Kızlar ben mi anlatamıyorum Kocam mı anlamıyor yoksa bilerek mi yapıyor vallahi anlamdım. Zaten senelerdir aramız iyi degil hani derler ya iktir kaktır tam olarak öyle. İnsan yanında iyimişiz gibi davranıyoruz ama dısarıda da belli rol oldugu yani. Neyse cok kotu kavga ettik. Üstüme yurudu str git dedi. Keske evlenmeseydik keske cocuk olmadan ayrılsaydık keske bu bebek olmasaydı filan dedi. (gebeyim şu an) annem devereye girdi dayanamadı artık kadın patladı. Geldik surat astın sustuk, gelcem dedim surat astın sustuk kızımın evine gelemez oldum sırf cocuk ufak biraz daha bosanmayın diye dedi annem. Ben gelcegi zaman surat asıyorsan kızımda ablan gelmesin bu hafta dediğinde susacaksın onunda istememe hakkı var dedi. Neyse konustuk karar aldık odalarımızı ayırdık. Bu gun bana diyor ki daha yarın sabah kahvaltıya ablma gideriz aksam yemek yiyince doneriz bune peyriz bu ne lahana salatası bacılar kavga sebebi ailemi istememesi surekli ablasına götürüp cagırma sı. Bu senebepten yuva yıkılmış odaları ayırmısız lafa bak ben simdi ne yapacagım buna Allah askına