0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Doğum yapalı 2 ay oldu doğumdan önce 68 kiloydum şuan 53 üm ama çok az göbeğim var korse taksam düzelir mi yoksa artık geçtimi? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Karın egzersizleri yap cnm bence çünkü bnmde karnım var ama sezaryan li olduğum için hala karnım aciyor korse takamam cnm aciyor ama iki ay sonra karın egzersizleri yapcam
(12,762 puan) tarafından
Mekik cekince toparlanır baska sekilde olmuyo malesef
tarafından
Aynen bende mekik cekicem ama daha 1 ay oldu sezaryan olalı hala karnım aciyor sıkan iç çamaşırı giyyonce bile aciyor iki ay daha bekliyim basliycam spor a
(4,876 puan) tarafından
Ben korse takıyorum herhangi ağrı yok senin neden ağrıyor ki ?
(12,762 puan) tarafından
Ben mekik ckemeyi sevmiyorum benimde hem kg hem gobek kaldi sinir  oluyorum ama olsun artik
tarafından
Benim göbek var kilolarim gidiyor sanki yavaş yavaş ama bu göbek  bilmiyorum inşallah gider ya hiç hoşlanmıyorum bu halimden
-Reklam-
0 oy
tarafından
6 ay geçti benim.sanki takınca iyi geliyo gibi .hiç bişey için geç değil bence başla camim
(45 puan) tarafından
İlk doğum yaptığımda korse almamıştım ama tülbent sardım o biraz toparladı ama yetmiyo yani tamamını sarmıyodu karnımın bi tarafı içe çökük bi tarafı sarkık oluyodu korse almak istiyorum ama 2 ay oldu boş yere para vermek istemedim inşallah işe yarar
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Yok canım şimdide takabilirsin daha ağır gider ama gider merak etme bence tak 
(45 puan) tarafından
Oh iyi bari ya korktum böyle kalcam diye gitsinde geç veya erken gitmesi önemli değil valla
(1,515 puan) tarafından
Gider bu arada kekik suyu da iç çok güzel yağ eritiyor ve mekikte çekince karın gidiyor günde 10 tane çek korse tak 15 güne gider bence
(45 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
0 oy
tarafından
Egzersiz sonrası tak korse ile göbek gitmez 
(45 puan) tarafından
Öyle yaparım canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 517 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu
0 oy