0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar kaşimin arasında batik cok alsamsa temiz durmuyo siyah diruyo hep napabilirim acaba 

8 Cevaplar

0 oy
(1,797 puan) tarafından
Alırken kökten almıyor musun acaba ? Kırıyor musun kılı? Ağda bandı ile agdayla yapmayı dene birde 
tarafından
Cımbızla alıyorum canim haftada iki kez kasımı alıyorum ortasini ama hemen cikiyo çünkü dediğin gibi kiriliyo bazen ama batik cok küçücük siyahlılar var hep
(1,797 puan) tarafından
Kırılırsa batık olur canm dikkat et
tarafından
Uzaticam ozaman biraz :))kökten alırım belki batik olmaz ben akşam alıyorum kasımı sabah yine cikiyo o derece ya biktim:))
(1,797 puan) tarafından
Ağda bantları var onlardan al onunla yap birde öyle dene canm ☺️
-Reklam-
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım  alırken  kırıyorsun  sanırım  o batik  yapıyor  biraz  uzat  kökten  almaya  çalış  ozaman  batıklar  gider 
tarafından
Tamam öyle yapayım ozaman çok sağolun
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Cımbız mahvedıyor, iple al, kaslarının ortaya yakın yerını bantla orta açık kalsın diğerleri kopar diye de korkmazsın youtubeden bak orada öğretiyor iple almayı
tarafından
Tamam canım sagol bakayım biktim valla kas bıyıktan kocanın kaşinin ortasini alıyorum çok az onunki benden geç cikiyo yaaa gerçi kocamda izin vermiyo almama ama arada alıyorum zorla birazcık
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Kesinlikle agda yaptır beyazlıyor
tarafından
Virüsten kaç aydır kuaföre gitmedim hic kendim almaya çalışıyorum erkek gibiyim ayalardır ya kendim.evde ağda yapayım canım sagol
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Canım banyo yaptıktan sonra kökler gözenekler açılır yumuşar. Sıcak suyun etkisiyle. Cıktıktan sonra kaşlarını iple al öyle daha iyi sonuc alırsın tam kökten. Cımbız tam cekmiyor bide gün icnde sürejki alırsan kök saglamlasmıs kökten alamadıgın icin. Duştan sonra al yani. Yada buharla gözeneklerini ac
tarafından
Teşekkür ederim canım çok mantıklı gerçketen yapicam bunu çok sağolun kadin.olmak çok zor hele böyle tüyünüz çok cikiyosa yaaa
(1,170 puan) tarafından
Aynen canm sorma benmde cok cıkardı
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Cımbızını değiştir kesinlikle. 
0 oy
(815 puan) tarafından
Cımbızla alıyorsan batık olur biraz uzat iple alsınlar yada ağda ile al cımbız hem sertleştiriyor hemde batık yapıyor
0 oy
(391 puan) tarafından
Uzatıp sıcak ağda ile alın bant bile değil ısıtılan cezvede benim ayda bir çıkıyor o derece azaldı :)))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
9 cevap 203 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,954 göst.
25 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 329 göst.
20 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efulimmmmm (7,602 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,860 soru

24,146,081 cevap

334,663 kullanıcı

...