0 oy
967 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Canlar 33 yasinsayim 14 yasinda evlendim 20 yil oldu evleneli eşimle hic bir ortak yönümüz yok müzik zevki olsun film zevki giyinis yürüyüş yatis iste akliniza ne gelirse tek ortak şeyimiz çocuklarımız ama nevarki cok cok iyi anlaşıyoruz maşallah diyeyeyim sizden de bekliyorum cvplari maksat muhabbet olsun canlarrrr

25 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bizimde çoğu şeylerimiz farklı yani 10 gaydan belki ikisi aynıdır ama çok şükür bizde çok iyi anlaşırız bende 3 yıllık evliyim binlerce kez şükürler olsun ki karşıma cıktı bende hemen kaptım ☺☺☺ oda beni kaptı yani tek kârlı ben değilim 
tarafından
Bnce iki tarafta çok karli olmus cnm rabbim agzinizin tadini bozmasin
(9,610 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun..Rabbim sizin bizim ve herkesinde yuvasına bol bol mutluluk huzur sağlık verir inşallah
tarafından
Cok cok cok aminnnnn
(9,610 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından

Maşallah :)blzde anlaşırıız güzelce :) 

tarafından
Masallah canim rabbim daim etsin inşaallah
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Müzik ve film haricinde herşeyimiz uyar şükürler olsun 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bizim de hiç yok sen diyince düşündüm çok garip geldi
tarafından
Cok garip degilmi sencede ortak yön yok ama iyi anlaşıyorsun:)))
(13,675 puan) tarafından
Evet hem de çok garip bunu ilk kez düşündüm en basiti ben kitap okumayi tiyatroyu sinemayı çok severim ama eşim hiç sevmez
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Şarkı filim yatiş giyim hiç biri uymaz eşimle senin gidi yinede iyiz şükür 
tarafından
Rabbim bozmasin canim bnm:)))
(1,328 puan) tarafından
Amin ecmain cümlemizin evine Allah mutluluk versin
0 oy
tarafından
Bizim de ortak yönümüz yok  hatta zıt olan şeyler bile var ama anlaşırız Sadece merak ettim neden 14 yaşında evlendin sen mi istedin 
tarafından
Evet canim kendim istedim simdi olsa yine evlenirdim gercekten hiç pisman oldugum zamanlar olmadi cok şükür
tarafından
Anladım maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
tarafından
Aminnn amin canim
0 oy
(657 puan) tarafından
Zıt kutuplar birbirini çekermiş bende eşimle çok farklıyız ama iyi anlaşıyoruz 
tarafından
Allah bozmasin canim
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Size masaallah bizde yuvarlanip gidiyoz
tarafından
Allah iyiliginizi daim kılsın canim:))))
0 oy
tarafından
Bizim de yok malesef izlediğimiz filmler dinlediğimiz müzikler yemek içme vs hiç ortak nokta yok anlaşamıyoruz da. 
tarafından
:((( saglik olsun canim yaa inş duzelirsiniz
tarafından
Bakalım hayırlısı
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Esimle o kadar zitiz ki hatta esim geri kafali boyle cagin disinda ama mukkemel bi insan benim icin 4 4 4 lukte anlasiyoruz hamdolsun
tarafından
Hamdü senalar olsun canim rabbim daim etsin
(6,396 puan) tarafından
Aminnn canimm cumlemiznkini hic bir annenin ewladi huzursuz olmasin hic bi kiz cocugunun gozunden damla dusmesin
tarafından
Aminnnnnnnn ecmain
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Bizde hiç anlasamiuoruz ama birbirimizi çok seviyoruz
tarafından
Sevgi cok baska yaa ne vaz geçiliyor ne atılıyor
(3,725 puan) tarafından
Hemde nasıl çok şükür bu sevgiyi verene
0 oy
(2,631 puan) tarafından

BEN! Eşim aşırı kıskanç ben kıskanç değilim be kiskanilmaktan da nefret ederim. 

