0 oy
683 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar ben mi anlatamıyorum Kocam mı anlamıyor yoksa bilerek mi yapıyor vallahi anlamdım. Zaten senelerdir aramız iyi degil hani derler ya iktir kaktır tam olarak öyle. İnsan yanında iyimişiz gibi davranıyoruz ama dısarıda da belli rol oldugu yani. Neyse cok kotu kavga ettik. Üstüme yurudu str git dedi. Keske evlenmeseydik keske cocuk olmadan ayrılsaydık keske bu bebek olmasaydı filan dedi. (gebeyim şu an) annem devereye girdi dayanamadı artık kadın patladı. Geldik surat astın sustuk, gelcem dedim surat astın sustuk kızımın evine gelemez oldum sırf cocuk ufak biraz daha bosanmayın diye dedi annem. Ben gelcegi zaman surat asıyorsan kızımda ablan gelmesin bu hafta dediğinde susacaksın onunda istememe hakkı var dedi. Neyse konustuk karar aldık odalarımızı ayırdık. Bu gun bana diyor ki daha yarın sabah kahvaltıya ablma gideriz aksam yemek yiyince doneriz bune peyriz bu ne lahana salatası bacılar kavga sebebi ailemi istememesi surekli ablasına götürüp cagırma sı. Bu senebepten yuva yıkılmış odaları ayırmısız lafa bak ben simdi ne yapacagım buna Allah askına

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Illa gel beni öldür diyo ille al piçağı böğrüme tak diyo 
(12,026 puan) tarafından
Tuttum bunu bu sıkıntımda güldürdün ya Allah ta seni güldürsün bacım
tarafından
Amin cümlemizi inşallah ") allah yardım etsin ya anlayissiz insanla uğraşması çok zor bir laf varya satıra sözünü köre yüzünü süsleme üzülürsün diye aynı o hesap insan üzüldüğü ile kalıyor
(12,026 puan) tarafından
Aynen oyle bacım İnsan uzulduguyle kalıyor
-Reklam-
0 oy
(3,549 puan) tarafından
kesinlikle abartmıyor musun madem senin annenin gelmesini istemiyor o zaman seni de kendi akrabaları ile görüşmeye zorlamayacak sen de direkt de madem benim annemin gelmesini istemiyorsun ben de senin ablana gitmek istemiyorum diye odaları ayıracak kadar iş büyüdüyse zaten ablasının evine gitsen de gitmesen de bir şey değişmez
(12,026 puan) tarafından
Anlamıyor bacım anlamıyor ayrılma kararı aldık dogum dan sonra bosanacagız zaten. Ele güne karsı duruyoruz su an zaten.
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Ailemi istemeyenin ailesi evime gelmez net kusura bakmasın sen de insansın o da empati kursun ailesinde altin mi yağıyor da seni götürüyor seninkiler gelmiyor haksızlık bu 
(12,026 puan) tarafından
Anlamıyorum ben bu saatten sonra zaten annemi babamı cagırmam buraya gelmezlerde zaten. Annem bebeğin beşiğini filan getirecekti onceden dogum da getiririm onla da asla konusmam diyor. . Daha bana dediği lafa bak.
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Gitme oh ne güzel o aileni istemesin ama ablasına gidiyor 
(12,026 puan) tarafından
Geldiklerinde bir gör kaynana mı geldi kayınbabamı geldi tın.
0 oy
(295 puan) tarafından
Gitme kız yada gidince surat as 
(12,026 puan) tarafından
Surat assam da fark etmiyor ki.
(295 puan) tarafından
As sen as hiç bi isede karışma
(12,026 puan) tarafından
İstiyor ki ben anan babamı kabul etmeyim onun ailesine tapayım
(295 puan) tarafından
Hep öyleler anam
(12,026 puan) tarafından
Oyle birsey mi var ya.
