0 oy
64 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından

Merhabalar 25 haftalık hamileyim. Bebeğimde sağ lateral ventrikülde 10mm genişlik mevcut.Korpus kallozum spleniyum kısmı yani arka kısmı net değerlendirilemedi. Kavum

septi pellucidi mevcutmuş. Aynı zamanda bağırsakta parlaklık+genişleme mevcut. Genetik bir rahatsızlıktan şüphelenildi ve amniyosentez ön sonuçlar normal geldi. Mr yapıldı mrda da aynı durumlar tespit edildi. Bu tür sorunlar yaşayıp doğum yapan var mı? 

1 cevap

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım. Rabbim bebeğine şifa versin. Peki sana ne söylendi? Bebekte bu tür sıkıntılar mevcut ve doğsa yaşama ihtimali düşük gibisinden şeyler mi söylendi 🥹

(1 puan) tarafından

Amin inşallah çok sağ olun. Net bir şey söyleyemiyorlar. Aldırmak ister misiniz sorularıyla bile karşılaştım sorun olabilir de olmayabilir de diyorlar. Kurul toplanacak araya bayram girdi dönüş olmadı birkaç farklı yere de gitmeyi düşünüyorum. İlk hamileliğim çok tedirginim belirsizlik çok kötü bir şey. 😔

tarafından

Anladım canım. Bence de birkaç farklı yere gitmende fayda var. Bebek de bayağı büyümüş 25 haftalık sonuç olarak. Aldırmak veya aldırmamak söz konusu olacaksa kesinlikle başka fikirler de almalısın diye düşünüyorum.

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 186 göst.
1 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mucizemoldu (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Shirelizade (486 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,326 soru

24,181,833 cevap

336,356 kullanıcı

...