0 oy
655 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (489 puan) tarafından

Allah yar ve yardımcımız olsun bayanlar.  Bi virus neler yaptı koca dünyaya gozle bile görülmeyen sey dimi . Saniyor muyuz ki virus Allahtan izinsiz bulaşır insanlara .   

Once saglik calisanlari sonra kronik hasta olanlara sonra halka . Yalniz Turkiyede bi kac firma da kendi üretecek aşıyı eczaneden normal.halk ta alabilecekmis imza atılmış binkac ilac firması ile . ..

Ve aşıyı bulduran derdin sifasini da veren Rabbime  şükürler olsun :angel:

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ayy inşallah bu illetten kurtuluruz ya 
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Derdi veren rabbim dermanımızı da verir aslında insanlar herşey söylüyor bilim adamları hele ki siyaset karışınca ki söylenenler insanı boğuyor ama tek bildiğim rabbim bizi imtihan eder imtihandada yardım eder 
+1 oy
tarafından
Virüsü yayan çin 

Herkesten önce atlatıp eski hayata dönen çin 

Aşıyı bulan çin 

Gönderen çin 

Tek duam aşının mecburi tutulmaması  (amin)
(3,818 puan) tarafından
Çinin yaptığı hiç bir uygulamayı diğer devletler buna Türkiye de dahil yapmadı adamlar şehri tamamen kapatıp herkesi evlerde tuttu gezme olmadı temas olmadı o yüzden çabuk bitirdiler ama dediğine katılıyorum bide aşı kademeli olarak yapılacakmış önce sağlık çalışanları sonra riskli hastalar öğretmenler bakıcıklar siyasetçiler sonra halka yapılacakmış
tarafından
Şuan zsten gönüllülere yapılıyor. Çok samimî olsalardı önce sağlık bakanı olurdu ardından büyük hastanelerin baş hekimlerine yapılırdı.
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Ne kadar dogru bilemem ama duyduğuma göre insanın DNA sını degiştiriyormuş içindeki RNA
(3,060 puan) tarafından
Aşagı bırakıyorum
(3,060 puan) tarafından
Emirim34 bende bunu duyunca tereddütte kaldım dalga mı geçiliyor anlamıyorum ki
(3,060 puan) tarafından
Allah sonumuzu iyi etsin inşallah
(1,518 puan) tarafından
Cip meselesi felan var. İnsanlarin beyinlerini kontrol etme gibi. Abdullah çiftçi var yotubda dinlemenizi tavsiye ederim
(1,518 puan) tarafından
Daha neler neler var yA. Ve virüs seneler önce tahmin edilmiş.
0 oy
(3,060 puan) tarafından

image

bende instagramda gördüm 
tarafından
İşte bir kere yakalandım diye bağışıklık kazandık atlattık sanılıyor fıldır fıldır geziyorlar..diğer insanları düşünmüyorlar..zamanla belli herşey zararı faydası çıkar ortaya
tarafından
Evet ilk etapta saglik calisanlari riskli gurup sonra gecirmemis olanlar
(3,060 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah
(1,772 puan) tarafından
Aynı grip gibi bağışıklığı kazanma diye bir şey yok nasıl ki her sene bir kaç kez gribe yakalanıyoruz buda öyle bir şey gribin bağışıklığı bir türlü kazanılmadı sürekli oluyor insanlar yani yine hasta biriyle temasta bulunursam yine olurum
(8,306 puan) tarafından
Asi karşıtı insan neden ilk çıksa yaptırsın ne kadar mantıklı bir açıklama bu ... Bende güvenmiyorum ola ki zorunlu hale getirirlerse ortalık karışır millet sokaklara dökülür  bırakın sizin gibi ayyy ilk onlar yaptırır masallarıni ....
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Daha 3. Dalga geliyomus asi olsa ne Allah sonumuzu iyi etsin
0 oy
(3,270 puan) tarafından
hiç güvenmiyorum alel acele çıkarılmış bir asi 3.faz denemeleri dahi yapilmadi ileri dönemde ne gibi etkileri olur bilinmiyor sadece anı kurtariyor diyebiliriz ayrıca ilk RNA yani insan DNA sini mutasyona uğratabilecek bir asi kafalar 1milyon ne yapacağımızı şaşırdık 
0 oy
(814 puan) tarafından
Çok şükür bin şükür
0 oy
(406 puan) tarafından
Kurtulup sarılalım kızlar :) 
0 oy
(54,106 puan) tarafından
virüs cinden cikti asiyi onlar buldu kafamda deli sorular
0 oy
(3,239 puan) tarafından

image

ben vurulmayı düşünmüyorum kızıma da vurdurmak düşünmüyorum 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
O aşı sırası sana bana gelene kadar ohooo ölme eşeğim ölme derler bizim orda
(45,023 puan) tarafından
Bizdede denir :)))))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
23 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
29 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kedimekimm (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.
16 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Demetkaftanli (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,829 soru

24,130,408 cevap

333,997 kullanıcı

...