri başına 🤲daha çok başındayız:D

önce (27,133 puan) tarafından

Ya çok sevindim Kaç haftalık ☺️

12 haftalık canım:)

önce (8,406 puan) tarafından

Ayyyy gözün aydın çok sevindim senin adına 🌸🌸sağlıkla al kucağına inşallah 

Ay yolun başı henüz yolun uzun ☺️🌸 saglikla gelsin inşallah ❤️😍

Hafsa çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıcakla alalım,aminn 🤲 ☺️

Teşekkür ederim nurella 🥰

-Reklam-
+1 oy
önce (3,868 puan) tarafından

Sağlıkla büyütmek nasip olsun güle güle kullanın canım☺️

Teşekkür ederim canım ❤️ 😍 

+1 oy
önce (28,511 puan) tarafından

Oh hayırlı uğurlu olsun canımın içi sağlıkla al kucağına ♥️

Allah razı olsun ❤️ 🌹 😍

+1 oy
önce (500 puan) tarafından

Benim beşikten çok kullanışlı sağlıkla al kucagina inşallah annenlerde geliyo oh mis gibi valla kıymetini bil senin 🐂de boşver 

Allah rahmet eylesin anneannemi çok severdim beni o büyüttü emzirdi annem 14 yaşında dogurunca bakamamis bana teyzemle arada 9 ay var ikimizi emzirmis çok severdim o yüzden belki seninkiler ne güzel insana manevi destek çok çok önemli sevindim adına🤗

Anneannem sürpriz oldu tamamen ama çok sevindim 70 in üstünde yaşı o kadar yolu benim için torunu için geliyor Allah uzun sağlıklı ömürler versin 40 im çıkana kadar dönmez de biliyorum 

önce (500 puan) tarafından
+1

Oh mis gibi valla 💞

+1 oy
önce (701 puan) tarafından

Hayırlısıyla kavuşun annesi gerçekten çok heyecanlı telaşeler🥰

Öyleymiş gerçekten ilk çocuğu erken aldım kucağıma ne çanta ne başka bir hazırlık yoktu bir anda doguverdi sipam şimdi bunda da doya doya yaşıyorum o heyecanı Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin ☺️ ☺️ ☺️ ❤️ 

+1 oy
önce (3,163 puan) tarafından

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en güzel bekleyiş gerçekten😍😍

Öyleymiş ilk cocukta apar topar olduğu için anlayamamisim😔😌

Benim ilki beklemeli oldu ama 1 gün önceden oldu son dakikada 2. Çocuğum 35 haftalık apar topar oldu ☺️ 34de çantamı kapattım artık doğurabilirim dedim 1 hafta sürdü😅

Bende 30 da alışveriş yaptım 33 de kendime ve bebeğin kalan eksiklerini alayım dedim hastaneye aldılar 34 de doğum oldu ☺️ pijama takımını bebeğin kalan eksiklerini hastanede sipariş vermiştim eşim de yıkamış getirmiş ütü falan yoktu öylece giydirdim çocuğa içimde kalmıştı isimli çıkışını doğduktan sonra 8.gun giydirmistim 🥹☺️

Yaa çok üzücü ben komple hastane çantamı götürdüm bebeğinkilerde vardı giydiremeden eve geldim 15 gün sonra giydi hepsini şükür ☺️🤲🤲

+1 oy
önce (413 puan) tarafından

Hayırlı olsun beşik benimkinin aynısı bebeğim 11 aylık hala yatiyor içinde bir tek ayakları pilastik o yüzden ayakları krildi ve yeni ayaklarindan aldık 32 Lik ayak yazarsan çıkar 150 TL falan aklında olsun kırılırsa alirsin

Bunun ayakları Demir canım baya da kalın ben bu kadar iyi beklemiyordum açıkçası ama aklımda bulunsun teşekkür ederim ☺️😍

Canm Demir kısmı demiyorum bak o ayakları yani Demir kısımları birbirine geçirmek için kullanılan o plastik ayakları diyorum dikkatli bak onlar zamanla kiriliyor

He anladım canım aklımda bulunsun favorilere ekleyim ☺️

+1

Al al :))) yedekte kalsın bende ikinci benide aldm bu beşiği taşıyorum her odaya güzel oluyor kullanışlı sizde güle güle kullanın sağ salim al kucağına yavrunu

+1 oy
önce (31,209 puan) tarafından

Oyy çok sevindim cano doğumun ne zaman hayırlısıyla 

+1

7 Ekim canım Allah'ın izniyle 🌸 🌹 

önce (306 puan) tarafından
+1

Sağlıkla al kucağına canım benimde 7 Ekim doğum hayırlısıyla gelsin bebiş 

+1

Tesadüfe bak sezaryen mi seninde ☺️ kız erkek . Kız haberleselim o gün merak ederim ben 😍

+1 oy
önce (6,156 puan) tarafından

sağlıkla gelsin 🥰 boşver eşini bebeğini düşün 😅

Kız bir besik kurdu altı üstü demedigi bırakmadı kızımda beşik kendine sanıp baya zorladı bizi eşimde sinirinii benden çıkardı haliyle konuşmuyorum şimdi 😏

+1 oy
önce (14,765 puan) tarafından

hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah doğurdun postunu da bekleriz

İnşallah canım inşallah ❤️ 😍 🌹 

+1 oy
önce (2,385 puan) tarafından

Gözün aydın inşallah bebisini kucağına aldigin günüde böle okuruz sağlıkla gelsin inşallah 🙏🌼

Ay inşallah canım ❤️ 😍 tek duam o şuan sağlıkla kucağıma almak ☺️☺️

+1 oy
önce (9,791 puan) tarafından

Benim Park beşiğim var ama hamileyim küçük beşik Almam lazım sallanması için canım senin beşik çok iyi gözüküyor link alabilir miyim acaba hayırla sağlıkla al kucağına inşallah 