O cool giyinmeyi sever ben ise eşofmanla dünyayı turlayabilirim
O çok dikkatlidir gözünden kaçırmaz hiçbirseyi bende tam tersi 
Yemek konusunda ikimizde ay.ıya döneriz, cok severiz yemek yemeyi bak tek ortak nokta olabilir. :D 
Ben dışarı çıkmaya bayılırım oda evde durmaya. Ev kuşu ya resmen. Bide arkadaslariyla falan da görüşmez. Akşamları bir oturmaya gitmisligimiz dahi yoktur. 
Ben organize ederim hep. O edemez. 
O hesap kitap işlerini cok iyi yapar bende kısma cimrilik :D 
tarafından
Siz tamamen zitmissiniz canim
(2,631 puan) tarafından
Oooo hemde nasıl
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Bizimde hiç yok ama nasıl yuvarlanıp gidiyoruz bende anlamadım valla. Sabır galiba en önemlisi 
tarafından
Sabir en önemlisi canim sonra saygi sonra anlayis gerisi kendiliginden geliyor zaten
(2,445 puan) tarafından
Biz 8 yıldır beraberiz 3.5 senedir evliyiz kavga etmedik hiç. Edemiyoruz çünkü o susuyor ben susuyorum mesaj da kavga edersek anca öyle. 1 gun trip 2 gün trip 3.gun unutuyoruz zaten. Oda kötü işte ne bilim ben çok daralıyorum çoğu zaman
tarafından
Aynn canim bizde hic kavga edemiyoruz malesef trip bile atamiyoruz ki bazen ben esime diyorum heralde bizim iliski zaman aşımına ugramis biz neden kavga edemiyoruz diye:)))
0 oy
(614 puan) tarafından
Ben en com 14 yasa takildim hangi cesaret aileler nasil izin verdi cocuk yasta 
tarafından
Izin vermediler canim malesef deli cesareti demiyorum cunki oyle olsa 20 yil kalsmazdik ben cok cok cok sevgi diyorum ki gram sevgimiz azalmadi bu 20 yillik sure icinde
0 oy
tarafından
Maşallah size o zaman 

Bizimde filmler çoğu zaman uyuşmaz müzikler de öyle ama hayallerimiz isteklerimiz hep aynıdır 

Cok şükür iyiyiz 
tarafından
Cok sukur canim benim
0 oy
tarafından
Rabbim oyle guzel yakistiriyor ki ... Hic ortak yon olmasa da herseyin ortakmis gibi sevince hersey cok guzel oluyor. Bizde 3 yillik evliyiz. Tabi ki her evlilikte olur kirginlik kusluk vs. Ama coookk sukur sevgimiz ayni saygimiz ayni ♡ iki prensimi var ♤
tarafından
Rabbim evlatlarini size bagislasin canim kimse mutsuz olmasin gercekten hic istemem bunu
tarafından
Amiiiin cumlemizin ins :)
0 oy
(980 puan) tarafından

Eşimle kültür farkımız var.  İster istemez her ne kadar kendini geliştirmiş olsada anlaşamadığımız çatıştığımız durumlar oluyor. Ailesi de okumamış olunca daha da zor oluyor anlaşması onlardan ne gördüyse öğrendiyse o. Ama şükür ki biraz birşeyler bende öğrettim.Tek vazgeçiremediğim şey yemek yerken ağız şapırdatması maalesef. Onun dışında iyi anlaşırız. Kocamı sevmesem kalbinin güzelliğini bilmesem kendisinin de dediği gibi ömür geçirilecek adam değil. :sideways:

tarafından
Olacak canim yaa rabbim gecim düzen versin
(980 puan) tarafından
İnşallah Amin
0 oy
tarafından
Aynen bizde çok zitiz ama iyi anlaşıyoruz
tarafından
Mutluluğunuz daim olsun cnm
0 oy
(4,724 puan) tarafından
İyiyiz iyi çok şükür ☺️