0 oy
695 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Dün eşimin telefonund iş arkadaşında gelen stikerlüri gördüm hemde öyle saatde atmış ki evde ola bilecüğini bile bile... Halbu ki o kıza işini ben öyretdim... Evli barklı demesen selam aşkım, birtanem, kalbim diye stikerler atmış eşim cevao vermemiş o kızda pek akıllı kız deyil... Ama ben biliyorum eşim geniş ... Kadına niye sinirleneyimki dedim o yüzü eşimden buluyor... 

10 Cevaplar

0 oy
(2,263 puan) tarafından
Sitikerlüri ne demek
tarafından
Sticker. Etiket yani.
(2,263 puan) tarafından
Hm şimdi anladım ya klavye azizliğine ugramış herhalde
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bu tarz postlar çok okudum burda ama ilk defa kocasını suçlayan birini gördüm doğru olanı da bu zaten canım kimse kocasına toz kondurmaz genelde kiza denediği bırakmazlar erkekten yüz bulmasa fırsat verilmese nasıl atsın yani
(1,663 puan) tarafından
Öyle malesef
0 oy
(614 puan) tarafından
Kiza keske kendi agzindan msj atsaydin esinin telinden 
(1,663 puan) tarafından
Deymez canım ikisinede eşim genişse kız napsın sonuçda bütün kadınlara mesaj atamam ya eşim geniş siz ciddi durun diye
0 oy
tarafından
Stiker ne demek 
tarafından
Etiket demek yavrum
(2,631 puan) tarafından
Emoji kuzum
tarafından
Heee cahillik başa bela yaa
0 oy
tarafından
Eşine bu durumu belirt hiç iyi yere gitmez eşin de öyle biriyse
(1,663 puan) tarafından
Belirtdim zaten sinirim bozuk onada ayrı sinir oldum yüzüne bakmam zaten **** oldum
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Bende buna benzer birşey yaşadım 

Kocana huzur verme  bence dikkatli ol
0 oy
(804 puan) tarafından
esine nye öyle söyler atıyoki sen nye bsy demiyon onuda anlamdm sticerlrn  esinde ne işi var
0 oy
tarafından
Ben eşim bayide satış yapan bı kızla gülerek konuştu diye ağzına sic. Tim resmen böyle bişey olsa rezil ****** ederim o kızı yani kocamada dünyayı dar ederim kizada 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Allah'ım sonunda burda böyle olaylara benim gibi bakan birini buldum.insanlar düşünür hayal kurar bunu gerçekleştirmek ister ama herşey karşı tarafta biter senin eşinden kaynaklı olduğu kesin 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Mall mı bu millet ya 

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 324 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
+2 oy
3 cevap 2,606 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 769 göst.
13 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ekennnnn (2,563 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,818 soru

24,103,629 cevap

332,565 kullanıcı

...