0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından
İlk çocuğumda eşimle çok sorun yaşadık Annemin adını ve kızlık soyadını koyacağım diye kavga ediyordu şimdi 2. Ye hamileyim bu sefer de eşimle anlaştık bir ismi annesinin diğerini ben koyacağım diye bu sefer annemin canı sıkıldı inşallah oğlun olur yine dedi ne yapacağımı şaşırdım kaynanam da biliyor koyacağımızı şimdi annemin üzülmesini hiç istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum siz olsanız napardınız?

12 Cevaplar

0 oy
(5,370 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bnce iki tarafınkide konmamalı
-Reklam-
+3 oy
(1,318 puan) tarafından
Neden neden ismi çok güzel olsa da elbette ki annen kırılır 

Niye böyle şeyler yapıyorsunuz ya 

Ataerkil yaşamayı bıraksın artık eşin 

Annesi buyutmuyor o çocuğu sen buyutuceksin 
+2 oy
(3,738 puan) tarafından
Annesinin adı bitti bide kızlık soyadı mi kaldı tövbe estağfurullah kafayı yicem niye koyuyolar analarının ismini bırak o isim onda kalsın saygıysa başka şeylerde gösterirsin hem hocaya sordum yaşayan birinin ismini koymak onun ömründen almak demekmis ben başta dedim ne koyayım ne koydururum herkesin ismi kendinde kalsın diye
+1 oy
(17,089 puan) tarafından
İkinci isim olarak sende annenin adıni ver.
(2,481 puan) tarafından
Annemin adı Zeliha kaynanamın adı fidan
(17,089 puan) tarafından
Fidan koymaya razıysan zeliha da koy. Bence zeliha çok güzel bir isim.
(2,481 puan) tarafından
Açıkçası ben kendi koyduğum ismi söyliyeceğim büyüyünce de nenesinin ismini kullanmaz dedim kabul ettim yoksa ben sevmem ki böyle şeyleri
(17,089 puan) tarafından
Ya bu isim konusu sonradan sıkıntı yaratmasın. Bir arkadaşım vardı yengesi kızina kaynanasının ismini koymak istememiş ama zorla koydurmuşlar. Kadın yıllarca kızına adinı söylememiş sadece Kızım diye hitap ediyormuş. 17 yaşında kızın adını değiştirdiler.
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Biri kaynananın diğer isimde annenin koy 
(2,481 puan) tarafından
Fidan Zeliha çok kötü olur ya
(3,238 puan) tarafından
Isırmıyorsan koymak zorunda değilsin canım esinle güzel bir şekilde konuşabilirsin
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Annelerin ismi ne 
0 oy
tarafından
Bence ikiside koyma başka Bi isim bulun kimsenin gönlü kalmasın 
(2,481 puan) tarafından
Aslında bende koyma taraftarı değilim keşke hiç tamam demeseydim
0 oy
tarafından
Ya bu büyüklerin ismi verilince ne oluyor ki bu bir saygi gostergesi degil bu konuda buyuklere de anlam veremiyorum bos yere kirilip aliniyolar hevesle dunyaya cocuk getiriyorsun anne baba ne isterse o olmali bence 
0 oy
tarafından
Ilk cocugun ismi.noldu ben onu anlamadim
(2,481 puan) tarafından
Erkek olunca ortak karar batın aybars koyduk kimsenin ismi değil
tarafından
Kayinvalidenin ismi fidan sanirim yani fidan cok cirkin degil annene de anne istersen ismini koyayim istersen sectigin ismi koyayim ama yani uyumsuz diye bakma sonucta hatirasi olacak o isimlerin
0 oy
tarafından
Aynı şekilde benim ailem bana direttiği için bende rşimi tatlı dille o isimleri koymaya alıştırdım o yüzden bu konulara dışarıdan fazla karışılmaması taraftarıyım bende kendi annemin istediği isimleri koydum 
(2,481 puan) tarafından
Eşim çok istiyor annesinin adını koymak aslında bana çok ters böyle şeyler
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Ayy allahim sinir oluyorum insallah benim eşimde tutturmaz :( simdiden korku saldi benide
(2,481 puan) tarafından
Konuşmadınız mı hiç
(2,364 puan) tarafından
Yok daha hiç konuşmadık isim konusunu 15 haftalik oluyoruz 2 güne kiz gibi dedi doktor ama bilmiyorum ya annesinin ismi ile bebeğimi sevemem zaten bir zamanlar çok büyük şeyler yaşadik
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Vala ben esimle kavga ettim o da demisti annemin adını koyalım diye ben de dedim ki erkek olsaydı babanin adı olacaktı.  Anneni severim ama koymam dedim. Ben sert çıktım tamam tamam dedi.  Dedim ki kimlik çıkartırken sadece Ecem yazacak eger baska isim görürsem dikisli halimle adliyeye gider sana dava acarım dedim. Ve sadece Ecem oldu. Banane onun annesinden o mu taşıyor karnında o kadar ağrıları o mu cekti. Herkes yerini bilecek 
(2,481 puan) tarafından
Yani bence de ben şahsen oğlumun ilerde çocuğu olduğunda benim yada eşimin adını koysunlar istemem kendileri içine sinen ismi koysun isterim çok saçma birşey
(3,135 puan) tarafından
Aynen ben de istemem neden koysunlar ki koyulunca ne olacak

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 778 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde YğMur (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 538 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,605 soru

24,061,006 cevap