Park beşik bende de var canım kızım küçük o yatıyor ☺️ buda kiwi marka puset beşik Trendyoldan aldım ☺️

O markadan çıkmadı canım baktimda benimde oğlum yatıyor içinde ama Park beşiğim sallanmiyor ayağı çıkıyor hemen 

Favoriledim canım çok sağol 💕 

Sağlıkla gelsin canım 😍❤️ benim Park beşiğinde çıkıyordu annem bağladı çıkmıyor ama sallanması yetersiz ve kolik bebekler için uygun değil kızım kolikti çok zorlandım Park beşikte uyumadi pusette uyuyordu 

+1 oy
önce (4,276 puan) tarafından

Elinle salla dur bu beşiği sahsen almazdim iyi günlerde kullanin

Bana böyle ufak bişey lazımdı yatak odasında Park beşik var birde ekstra büyük bir besik alamazdim elektrikliler büyüktü buna nazaran 

Yoo elele markaninki küçük valla iyiki almışım dediğim en güzel şeydi sen gece sallamaya başla anlarsin 😂

Ben sallamaya alıştırmiyorum kızım da kolikti ondan çok çektiğim için böyle bişey tercih ettim Elele Park beşik var bende elektrikli olanda bundan büyük yine biliyorum ona baktım . Sallama işi kolik geçene kadar sonrası o şekilde uyutmuyorum

4 ayda az zmaan değil geceseye kadar dediğin suan bende oğlumu sallamıyorum kendi arkasını döner uyur kucagimda bile sallamiyorum

Kolik 40 çıktıktan sonra başlıyor 2.5 aylık olana kadar sürüyor sonrası hafifliyor ötekini kendi hareket ettikçe ediyor diye aldım oda kolige iyi geliyor elektrikliden daha etkili dediklerini için aldım her tuşa bastım bu sefer inşallah kolik olmaz da 😁😁

+1 oy
önce (8,406 puan) tarafından

Ayyy hadi sağlıcakla gelsin minnoş 🥹 hayırlı olsun güle güle kullan 🌸

Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah ❤️ 😍 🌹 

+1 oy
önce (5,822 puan) tarafından

Benim oglanin besiginden gozumde canlandi koskoca mazi 😍😍

Rabbim saglikcakla ailene koavusmayi da bebeni kucagina almayi da nasip etsin insaAllah 

Ya güzel duaların için çok teşekkür ederim canım arkadaşım 😍🌸 amin inşallah ❤️ 😍 

+1 oy
önce (238 puan) tarafından

image

bende bugün başldm canm 

Sağlıkla gelsn miniklermz inş 

Şükür 35+1 olduk canm 

Ekim sonu görünüyor, en son makat gelişti düzeldi mi bilmiyorum 

Benimde öyleydi 37 de düzeldi ama benim ilk çocuk sezaryen ☺️

Hadi inşallah benimki de düzelir benim önceki doğumum normal doğum 

Buda normal olsn istiyorum , bu saaten sonra düzelmez dye de korkuyrm 

Dönüyor canım doğumda dönen bile var 

+1

İnş canm ♥️

+1 oy
önce (7,107 puan) tarafından

Maşallah hepsi çok güzel güle güle kullansın minik kuşun eşinde kalp kıracak zamanmı bulamamış mutlu gününde yapıyor hamile kadın biraz edilir boş ver aman takma 

İs yerinde ufak tefek biseyler yaşamış evdede kız rahat bırakmadı üstüne beşiği de kur diyince Tribe girdi beyefendi yorgunmusta bilmem ne halbuki 5 dakikasını almazdı ama o kadar gergin davrandı ki 1 saat uğraştı bırak diyorum bırakmıyor da öküz 🐂

önce (7,107 puan) tarafından

😅😅 sen öküz yazdıkça gülesim geldi

+1

Kızıma magnet hayvanlar aldım bunların yanında da içinde öküz resmi de var ben öküz dedikçe oda onu gösteriyor bana mooo diye bağırıyor adam iyice sinir oldu 🤣🤣🤣 ana kız hakkından geliriz kendi haybeder 🤣🤣

+1 oy
önce (6,697 puan) tarafından

Oyy sağlıcakla gelsin inşallah burda kocaman bir ailesi bir sürü teyzesi ooooo 😍🥰😍🥰

Türk kadınları olarak büyükbaş küçükbaş hayvan besiciliğini seviyoruz yapacak bir şey yok 🤷‍♀️

Ya çok teşekkür ederim 🌹 bir sürü teyzesi kardeşi abisi ablası da var aynı zamanda 😍🌸🥹 . 

Küstüm aklı başına gelene kadar kendi de pisman oldu da umrumda değil iş yerindeki sorunları eve taşıma diye defalarca uyardım 😏

Erkekler anlamaz şekerim dön totişini ahanda burayı ye de geç umursama ki ona dert olsun 

Konuşmuyorum konuşsam gönlümü çabuk alir biliyor sessiz kalmam daha çok dert olsun ayı 🐻 yavrusuna.

Kız öyle bişey desem direk yapışır arsız 🤣🤣🤣

Tee boşver o zaman arkanı dön uyu sen

+1 oy
önce (8,156 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊

Amin inşallah canım ❤️ 😍 😍 

+1 oy
önce (344 puan) tarafından

Büyük bebisin eskileri yok muydu kiz ben bi daha dogurursam yenisi almam diyorum 

Oda küçük 20 aylık canım beşikte kızım yatıyor kılık kıyafet için diyorsan da biri kız biri erkek ☺️

İlgili sorular

Kategoriler

1,477,909 soru

24,189,967 cevap

336,855 kullanıcı

...