0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (1,765 puan) tarafından
Görümcem geçen sene oğlunu sünnet ettirdi bizim hiç haberimiz olmadı olduktan bı sure sonra öğrendim eşimle.cemiyet yapmicak bizim de var oğlan k3 yaşında sünnet yaptırdım şu an 7 yaşında 2. Sınıfa geçti ama düğününü yapmadık pahaliliktan dolayı erteledim büyük ihtimalle de yapmicaz gibi.bi şey takmadık gorimcemim çocuğa taksam mi ne taksam veya

7 Cevaplar

0 oy
(18,200 puan) tarafından
Dugunmu yapacaklar 
(1,765 puan) tarafından
Yapmicak düğün kesin
(18,200 puan) tarafından
Benm görümcenjnde oğlu sünnet oldu onlar 200 TL getirmişti bizd3 geri götürdük yani altin takmaya gerek yok düğün yoksa
(1,765 puan) tarafından
Aynen düğün yok ama dayı ya ayıp mı olir dedim bı tane dayıları var altın takarsam ya yarım gram ya gram hazır kenarda var zaten almicaz haziri kullanacam
-Reklam-
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Düğün yaparsa dayısı yengesi olarak sizden hediye olarak takarsın diğer türlü altın takmaya gerek yok bence canim
(1,765 puan) tarafından
Yok düğün yapmicak sünnet olduğunu bilen kişiler gidip takisini takmış zaten
0 oy
(925 puan) tarafından
Hayır dayısına neden haber vermemişler ben onu anlamadım. Dayiya haber vermeyecek de kime verecek yani, şahsen bana yapılsa sadece para takarım 
(1,765 puan) tarafından
Hiç haber vermezler.oyle.seyleri oyle uzak iş yaparlar ki kaynanam  biliyordur aslında o bile bı şey demedi yan yana oturuyiruz bide
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Sanirsin muhtesem yüzyıl sehzadenin bi yerinin ucu gitti diye altinlar takılar paralar dugunler bana cok bos ve ilkel geliyor kusura bakmayin. 
0 oy
(252 puan) tarafından
Sunnet dügününü mantiğim almiyor bi türlü oglumu 2aylkken ettirdik 5yasindada akika kurbanini kesip mevlüt okuttuk bence para takin sizde 
0 oy
(360 puan) tarafından
Geçen seneden beri niye takmadın da şimdi taksam mi diye dert edindiniz ki kendinize bı kere benim haberim yoksa dayı olarak yeğenimin sünnetinden asla takmam bı hediye :) bide senin oğluna o hediye yaptı mı? Sakın evde ki altınları götürüp takayım deme :D 
(1,765 puan) tarafından
Aslında hiç takmamayi hakediyorlar da.bemim oğluma yapmadı o bı şey sünnet düğünü yaparız ileride diye sanırım eminim o bekliyordur çünkü ona gidenler.olunca söyledi bı kaç kez düğün yapmicaz takisini takanlar taktı diye
(360 puan) tarafından
Kız deli misin sen daha ne düşünüyon istediği kadar söylesin ne yapalım yani . 2 senelik evliyim görümcem nikahta bı ceyrekli bileklik taktı o da kendi bilekliği ilk doguma gelmedi bile sünnet oldu ilk bebeğim onda da bişey takmadı doğum gününde bı tane gram taktı ikinciyi doğum yaptım bunda da bişey yok . Sence ben bişey takar mıyım? Asla
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Para tak gitsin yaa ne altni daha yeni başıma bir olay geldi altın taktığım arkadaşım bana 100 lira göndermiş şok oldum yanlış anlaşılmasın para için yapmadım mevludu ama bari 200 gönderir ne biliyim ben onun çocuğuna neyi layık görürken o benim oğluma 100 lira ki ben tek maaşlı kiradayim o 2 maaşlı evi de var. Bunda  sonra karar verdim kendime kimse  için sıkıntıya sokmuycam kim ne derse desin 
(1,765 puan) tarafından
Aslında evet kendimize o kadar değer verip sıkıntıya girmiyoruz başkası için para.biriktir borç al bilmem ne.benim taktığımi o bana geri getirecek biliyorum onun için hiç takmasam bile.olir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 366 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 247 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,210 göst.