0 oy
tarafından
Ederim ablasının bacagina be aileni istememek ne demek kim ediyor munzurlarina 
(12,026 puan) tarafından
Barız sekilde istemediğini soyuluyor ama benim istememe özgürlüğüm yok. Daha iki hafta olmadı gene kavga ettik işim varken zorla ablasına götürdü sabahtan gece 12 ye kadar gece gelince agladım agrıdan
0 oy
(918 puan) tarafından
Ne münasebet onun ailesi ailede senin ki aile değilmi
(12,026 puan) tarafından
Degil herhalde
0 oy
tarafından
Benim ailemi istemese bende onun ailesinin en küçüğü bu dahi evime koymam gitmem de kendi gitsin bebeğini bile salma bebeğe bile olmasın demiş baksana istemiyor belli net tavrını koy kendin git bundan sonra aldımız kararların altını dolduralım de 
(12,026 puan) tarafından
Valla hrrkes yaptıgının hesabını verir. Günah alamam yapıyordur diyemem. Ama yuva yıkanın günahı buyuktır hele ki ortada 2 cocuk varsa
tarafından
Öyle tabiki Rabbim yardımcın olsun onların kalbinede hidayet versin günahları boynuna
(12,026 puan) tarafından
Ama problem. Benimkinde. O istemese kimse birsey yapamaz. Ben istemesem şimdi kim ne yapabilir ki?
tarafından
Bencede herşey eşinde bitiyor
(12,026 puan) tarafından
Tabi ki de oyle oncelikle. Ben nasıl saygı duyuyorsam sinirden cıldırsamda yuzune gülüyorsam ailesinin o da oyle davranabilmeli
0 oy
tarafından
Erkek milleti ne kadar yüzsüz ya ablası için evinin huzurunu bozuyo Allah akıl versin kocana
(12,026 puan) tarafından
Ya bacım sırf o degil tabi ki yani neden uzatıyoruz anlamıs degilim sevmiyoruz birbirimizi o kadar belli ki
tarafından
Sevmıyosanız bi arada durmakta cok zordur ya Her hareketınız birbirinize batar Hamılesın galıba Rabbim o cocugun için evine yuvana huzur sıcaklık versin ınsallah elin iyisi olmaz kuzum erkekler hep aynı yastık degısır kader degismez bunu sakın unutma
(12,026 puan) tarafından
O deveyi bir kere atlatır lar hendekten bacım asla asla bir daha kimseyle evlenmem. Kime nasıl güveneceksin bundan sonra.
0 oy
tarafından
Islak odunla dövmek lazım bu kocanı senin gerçekten 
(12,026 puan) tarafından
Allaha havale ediyorum ama bilmiyorum mahsere kadar dayanabilcem mi
tarafından
Allahım sabırlar versin canım
0 oy
tarafından
Valla bacım şöyle siyleyiym ikinci kez anne oldum 23 yaşındayım ve daha yeni anladm ki anne babanın hakkı ne yaparsak yapalım ödenmez elin oğlu için asla uzmem benim kocam annen baban evime gelmck dicek sürat asick git ananın evine o zamn derm o ev onun olduğu kadar benim ve benim ailemin gelmesne karışamaz laf edemez ben onun ailesni dört dörtlük agirlayip saygıda kusur etmiyorsam oda yapamaz insanlar birbrni sevmek zornda degil ama saygı duymak zorunda saygılı olmak zorunda ağaç kabuğundan cikmasn sende soncta asla gozardi etme o senin ailene nasıl davrniyorsa aynı şekilde davran
(12,026 puan) tarafından
Bilmiyorum bacım benim sasırdıgım nokta. Karar almısız odaları ayırmısız dogum dan sonra ayrılcaz demişiz bu ne simdi
0 oy
(285 puan) tarafından
Canım biliyor musun bizde de durum aynı eşim ailemi burdan kovdu siktirsin gitsinler die kendi ailesi de sürekli bizim evde şaka yapmıyorum gerçekten sürekli gece gündüz yani bir akşam yatağa girdiğimiz zaman tekiz yoksa hep birileri inan seni öyle iyi anlıyorum ki Allah yardımcın olsun böyle evliliklerde iki seçeneğin oluyor ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin bu arada benim de kızım var 3 aylık başından beri böyle duzelcegi de yok ailesinin köpeği olmuş resmen 
(12,026 puan) tarafından
Evet canım ne yazıkkı duzelmez bunlar
(285 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım sabır versin hakkımızda hayırlısını nasip etsin
0 oy
tarafından
Napacan biliyonmu çok istiyorsan ablanla sana mutluluklar diyecen valla eşimde bi ara ablam diye kafaya taktiydi kafasını koparacaktim sinirden kriz geçirdim daha da o oldu ablam demiyor 
(12,026 puan) tarafından
Koparıp yanına koysam fayfa etmez

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,290 göst.
26 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aras2304 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 425 göst.
15 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 1,706 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,242 puan) tarafından soruldu