+1 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (500 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ailemin yanına memlekete geldim 1 buçuk aydır kuzenimün düğünü var diye annem bırakmadı gitmeme Eşim cuma günü gelecek inşallah, pazartesi günü düğün düğünden sonra gideceğim inşallah ,16 yaşında bi kız kardeşim var gelmek istiyor annemde kendinle götür diyor  bende isterim gelmesini ama gerçekten çok cazgır biri yani bişey demeye korkuyorsun sinirlendiği zaman bağırıyor çağırıyor kendine vuruyor, çocuklarımın yanında yaptığı zaman çocuklar çok korkuyor,çocuklarımı sevmez sabrım kalmadı  o gün gelse de gitsem diyorum eşime de anlatamak istemiyorum babam vefat etti annem erkek kardeşim ve bi gelinimiz aynı evdeler yemin ederim ki gelinimiz kardeşimden daha çok iyi götürmek istemiyorum annem için ne iyeceğimi bilmiyorum istanbul'da bi kız kardeşim daha var onun yanınada gidecek ,nasıl yapayım siz akıl verin 

7 Cevaplar

+4 oy
(12,655 puan) tarafından

16 yaşında babasını kaybetmiş bastırmaya çalıştığı bişeyler var belliki cazgır diyip çıkmaktansa al yanına bir psikoloğa götür bence 

(500 puan) tarafından

Babamdan önce de öyleydi babam götürüyordu ilaçlarını düzenli.kullanmadı.sadece şımarıklıktan

(500 puan) tarafından

Yani dışardaki insanlara iyi bi bana karşı.öyle ynai.evdekşlere

(12,655 puan) tarafından
+1

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum bende babamı kaybettiğimde kardeşlerim o yaşlarda hatta daha küçüklerdi kolay başedilecek bişey değil o yaşlar için ama eğer şımarıklık olduğuna eminsen al karşına konuş bak gel ama böyle böyle davranma falan diye onada değişiklik iyi gelir hem bu arada başın sağolsun 

(500 puan) tarafından

Söyledim yemin ederim güzel dille söyledim hemen parlıyor bağırıyor ya içinde art niyet olmasada güzel bişey söylesen bağırıyor 

-Reklam-
+3 oy
(186,345 puan) tarafından

Hayatın gelin için üzüldüm kaynanamla yaşamak zorken bide ergen görümce üstüne bide evli görümce uyyy uy uyyyy

(4,825 puan) tarafından

Yaşayan bilir sjsj

(4,825 puan) tarafından

Bu arada bieseyi unuttum bizim gelinde annemle yaşıyor ben evli görümce bekar kiz kardeşimde var sjsjsjsj

(186,345 puan) tarafından

Allah kimseyi yastmasin rabbim herkese kendi evinde yaşamayı nasip etsin

+1 oy
(2,259 puan) tarafından

Konuşacaksın açık açık. Çocukların yanında böyle davranışlar istemiyorum piskolojileri etkileniyor demelisin  daha sakin davranmaya çalışmasını isteyip eniştene karşı beni mahcup etmeni istemiyroum diyebilirsin. Biraz suyuna gitmek adına enişten senin için olumsuz düşüncelere girmesini istemiyorum sen de istemezsin değil mi diyerek telkinde bulun. Tmm dıyorsa götür 

(500 puan) tarafından

Söyledim tamam demiyor beni istemiyorsun diuor nasihat etmeye korkuyorum parlıyor hemen

+1 oy
(500 puan) tarafından

Kızlarrr yokmu cevap veren

+1 oy
(2,229 puan) tarafından

sneinle gelince sende mi kalacak. istanbuldaki diger kardesindemi? yani yolda katlanirain da sende kalacaksa suresi de belli degil okul acilinca mi donecek liseden mezunmu oldu. koskoca kiz 16 yas bagir cagir triplenmek neysede kendi e vurmasi falan normal degil durduk yere hzurun kacar vocuklarinla ilgilide esinle ilgilide sabrin hizun kalmaz bence

(500 puan) tarafından

Evet benimle kalacak bi süre sonra diğer kız kardeşimin yanına gidecek ve okumuyor

+1 oy
(102 puan) tarafından

Benım ailemde ayrıldı 18 yasındayken. Erkek kardeşim oyle davranıyodu hatta ezmeye calısıyodu mıllet ıcınde aglatıyodu ama oyle bı psıkolojık yorgunluk. En son sakın sakın sey dedım sabır kotam tastıgında her kardes gorusmuyo bılıyosun degıl mı bırbırımızın hayatında olmak zorunda degılız ve sen boyle devam edersen senı hayatımda ıstemıyorum. Ondan sonra 180 derece degısmıstı davranısları. Rest cek gıtsın önemsıyosa duzeltır zaten kendını

0 oy
(208 puan) tarafından

Haberim yoktu , enişten bana supriz yapmak istemiş plan yapmis , tatile gidecekmisiz yada başka planları varmış desen. Annen de duysa sen derken 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
6 cevap 236 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 622 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 475 göst.
24 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (832 puan) tarafından soruldu