0 oy
968 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Canlar 33 yasinsayim 14 yasinda evlendim 20 yil oldu evleneli eşimle hic bir ortak yönümüz yok müzik zevki olsun film zevki giyinis yürüyüş yatis iste akliniza ne gelirse tek ortak şeyimiz çocuklarımız ama nevarki cok cok iyi anlaşıyoruz maşallah diyeyeyim sizden de bekliyorum cvplari maksat muhabbet olsun canlarrrr

25 Cevaplar

0 oy
(2,221 puan) tarafından
Evet ya gram ortak yönümüz yok ne film ne müzik ne sohbet hobiler zevkler ilgi alanları tamamen farklı.  Ama gel görki 1 gün ayrı kalamayız birbirimiz olmadan okadar bagliyiz ki saatlerce sarılıp oturabiliriz boş muhabbet yapip yani zevklerimin birwbir uyuştuğu biriyle bukadar keyif alamazdim bence yaa
tarafından
Postu acarken acaba boşmu yaptim ki diye düşündüm biran ama boyle guzel cevaplari gorunce cok mutlu oldum rabbim agzinizin tadini hic bozmasin canim benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşırı zıt iki karakteriz esimle ben 23 yaşındayım o 30 6 yıllık evliyiz iki de bebemiz var ama anlaşamıyoruz :D 
tarafından
Canim iki cocuk icin bile olsa anlasma yoluna gedecksiniz ki cocuklarin için
tarafından
Anlasmiyoruz derken fikirlrmz zevklermz farklı yoksa seviyorum kocamı anlasamayar anlaşıyoruz :D
tarafından
Oo tamam ozaman canim rabbim bozmasin
0 oy
tarafından
Bizde aksine her seyimiz ortak ayni burcuz ikimiz de o yüzden çok kavga ederiz
tarafından
Simdi dusundum de demekki ortak noktasi olan gecinmiyormiki
tarafından
Öyle demeyelim de yapı meselesi ikimiz de sinirli bi yapıya sahibiz o yüzden
tarafından
Keske bnde birazcik sinirli olabilsem yaa deneyim diyorum yok olmuyor:)))))
0 oy
tarafından
Bizde cok zittiz ama sukur kavgamiz yok anlasiyoruz 
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Ben gezmeyi severim o sevmez ben ona kıyafet beğenirim o giymez benim müzik tarzım başka onunki bambaşka hwrseyimiz farklı ama 12 senelik sevgili dönemi 1 yıllık da evlilik şükür anlaşıyoruz seviyoruz 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 645 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 384 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tuesdayy (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 2,638 göst.
0 oy
29 cevap 1,351 göst.
4 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ozgemmsi (21 puan) tarafından soruldu