0 oy
1,660 göst.
Diğer kategorisinde (2,308 puan) tarafından
Kızlar sarı saç kullanıyorum. Şimdi ben yıllarca hep evde kendim boyadım saçımı. Normal açık sarı boyayı alıp boyuyordum ve de açık sarı olmasada güzel bir sarı tonu ortaya çıkıyordu. Doğal saç rengimde koyu kestane. Neyse hamileyken bıraktım boyamayı ve doğal olarak doğum sonrasına kadar da çok fazla dip boyam geldi. Bir karış kadar. Ankarada oturuyorum, başka bir şehirdeyken kuaföre gittiğimde dip boyamı açtı ve sarıya boyadı. Şimdi 3 ay oldu boya yaptırmamıştım. 2 gün önce gittim kuaföre bana dedi ki açarak mı boyayım, yani açıcı kullanayım mı?  yoksa normal sarı boya ile mi boyayım? Açıcı olmadan açabilir misin dedim. Evet dedi. Kızlar boyadı ve kafam bildiğiniz turuncu oldu. Ee bu olmadı dedim, yok işte açıcı kullansaydım, saçın kopardı dedi. Neden kopuyor?  Oriyel sarı olan tarafa da gelir kopardı dedi. Ama önceden yaptırdım kuaföre 3 ay önce kopma olmadı dedim. Ama o zaman 1 karış saç boyanmış, şimdi boyasam saçlar üst üste geleceğinden ve 3 cm lik saç olduğundan kopardı dedi. Uzadı farkındayım ama kafam turuncu geziyorum ve berbat görünüyor. Siz nasıl dip boyası yaptırıyorsunuz?  Açıcı kullanmıyor mu kuaförünüz?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mor şampuan kullan demedimi kuaförün sana turunculuğunu alsın para koparmak için açıcı vurmak istemiş olabilir sen mor şampuan kullan
(2,308 puan) tarafından
Yok canım kullanmadı açıcı. Açıcı kullanırsam saçın kopar dedi. Tamam  dibin açılır ama saçının diğer taraflarına değer boya, yani sarı taraflarına dedi. Oralar kopar dedi
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından

Mor şampuanla turunculuğu biraz da olsa azaltabilirsin :)

(2,308 puan) tarafından
Berbat cnm ya. Evde kendim mi boyasam acaba
(649 puan) tarafından
Istersen mor şampuanı bir dene gerçekten işe yarıyor yaramaz ise boyarsın canım fakat kendin açmaya falan kalkma yakarsın saçını koyu bi renk yapabilirsin eğer istersen
(2,308 puan) tarafından
Mor şampuanı denerim cnm çok saol
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Yanicak olsa diğer kuaför yaptığında yanardi demek ki işinin ehliymis, tekrar ona boyat bence riske atma ilkinde turuncu yapan ikincide ne yapar kestiremezsin
(2,308 puan) tarafından
Yok tekrar gitmem ona cnm haklısın
0 oy
(372 puan) tarafından
Saçını nasıl boyuyorsun hamile değilmisin 
(2,308 puan) tarafından
Yok değilim cnm
0 oy
tarafından
Ben kuaföre güvenip boyatmam sizede tavsiye olsun kızlar

İstediniz rengin 2 ton açığını alın market boylarını kastediyorum soğuk sarı istiyorsanız (turuncu olmayan yani) boyanın içine 2 yemek kaşığı su 1 ymeek kaşığı mor şampuan katın böyle yaparsanız saçınızda turunculuk olmaz 
(4,687 puan) tarafından
Canım mor şampuan ne kadar eklemeliyiz gerçekten turunculugu alır mı
(2,308 puan) tarafından
Şu an ki saçımın üzerine mi boyamayım?
(4,687 puan) tarafından
Canım benim saçım koyu kestane bende kendim boyamak istiyorum market boylarından hangisi güvenilir hangisinde iyi sonuç alırım
tarafından
Hangi tonda sarı istediğine baglı cnm ben palette deluxe kullanırım hep hmeen hemem her boyayı denedim ama palette deluxe serisi memnun kaldım
tarafından
Evet canım saçını yeni boyattn için hemen üzerine boyama
0 oy
tarafından
10.1 palette arkadan başlıyorum diplerden çünkü en zor orası açılır. 

One doğru geliyorum en son ön dipler. 

Turunculugu bitirir .

Saçlarımı kahverengiye boyamıştım şuan platin sarısı. 

1 ay arayla 2 kere yaptım oturdu .

Şimdi 5 aylık hamileyim 9 ay boyamicam. 

Doğumdan sonra tekrar aynı işlemi yapicam
(2,308 puan) tarafından
Bende hep kendim boyadım. Sonra hamileyken bıraktım boyamayı, ee saçta tabi uzadı. 1 karış saç. Kendim baş edemem dedim. Gittim kuaföre. Şimdi bende boyayım kendim o zaman ya. Turuncu olmuyor demi saçın cnm? Kendi doğal saç rengin ne?
(4,687 puan) tarafından
Canım kendi saçın hangi renk bende kendim boyamak istiyorum benim ki koyu kestane senin tarif ettiğin gibi boyarsam bende de aynı etki olur mu
tarafından
Olur ama bir anda yapma .
Zamanla olur canım
Yok canım turuncu olmadı duz sari suan kullu kendi saçım kumral

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 826 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 487 göst.
0 oy
6 cevap 199 göst.
27 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Manolyam (3,344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,066 soru

24,119,759 cevap

333,413 kullanıcı

...